Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevamlı stadımızın çatısının türkiyenin en iyisi olduğu, ingiltereye benzediği gibi yersiz abartmalar görüyorum. Bunun tek nedeninin ise iyi örnekler yerine kötü stadlarla kıyaslandığı için olduğunu düşünüyorum. Özellikle boş stad üzerinden yorum yapmakta gereksiz bence, stad full doluyken nasıl bir izlenim veriyorsa bence karşılaştırma olarak o örnek alınmalı, mesela burda çok kez yerin dibine sokulan boş hali hiç beğenilmeyen gs stadının dolu haldeki şu görüntüsüne bu tribün ve çatı yapıısyla bizim ulaşabilmemizin mümkün olduğunu düşünmüyorum.
Demek istediğimi daha iyi anlamanız için önce kendinizi bu stadda rakip takım kalecisi olarak hayal edin sonra da akyazıda hangisi sizi ürkütür.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Beyler suraya kenan sofuoglu gibi isimleri yazmayalim lutfen.. milleti super sportun en ust segment motor klasman yariscisi gibi lanse eden halbuki super sport liginden bir adim kendini gelistirememis amotor bir yariscidir kendisi...
bakmayin bunca havalara bunca reklamlara.. hepsi Turkiyede donuyor. Buralarda adini sanini duyan yok..u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler suraya kenan sofuoglu gibi isimleri yazmayalim lutfen.. milleti super sportun en ust segment motor klasman yariscisi gibi lanse eden halbuki super sport liginden bir adim kendini gelistirememis amotor bir yariscidir kendisi...
bakmayin bunca havalara bunca reklamlara.. hepsi Turkiyede donuyor. Buralarda adini sanini duyan yok..
Yorum
-
İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleahh be toki! cok mu zordu apartman dairesi gibi petekli isitma yapacagina yerine tavandan üflemeli isitma yapmak? öldürmüssün duvarlari! sanatin da icine etmissin!
ama napalm hiç yoktan iyidir. bu çizimler çok değerli benim gözümde. çok hoş ve enteresan bir düşünce olmuş. genelde reklamcılar yapışkanlarla doldurur bu gibi yerleri görsellik açısından. iyiki böyle çizim yapmışlar, el emeği resmen 👏👏👏Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.
Yorum
-
fatihKeskin_hc3bcseyin_avni_aker_1.jpg
Şu efsanevi fotoğrafı stadyumun bir yerine işleyemeyecekler mi yavBordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden burada siyaset yapılıyor? Böyle bir şeye gerek var mı? (Yapmıyorum demeyin. Mesajınız siyasi bir içeriğe sahip)
Yanlış anlaşılmasın bu sözlerim sadece size değildir. Siyaset yapan herkesedir.
Ayrıca köprü açılışında ben kimsenin oynadığını görmedim. Siz kimi oynarken gördünüz merak ettim.
Son olarak, Türkiye Cumhuriyeti bir devlettir. Ve o reflekse hareket etmek zorundadır.
Açılışlar yapılmak zorundadır. Terör eylemi nedeniyle ülkeyi kitlemek ve iş yapılmaz hale getirmek doğru değildir.
Bunların devleti kilitlemekle hiç alakası yok....
Neyse ,stat bitti mi, hala çalışmalar devam ediyor mu.
En çok merak ettiğimse çevre çalışmaları nasıl gidiyor. Stata arabayla geldiğimizde rahatça girip arabayı parkedip maç bitince de çıkabilecek miyiz ?En son talsuv61 tarafından düzenlendi; 12.12.2016, 02:47.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum