Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Harbi kira işi nereden çıktı ?
    Ya Avni Aker .. kimin ya da kimindi ve kime verdik ??
    Avni Aker de devletin. Türkiye'deki bütün stadlar devletin, kulüpler sadece 49 yilligina cüzi bir paraya üst kullanim hakkini kiraliyorlar.

Biz de Avni Aker'deki 49 yillik kullanim hakkimizin geri kalanini devrettik veya edecegiz.

Stadin arsasi bizim gibi bir durum yok yani.

Yorum

• Yeri burası değil ama madem buraya yazılıyor ben de iki söz söylemek isterim. Kötü niyetli olan bir kesim hariç, kimsenin Muharrem Usta yönetimini ekonomik darlığın sebebi olarak suçladığını düşünmüyorum, ya da bu yönetimin ekonomik sıkıntı içinde olmadığını düşündüğünü

Fakat, Trabzonspor zirve kulübüdür. Zirve kulüplerinin hayata tutunması alelade bir kulüp gibi olamaz. Alelade bir kulübü yaşatabilecek, alınabilecek tedbirleri, tasarrufları zirve kulübünde uygulamaya çalışırsanız, o kulubü yaşatamaz, öldürürsünüz. Zirve kulübünün borcu ne kadar olursa olsun, saha içi başarısından tasarruf edemezsiniz! Dolayısı ile kötü futbolculara sahip çıkamaz, iyi diye vasat futbolcular transfer edemezsiniz! Ekonomi ise saha içi başarılara da para veriliyor. Başarı geldikçe camia da bütünleşiyor ve ekonomik katkıları artıyor! Transferlerde bile 7.5 milyon € tasarruf ettik diye övünürseniz gerçekler işte böyle yüzünüze çarpar. Ben para yağdırın demiyorum, ama yüksek kaliteye ihtiyacımız var, bu gerçeği gözardı ederek daha ne kadar gidebilirsiniz? Saha içi başarısı olarak tarihimizin belki de en kötü dönemini yaşıyoruz. Bunu dahi eleştiren taraftara karşı tahammülsüzlük büyük haksızlık oluyor. Başkanın ekonomide hakkını veriyoruz ama en başta düşünmesi gereken saha içi başarısında düşünmüş olsa dahi çok önemli hatalar yaptığı gerçeğini değiştirmiyor ve eleştiriyi hak ediyor.
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ..
        Ben ranta inanmıyorum derken, sizin gibilerin inandığı anlamda ranta inanmıyorum dedim. Bu kadar büyük projeler yapılıyor, bunların tabi ki ekonomik getirileri olacaktır. Millet de sizin gibi inanmıyor ki, bu durumda sizin inancınız bir şeyi değiştirmiyor.

Yorum

• benim bildigim en son avni akere 600 bin tl arti kdv odeniyordu her ay ben bunu sormuştum stad kiraları tamamen kapasite vb seylere endeksli bir standarti var kafaya göre yok su deniz kenarinda yok su burda yer olarak kriter yok loca sayısı tribun vb gibi yani trabzonspor ayda bir maç kazanırsa evinde kirasını karşılar bence tabi klüpler bu kiraları ne kadar ödüyor ödemezse ne oluyor onlarda ayri konu oynamami dicek akyazida geçen ay ödemedin

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ayda 2.5 milyon diyenler hesap kitap bilmiyorlar heralde senede 30 trilyon eder klubun yillik geliri ne kadar ki bu kadar yillik kira vercez ..yillikdir o aylik olmaz..ayliksa da basta yonetim baskan siyasiler toki ve bunu basari olarak gorenler dahil cok kotu sovulmeyi hakediyorlar demektir..millet hamsi beyinli diye dalga gecerse de haklidir yani bu kadar sacmalik olcagina inanmak istemiyorum..
            Asıl sövülmeyi hak edenler başka...

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ayda 2.5 milyon diyenler hesap kitap bilmiyorlar heralde senede 30 trilyon eder klubun yillik geliri ne kadar ki bu kadar yillik kira vercez ..yillikdir o aylik olmaz..ayliksa da basta yonetim baskan siyasiler toki ve bunu basari olarak gorenler dahil cok kotu sovulmeyi hakediyorlar demektir..millet hamsi beyinli diye dalga gecerse de haklidir yani bu kadar sacmalik olcagina inanmak istemiyorum..
              Öyle deme abi yüzyılın basarisiymis
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Kimsenin bir şey dediği yok. Fotospor da yazılan haber buraya aktarılmış. Kimse kafasından rakam uydurmadı yani. Aylıktır ,yıllıktır, yönetim başarısıdır, değildir orası tartışılır ...
                DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ama deme böyle, sonra kalpleri kırılıyor

Bu iş bu ülkede hep böyle olmuştur. "Kral Çıplak" diyenler her zaman cezalandırılmıştır.
                  Bugün M.Usta'nın yaptığı ekonomik hamleyi anlayamayan, kavrayamayan çok kişi var.
                  Maalesef insanımız sadece sahadaki skora bakıyor. topun çizgiyi geçmesine bakıyor.

Ama hiç kimse 2011'den beri bu kulübün ırzına nasıl geçildiğini sorgulamıyor(!)
                  Bugün ki skorlarının son 5 yıldaki ekonomik buhran sonucu olduğunu ifade etmiyor.

