Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tek ümidim belki zemin güzel olurda iyi futbol oynariz :/.. belki yumluya zekiye futbol oynatir zemin, bellimi olur..

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
    Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• Kombine almayı düşünüyordum sene başı. Şimdi bırakın kombine passo bile cikarmadim.
      Her turlu maça gidecekmisim peh. Haberleri yok bir gün taraftar kafası hepten atacak atlayacaklar sahaya evire çevire dovecek oyuncuları

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      https://twitter.com/cemcaglaryavuz
      Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gibi;

[ATTACH]11517[/ATTACH]
        !Kulübe Rengi Photoshoptur!
        Bilerek şeffaf yaptım az da olsa anımsayın diye tam renk yapınca tonlama uymuyordu sonradan ekleme gibi duruyordu.
        Yedek kulübelerinin üstü keşke açık olsaymış, ingiliz stadlarındaki gibi,

Yorum

• TOKİVerifizierter Account @Toki_Kurumsal 4 Saat
          Trabzon Akyazı Spor Kompleksi’nde hibrit çalışmaları devam ediyor.

@AkyaziArena
          Hibrit işlemi sürüyor - 24/11/2016

Gençlik Spor İl Müdürlüğünü Akyazı Stadı’nı devralma heyecanı sardı. Stadı, Trabzonspor’a kiraya verecek olacak GSİM, koltuk sayısı ve değişik kriterlere göre kulüpten aylık 2.5 milyon TL kira isteyecek. Trabzonspor'un stadın işletme planı ise hazır.

Kaynak: Fotospor

bu dogruysa yüzyilin olayini basardi baskan
          ben 2 katini bekliyordum

En son selcuk tarafından düzenlendi; 24.11.2016, 21:29.
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yedek kulübelerinin üstü keşke açık olsaymış, ingiliz stadlarındaki gibi,
            VIP tribün olsa bile Trabzonlunun taşkınlığı taşkınlıktır. Atarlar kafaya bir kaç yabancı madde. Daha o kültür seviyesine gelemedik maalesef. Keşke gelsek tabi...
            "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• gayet güzel olmus stad özellikle stad cevresi müthis zaman gecirmek icin mac öncesi.

Yorum

• İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Söylediklerinden anladığım tek şey hayatınd avni akerden başka yerde maç izlemediğin. Beşiktaş başta olmak üzere bir kaç takımın maçını maraton tribününden izlemeni şiddetle öneririm söylediklerinin cevabını alıcaksın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                Canım kardeşim ben bu dediklerimi söylerken Trabzonspor'lu olduğum için Bjk'nin taraftarını kötülemeye çalışmadım.Ya da bunu söylerken Avni Aker şöyledir böyledir demedim.Sen taraftar görmek istiyorsan Ankara'ya gel Ankaragücü'nü gör.Türkiye'de Ankaragücü'nün taraftarı bir numaradır.Beste mi ararsın,tezahürat mı ararsın ne ararsan var.Hep kendi besteleri,marşları.Öyle kıytırık tezahürat mı marş mı belli olmayan şeyler değil.

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @muratoztuurk Rezalet dedin ve az sonra gelip seni haşlayacaklar.

Çok güzel olmuş offf ... diyeceksin.. Tişkirler toki diyeceksin ve bakanlar kuruluna da teşekkür edeceksin. Çünkü onlar olmasa göremezdik bunları. Dünyanın kıskanacağı stat yaptılar bize. Hani diğer toki statlarının çakması olmasına rağmen kıskanacaklar bu stadı. Onlar sayesinde herşey, ceplerindeki parayla yapıyorlar. O yüzden stada kocamen resimlerini astık. Nankörler çıldırsın. Çok nankörsünüz..
                  Böyle taraftarı görünce bu stadı neden yaptılar diye soruyorum kendime. Şimdiye kadar hiçbir hükümet "kendi cebinden" yapmamış. Ayrıca zaten %60-70'lerde oy oranına sahipsin. Stadı yapmasan bir kaybın olmaz. Avni Aker'e de park yapılacakmış. Bir getirisi yok. Denildiği gibi rant da yok. Rant dedikleri şeye ben inanmıyorum zaten. Her yapılana rant diyorlar. Eee neden yaptılar stadı?

