Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ysngmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şike davasında Erdoğan soruşturmaya destek verdi.Karar mahkemelerin ve tff nin dir.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Aziz sen misin?

Yorum

• Stat ön isim sponsorunun Qatargas olabileceği söyleniyor bu arada.
      -------------------------------------------------------------------------------------------
      "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Yıllık 5+ Milyon Euro para versin de adı ne olursa olsun...
        Zerre umurumda değil...

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Stat ön isim sponsorunun Qatargas olabileceği söyleniyor bu arada.
          -------------------------------------------------------------------------------------------
          Artık biri sponsor olsa da rahatlasak vallaha bıktık

Bu arada bunu yko sayfası söylemiş, söyledikleri hiçbir şey tutmuyor.
          Şenol Güneş Spor Kompleksini de onlar söylemiş, ona da inanmıyorum
          En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 14.12.2016, 14:59.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Şenol Güneş mi ?
            Şakası bile hoş değil.
            İhtimal bile vermek istemiyorum.
            Hamiş

Yorum

• Şenol hocayı severim fakat bjk nin başındaki bir adama stat ismi verilmesi abes olur.
              Hem ona gelene kadar ne isimler var, Şenol güneşe bjk versin antrenman sahası ismi .

Yorum

• Spor kompleksi için Şenol Güneş gayet güzel.

Stat ismi de Şamil Ekinci + sponsor ismi şeklinde olmalı.

tribün isimleri de; Hayri Gür, Ahmet Suat Özyazıcı, Özkan Sümer ve Dozer Cemil (ŞEREF TRİBÜNÜ) olmalı.
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Kompleks adı olarak "Şenol Güneş" ismine karşı değilim.

Fakat stadyumun adı Hüseyin Avni Aker olarak kalmasını tercih ederim.
                  Ayrıca bir değişiklik düşünülüyorsa da bunun oylama ile yapılması daha hoş olur.
                  Gerçi ülkemizde böyle bir oylamayı manipüle edecek tipler var.
                  O da sıkıntılı bir durum.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Artık biri sponsor olsa da rahatlasak vallaha bıktık

Bu arada bunu yko sayfası söylemiş, söyledikleri hiçbir şey tutmuyor.
                    Şenol Güneş Spor Kompleksini de onlar söylemiş, ona da inanmıyorum
                    Gram sevmiyorum ben onları. Ama işte biz trabzonsporun içindeki hainleri sevmiyoruz bunlar o hainlerden dediklerinin %25 i tutuyor. Çünkü alıyorlar bilgileri bir şekilde.

Bu arada westworld [emoji1417]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Şampiyonlar şampiyonu stadyumu olsun
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Burada siyasi yorumlar siliniyor fakat şu mehmet baş denen arkadaşın alttan alta sinsince yaptığı siyasi yorumlar silinmiyor. Hayret ediyorum.

Yorum

• Şenol Güneş'in adını günün koşullarında bir yere vermek ahmaklıktan ve küçük takım ezikliği izlenimi vermekten öteye geçmez. Ama yine de en iyi siz bilirsiniz... Bizim söz söyleme hakkımız yok, şu anki Şenol Güneş'in ismini bir yere vermek isteyen zihniyet bizi 35 yıldır liderlikle taçlandırıyor çünkü.

Yorum

• Avni Aker veya Şenol Güneş olmasını istemiyorum şahsen. Birincisi şehir Avni Aker'e diyet borcunu zaten mevcut stadyum isim hakkıyla ödedi, dolayısıyls abartıya gerek yok. Şenol Güneş ise mevcut haliyle bir şikeci istanbul takımını çalıştırmıyor olsaydı olabilirdi. Benim önerim bu şehirde doğmasına rağmen reklamını yapamadığımız Kanuni Sultan Süleyman'dır. Batılıların deyimiyle 'Muhteşem 'Süleyman' stadyumu

Yorum

• Şenol Güneş ismini koyamazlar

Saçma sapan işler yapmasınlar diyeceğim ama 1 yıldır yaptıklarını görünce şaşırmamak gerekiyor

Yorum

• Yav arkadaş diyin ki tamam rte yanlış yaptı ama benim için Trabzonspor dan daha önemli. Saygı duyalım. Ama yok sanki hiç suçu yokmuş gibi onu savunmaya çalışmak gerçekten çok itici görünüyor. İlla birini sevmek onu eleştiremeyeceğimiz yanlışlarını sürekli örtmeye çalışacağımız kadar basit olmamalı. Şike süresince rte yanlış yapmıştır. Ama ben bu yanlışını göz ardı ediyorum benim için verdikleri götürdüklerinden çoktur diyin samimi olun. Kimse size saldırmaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X