5 senedir olanları herkes sorguluyor. Ben burada Usta yı eleştirenlerin İho yu da Sadri başkanı da eleştirdiklerine şahit oldum, ekonomik anlamda ikisi de eleştirildi, eleştiriliyor. Sadri Şener şampiyonluğu yaşasa kulübün bugün borcu olmayacaktı işin bide böyle bir boyutu var ama 2011 sonrasında hayatı mahvolup kendini içkiye veren yeşilçam karakterine döndü, yanlış transferler ile kulübün borçlanma sürecini başlattı. Ancak beğenmediğimiz o kadro bile ligde 3. olmuş, CL de son anda gruptan çıkamamıştı. Son senesinde yaptığı yanlışları devam ettirmesi onu bitirdi ama asıl ağır borçlandığımız dönem İho dönemine denk geliyor. Sadece Vahid bize tek başına 100 milyon TL borcu soktu gitti, küme düşen takımlardan alınan 10 tane gereksiz adam, saçma sapan ödemeler, asıl borçlanma İho dönemine denk geliyor. Şimdide inşaat sektöründe yıldızının nasıl parladığı konuşuluyor (!)

Bunları bir kenara bırakalım tekrar konumuza dönelim. İho yu da artık gerimizde bıraktık, 1 senelik yeni yönetimimiz var ama sportif olarak İho dönemini aynen yaşıyor muyuz ? Evet, bunu kimse inkar edemez puan tablosu orada isteyen baksın halimizi görsün.

Peki saha sonuçlarını geçtik diyelim. Saha dışında tam olarak ne yaptığımızı öğrenebilir miyim ? Maaşları eritmek ve göğüs sponsoru bulmak dışında ciddi diyebileceğimiz ne gibi bir gelişme oldu ? Maaşları erittik ama saha içinde zarar üstüne zarar ediyoruz ?

''İnsanımız sadece sahadaki skora bakıyor'' nasıl bir sözdür ? Neye bakacağız başka çimin üstündeki uğur böceğine mi ? Tabii skora bakacağız, bugün 1 galibiyet = 1.8m TL, Başakşehir şimdiden kasasına 18 milyon TL koydu, farkında mısınız ? Ya biz ?

Galibiyet bonusları gitti,
                  Avrupa bileti Türkiye kupası alınamazsa yandı, dolayısıyla Avrupa bonusları yandı,
                  Sıralama bonusu olmayacak bu takım yukarılara çıkamayacak orası belli oldu,
                  Ortada sponsor anlaşması yok,
                  Stadın isim hakkı için artık ciddi bir teklif gelmez,
                  Oyuncuların değer kazanamıyor, marka değerin yerlerde,
                  Stada zaten taraftar çekemiyorsun millet takıma küstü,

Bak bunlar hep ''saha sonucu'' kaynaklı, biraz daha sayayım mı ? Sadece sana demiyorum yanlış anlama, bu görüşte olan herkesedir sözüm. Tekrar soruyorum, futbol kulübüyüz, saha içine bakacağız tabii başka nereye bakacağız ? Kümeyle aramızda 1 puan kalmış daha fener Başakşehir Bursa ile oynayacağız, sahanın içi dışı mı kalmış, biraz olayın ciddiyetini kavrayalım.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kimsenin bir şey dediği yok. Fotospor da yazılan haber buraya aktarılmış. Kimse kafasından rakam uydurmadı yani. Aylıktır ,yıllıktır, yönetim başarısıdır, değildir orası tartışılır ...
                    Fotospor'un söylediği rakam 700 bin dolar yapıyor aşağı yukarı. Senelik 8,4 milyon dolar eder. Kulübün bu kadar geliri bile yoktur muhtemelen. Fotospor iyi sallamış.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fotospor'un söylediği rakam 700 bin dolar yapıyor aşağı yukarı. Senelik 8,4 milyon dolar eder. Kulübün bu kadar geliri bile yoktur muhtemelen. Fotospor iyi sallamış.
                      Demek istediğim suç buraya yazan arkadaşta değil. Bazı gereksiz troller oluyor da ,sözüm onlara...
                      DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Stadın aylık geliri 2,5 milyon diyen duman üflüyodur
                        Ve o duman kaliteli dumandır uçurur
                        Senelik bile 2,5 milyon yoktur ne aylığı

Yorum

• Burada İHO dönemi falan konuşuluyor. İHO da çıkmış Fetö ile ilgili bir kaç şey konuşmuş. Hah tamda olmuş. Bu takımın içinde bir FETÖ varsa oda İHO'dur. Başka bir açıklaması olmaz. Okadar vasat altı adamı bir haftada takıma faiş fiyatlarla almak ancak ya ranttır yada ihanettir bunun başkada açıklaması yoktur.
                          Şimdi buraya gelipde Ustaya laf etmeninde anlamı yoktur. İyidir kötüdür bişey demem kişiye göre değişir. Ama gitsin diyenler yerine isim söyleyemiyorsa ( hekimoğlu demeyin sakın iki yerli aldı diye sövdüğünüz usta dana 5 beter ) bi zahmet kendileri bir gitsinler ...
                          Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• fotospor haberi üzerinden mi tartışıyorsunuz
                            “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Öyle deme abi yüzyılın basarisiymis
                                Derler kardesim 2011 den bu yana sehir olarak stockholm sendromu yasiyoruz zaten , klubun taraftarin bundan bagimsiz kalmasi dusunulemez..hersey mumkundur bu saatden sonra..
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X