Bu arada bakanlar kuruluna teşekkürler. Stadın yapımında emeği geçenlere teşekkürler. Locaların 3 katlı apartman şeklinde yapılmasını sağlayan uzaylı mühendis sadri şener hariç.

Yorum

• Stad bana göre çok güzel tamamen bittikten sonra 1 2 sene içinde göze batan yerler düzeltilir ama burdaki olay tamamen hazımsızlık ve yapılan işe saygısızlık.

Yorum

• "Hüseyin Avni Aker ögretmen" baslikli bi yazi gördüm Twitterda. Aklima gelen ilk sey garip bir sekilde "stadyuma neden ögretmen diyorlar?" oldu. Sanki bilmiyorum Hüseyin Avni Akerin ögretmen oldugunu. Yani bu isim stadyumumuzla öyle özdeslesmis ki, aklima ondan baska bir sey gelmiyor. Stadyumumuzun ismi Sponsor + Avni Aker Stadyumu olmali.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Arkadaşlar forumda gündeme getirilen eksikliklerin hiç bir önemi yok altı üstü 10-15 milyon TL ile giderilir yani para ile olacak işler, önemli olan bu stadyumda hasılat rekoru yaratacak seyirci, güzel futbol oynayacak seyirciyi ayağa kaldıracak bir takım ile alınacak başarılı sonuçlar ve netice olarak kasaya girecek naklen yayın gelirlerinin artması.Biz zaten her sezon yamalı bohça haline gelen Avni Aker Stadyumuna en az 2-3 milyon TL harcamıyormuyuz.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gençlik Spor İl Müdürlüğünü Akyazı Stadı’nı devralma heyecanı sardı. Stadı, Trabzonspor’a kiraya verecek olacak GSİM, koltuk sayısı ve değişik kriterlere göre kulüpten aylık 2.5 milyon TL kira isteyecek. Trabzonspor'un stadın işletme planı ise hazır.
                          Kaynak: Fotospor

Bu dogruysa yüzyilin olayini basardi baskan
                          Ben 2 katini bekliyordum
                          Selçuk kardeşim, ironi mi yapıyorsun yoksa ciddi ciddi mi iki karı bekliyorum diyorsun?
                          Pek anlayamadım doğrusu.

Aylık 2,5 Milyon TL kira ücreti çok fahiş bir rakamdır. Asparagas bir haber olduğunu düşünmek istiyorum.
                          Böyle bir kiralama ücreti olmaz.

2,5 Milyon TL X 12 = 30 Milyon TL
                          Tam 10 Milyon Dolar Yıllık Kiralama ücreti.

Böyle bir anlaşma Trabzonspor'a atılacak büyük kazık olur.

Geçtiğimiz aylarda Antalyaspor Başkanı, aylık 150.000 TL kira verdiklerini ve bunun fazla olduğunu dillendirmişti.
                          Kirayı daha sonra 75.000 TL'ye falan indirmişler. Böyle bir haber okumuştum.

Bizim kira ücretleri de bu civarlarda olmalıdır. Galatasaray ne kadar kira veriyor? Bunu merak ettim.

EDİT: Sabah Gazetesinin 2012 Yılına ait bir haberinde ''GS'nin 1 yıllık kira bedeli olan 1,5 TL'yi yatırmadığı...'' şeklinde bir ifade var. Ayrıca ''Stadyum Reklam anlaşmasının %25'i de GSM'nin olduğu ve ödenmediği....'' de belirtilmiş. Bu neden GSM'nin icra takibi başlattığı haberi yapılmış.

Muhtemelen bizim kira bedelinin de aylık değil ama yıllık 2,5 Milyon TL olabileceğini düşünüyorum.
                          49 yıllığına böyle bir anlaşma yapılır. Bir de reklam gelirinin %25'i de var tabi...
                          En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 24.11.2016, 23:24.

Yorum

• Trabzonspor Avni Aker'e Ustaca Veda ediliyor! Trabzon'da Temmuz ayından bu yana sessizce yürütülen Belgesel film projesinde artık sona gelindi.

