Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Siyaset, Trabzonspor umuzun içinde bulunduğu futbol camiasına istediği ayarı çekebiliyorsa..
Bu konu hakkında bizlerde burada tartışmayacaksak nerede tartışacağız..
Konunun açıldığı hemen her yerde, "burada siyaset konuşmayın," denerek kapatılmaya çalışılıyor..
Bunun bir çözümünü bilen var mıdır?
Ya da birtek ben mi takılıyorum bu tarz şeylere.
E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
katılıyorum. komik olan da bunun yeri burası değil diyenlerin de siyasi saiklerle birilerini koruyor olması. yani kendisi de yapılmasını istemediği bir şeyi yapıyor.
Siyaset, Trabzonspor umuzun içinde bulunduğu futbol camiasına istediği ayarı çekebiliyorsa..
Bu konu hakkında bizlerde burada tartışmayacaksak nerede tartışacağız..
Konunun açıldığı hemen her yerde, "burada siyaset konuşmayın," denerek kapatılmaya çalışılıyor..
Bunun bir çözümünü bilen var mıdır?
Ya da birtek ben mi takılıyorum bu tarz şeylere.
Bak şimdi ben seninle muhtemelem aynı siyasi fikte sahip değilim bu gayet normal birşey kimse aynı siyasi görüşte olmak durumunda değil. Fakat şimdi sen bu şekilde siyasi görüşünü özgürce bu başlıkta ortaya koyduğunda bende kendi siyasi görüşümü ortaya koyayım sonra herkes kendi siyasi görüşünü ortaya koysun bu başlık felç olsun bunumu istiyorsun? O yüzden bu tarz görüşlerin yeri bu değildir arkadaşlarına çevrene bu güzel dileklerini ilet ama burda bunu 10binlerce insanın onuduğu yerde yapma sen yaparsın ben yaparım kaos oluşur.
Bak
Bak şimdi ben seninle muhtemelem aynı siyasi fikte sahip değilim bu gayet normal birşey kimse aynı siyasi görüşte olmak durumunda değil. Fakat şimdi sen bu şekilde siyasi görüşünü özgürce bu başlıkta ortaya koyduğunda bende kendi siyasi görüşümü ortaya koyayım sonra herkes kendi siyasi görüşünü ortaya koysun bu başlık felç olsun bunumu istiyorsun? O yüzden bu tarz görüşlerin yeri bu değildir arkadaşlarına çevrene bu güzel dileklerini ilet ama burda bunu 10binlerce insanın onuduğu yerde yapma sen yaparsın ben yaparım kaos oluşur.
Bak
Arkadaşın dile getirdiği konu,siyasi görüşlerin tartışılması değil.
Ortada bir takım siyasi gerçekler varken bunların dile getirilmesinden bahsediliyor.
Bak
Aynen, kesinlikle farklı dünya görüşlerine sahibiz.
Burada tartışmayalım.
Bu forumda bunları tartışacak bir başlık olsun.
Orada tartışalım.
Tabi tartışırken, silah olarak "beyinlerini" kullanan insanlar tartışabilir..
Diğeri kavga oluyor.
Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Bu mesaj siyasi değilse başka birşey demiyorum. Yazık sana
Peki hayatın her alanına burnunu sokan siyasilerin kabahati yok mu bu işte? Stadın ismi RTE olacak diye günlerce haber yapılmadı mı? AKP nabız yoklamak için bu işe soyunmadı mı? Trabzon belediye başkanını (hani şu şike anıtı dikecek başkan, hala dikecek bekliyoruz...) konuşturup durmadılar mı? Bu haberler yaptırılırken ve tehlike halen geçmemişken bunu eleştirmek suç mu? Trabzonsporumuzun stadına bir fenerlinin ismi verilecekse kapatalım klübü gidelim. Üstelik o fenerlinin 2010-2011'de çalınan kupamızla ilgili yaptıkları ve yapmadıkları hepimizin malumu...Eee bunları konuşmayacak mıyız? Bunları konuşunca siyaset mi yapmış oluyoruz, yoksa klübümüzle ilgili mi konuşmuş oluyoruz?
Yorum