Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Beyler suraya kenan sofuoglu gibi isimleri yazmayalim lutfen.. milleti super sportun en ust segment motor klasman yariscisi gibi lanse eden halbuki super sport liginden bir adim kendini gelistirememis amotor bir yariscidir kendisi...

bakmayin bunca havalara bunca reklamlara.. hepsi Turkiyede donuyor. Buralarda adini sanini duyan yok..
    amerikada kac motorsikletci taniniyorda kenan sofuoglu taninacak

daire pistlerde mal mal tur atmayi motor sporlari sanan ülkeden konusuyoruz

avrupada motor yarisi takip eden herkes taniyor, red bullun 1000 ler gecesinde bulunuyor, gillete reklami starlarindan

iyki 1 tane cikti, hemen adami tukaka edin
    kenan sofuogluna heykel dikilmeli, belki ozaman ilerde superbike veya moto gp starida cikarabiliriz

ben Türkiyenin Spor bakani olsam formula 1 de cockpit satin alirdim sofuogluna, wehrlein büyük ihtimallen mercedese gececek, 20-30m € kap koltugunu ilk Türk f1 pilotu ciksin

jason tahincioğlu yeteneksizi icin harcanan paranin onda biri sofuoglu icin harcansaydi kim bilir nerelere gelirdi

ayrica supersport bir lig degildir, bir klasmandir, motor hacmini sinirlayan
    motorsporlarinda lig anlayisinin bulusunu yaptiniz

toki be bakanligin ne isi var orada

burada cizen sanatkarin 1-2 yorumu bulunuyor
    Ali Erkan Facebook'ta. Ali Erkan ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook'a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek dünyanın daha açık ve bağlantılı hale gelmesini sağlıyor.

bu tür led reklam panosu ilk kez görüyorum, her parca televizyonu andiriyor
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 12.12.2016, 06:37.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kurumsal kimlik rerere rororo...

Stat içindeki logo bile bordo lacivert. Bari mavi olsaydı. Çıldırtırlar insanı Kumaş falan dedik de boya bu yahu adam gibi yapın...
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak [IMG tarafından gönderildi
        http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161211/9c8aec0dffdb98c91600286e91ac4ab3.jpg[/IMG]

via: @hllbzr on Tweeter (halil bezir)
        petek boru sistemi dişarıda.bu sistem 80 li yıllarda vardı.demek hala daha var...işin kolayına kaçılmış,duvar içinde olmalıydı
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Çimlere suni teneffüs yapmaya devam. Hayata dönecekler az kaldı.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kurumsal kimlik rerere rororo...

Stat içindeki logo bile bordo lacivert. Bari mavi olsaydı. Çıldırtırlar insanı Kumaş falan dedik de boya bu yahu adam gibi yapın...
            Bizden adam olmaz artık ben buna inandım. Çok gıcık bir kıyas olacak. fbnin stadında orda burda her hangi bir yerde logsunda armasında vs. sarı-açık mavi kullandığını düşünebiliyor musunuz? Ya da Barça'nın kırmızı-açık mavi, Bayern'in koyu bordo-mavi, PSG'nin açık mavi-kırmızı... Ben artık bıktım valla.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• bütün dünyada renk kodlarının bir standartı ve tanımlaması vardır.
              mesala RAL 6032 yeşil dir bu rengin tonu nere gitseniz aynıdır.( marka ve model de farketmez)
              bu işleri yaptıracak TEKNİK personlein sözleşmelerde bu kodları belirtmesi ve sonrası sertifika ile kontrol edilmesi gerekir.
              bu bu kadar basittir.
              BMN KOCAELİ

Yorum

• bunu paylasmam gerek
                bence cok ince ve dogru dokunus

O stada Senol Gunes ismi verilsin Senol Gunes İsim hakki parasini istermi

İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Selçuk Kardeşim,

Avni Aker'deki mevcut LED'ler de bu şekilde kuruldu.
                Hatta Türkiye'deki tüm LED'ler bu şekilde parça parça kuruluyor.
                Ben bir farklılık göremedim.

normalde böyle kocaman, ledleri önden secebildigin aletler

En son selcuk tarafından düzenlendi; 12.12.2016, 13:18.
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Direkt televizyondan istemez ama el altından birşeyler ister illaki.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu tür led reklam panosu ilk kez görüyorum, her parca televizyonu andiriyor
                    Selçuk Kardeşim,

Avni Aker'deki mevcut LED'ler de bu şekilde kuruldu.
                    Hatta Türkiye'deki tüm LED'ler bu şekilde parça parça kuruluyor.
                    Ben bir farklılık göremedim.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      toki be bakanligin ne isi var orada

Stat devralındıktan sonra toki ve bakanlık logosunun üstünden aynı boyadan 2 kat geçerler mi acaba?

Yorum

• Ne haberler çıktı nereden ben anlamadım nedir şu Şenol Güneş olayı özet geçecek var mı?

Keşke Bjk gibi stad açılışında CB fotosunun yanında bizde de kurucu başkanlarımız A.Osman Ulusoy ve Rufat Dedeoğlu ile H.Avni Aker in fotoğrafı olsa...
                        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Stat devralındıktan sonra toki ve bakanlık logosunun üstünden aynı boyadan 2 kat geçerler mi acaba?
                          %100
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne haberler çıktı nereden ben anlamadım nedir şu Şenol Güneş olayı özet geçecek var mı?

Keşke Bjk gibi stad açılışında CB fotosunun yanında bizde de kurucu başkanlarımız A.Osman Ulusoy ve Rufat Dedeoğlu ile H.Avni Aker in fotoğrafı olsa...
                            Twitterda Biri kuyuya taş attı. Stadın ismi Şenol güneş olacakmışmış..cumhurbaşkanına sunulmuşmuş. İhtimal vermiyorum.

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Duvar resimleri hiç yoktam iyidir tabi ama iyi bir grafik tasarımcıyla yapılıcak bir çalışma çok daha bir ambians yaratırdı biraz amatörce geldi bana tabi el emeği olması güzel

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              İyimser yorum yapmaya gerek yok .
                              Resimler rezalet
                              61

Yorum

• Hatırlayalım; stat projesini ilk gördüğümüzde çoğumuz isyan etmiştik. sadece 49 adet locanın olduğu locaların bir apartmanda toplandığı, kat arası led olmadığı,saha dışındaki alanın muhtemelen toprak rengi olacağı, ve bunun gibi daha onlarca olumsuzluğun bir araya toplandığı bir stada sahip olmak değil heyecan, belkide kaygı vericiydi. O zamandan bu güne baktığımızda muharrem başkanın taraftarın taleplerini dikkate alması statın bu hale gelmesinde önemli katkı sağladı. şu an baktığımızda bir kaç eksiği dışında(localı apartman ve saha uzaklığı) ülkemizin en güzel statlarından birine kavuştuğumuzu söyleyebilirim. İnşaAllah takımımızda ve taraftar olarak bizlerde yeni stata yeni bir heyecanla geçiş yapar ve yeni bir sayfa açarız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X