Hüseyin Avni Aker Stadyumuna veda edilecek bugünlerde "Avni Aker" ruhuna yakışır gerçek bir vedaya hazırlanan Muharrem Usta ve yönetim kurulu projenin son aşamaya gelmesinden oldukça mutlu. Sinema ekipmanlarıyla, usta bir yönetmen tarafından 6 aydır hazırlanan EFSANE "Avni Aker'e Veda" belgesel filminin final sahnesi bu hafta çekilecek. Buna göre final, Ziraat Türkiye Kupasında perşembe günü oynanacak Gümüşhane maçının hemen öncesinde olacak. Tarihe damgasını vuracak bu müthiş etkinlikte Trabzonspor tarihinin 26 efsane ismi yer alacak. Onur, gurur ve hüznü bir arada yansıtacak olan bu final sahnesinde efsane isimler, üzerinde bordo mavi klasik Çubuklu formayla seyirciyi selamlayacak ve bir gösteri maçı yapacak. İşte bu veda sahnesiyle belgesel filmin final sahnesi de çekilmiş olacak. Belgeselde sadece efsane isimler yer almayacak. Taraftar da çekimlerin bir parçası olacak. Efsane takım ve taraftar bu belgesel filmde oynayacak. Şamil Ekinci, Nizamettin Algan, Ahmet Suat, Özkan Sümer, Ali Kemal, Şenol, Turgay, Necati, Hüseyin, Kuş mehmet gibi isimlerin yer aldığı belgeselin en özel yanlarından biri de Kadir Özcan'ın vefatından önce verdiği son röportaj. Daha önce hiç yayınlanmayan bu görüntüler belgeseli daha da etkili hale getirecek... Trabzonspor Yönetimi bu filmle tarihini 50. Yılında bir belgeselle taçlandırmak, kaydetmek ve tarihe bir not düşmek istiyor. Ve taraftara sesleniyor; "Avni Aker Seni Çağırıyor" ve.. 90 dakikalık belgesel filmin final sahnesinde yer almak isteyen taraftarı 1 Aralık Perşembe günü Avni Aker'in tribünlerine davet ediyor... Belgesel filmin ekibi İstanbuldan gelen 20 kişilik bir kadro. Yönetmenliğini Trabzonlu bir isim Cengiz Özkarabekir yapıyor.. Oktay Hilmi Evin / Haberul

İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Selçuk kardeşim, ironi mi yapıyorsun yoksa ciddi ciddi mi iki karı bekliyorum diyorsun?
                            Pek anlayamadım doğrusu.

Aylık 2,5 Milyon TL kira ücreti çok fahiş bir rakamdır. Asparagas bir haber olduğunu düşünmek istiyorum.
                            Böyle bir kiralama ücreti olmaz.

2,5 Milyon TL X 12 = 30 Milyon TL
                            Tam 10 Milyon Dolar Yıllık Kiralama ücreti.

Böyle bir anlaşma Trabzonspor'a atılacak büyük kazık olur.

Geçtiğimiz aylarda Antalyaspor Başkanı, aylık 150.000 TL kira verdiklerini ve bunun fazla olduğunu dillendirmişti.
                            Kirayı daha sonra 75.000 TL'ye falan indirmişler. Böyle bir haber okumuştum.

Bizim kira ücretleri de bu civarlarda olmalıdır. Galatasaray ne kadar kira veriyor? Bunu merak ettim.
                            Türkiyede fiyatlari bilmiyorum

avrupada mac basi 1 milyon avro ödeyen kulüpler var

ona göre konusdum
                            antalya icin yazdigin dogruysa haklisin

İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hem avni aker arazisini verip ustune bir de para mi odeyecegiz stad icin? ahahahah. nasil oluyor bu uygulamalar bilmiyorum ama kargalar sirf bu yuzden bile tebrik edilir statlarini kendileri yaptigi icin.
                            avni aker babanin maliydi sanki

kargalarda kendileri yaptigi stadyuma kira ödüyor
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 24.11.2016, 23:30.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• güzel olmuş video
                              ama 1.06dan sonra çimlere bakın,cidden kötü duruyor o boşluklar...
                              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Eskisehire malatyaya mersine antalyaya samsuna sivasa konyaya erzuruma urfaya kocaeline sakaryaya yakin zamanda da izmir manisa ve su anda aklima gelmeyen bir cok sehire stad yapan yapacak olan devlet futbol sehiri trabzonada stad yapmis hem de 10 sene kadar kisa bir surede hala elestiriyorsunuz yahu..opun alniniza koyun gelen siyasileride yalayip yaglayin..nankor adamlar!!!
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X