Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maalesef eleştirilecek çok şey var. Stadyum görünümü karmakarışık. Her tondan renkler var. Bölük pörçük. Merdivenler keyfe göre yarım yarım genişletilmiş, tribün içinden dahi yol açılmış. Resmi rengimiz olmamasına rağmen beyaz ısrarla bünyeye katılmaya çalışılıyor. Beyaz koltuklar çok baskın görüntü veriyor. Yedek kulübesindeki mavi tonu da ayrı. Yedek kulübesinin yüksekliği arttırılırsa koltukların arkasındaki duvara reklam alma şansımız olur. Ayrıca çatının saha içine bakan kenarlarındaki boruları kamufle edecek bir düzenleme daha iyi bir görünüm verebilir. Yeni stadımız hayırlı olsun. Her şeyin en iyisine hizmet etsin inşaAllah
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bazıları diyor ki Bjk'yi dün maçta seyirci taşımışmış.Ulan adamlar 3'ü yiynce ana avrat sövüyorlardı.İlk yarı da 4 olsaydı Bjk tarihi fark yerdi.
      Şunu da söylemek lazımeyirci takım iyiyse takıma sadece moral olur.Maça felan etki etmez.Hele Türkiye'deki taraftarla hiçbir şey olmaz.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bir stadyum ve taraftar nekadar önemli oldugunu 0-3 den sonra gördük...

Nekadar erken acarsak okadar iyi.

Biz futbolcumuza sahip çıkmıyoruz ki , biz de çok taraftar tam ters etki yapıyor. En azından şu dönemlerde. Tamam gerçekten yeteneği kısıtlı futbolcularımız var mı ? Var ... Onların moralini bozmadan gevşekte bırakmadan en üst verimi almaya çalışalım ... Devre arasında , sezon sonunda icabına bakalım...

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mesela ''Ayın en iyi taraftarı'' diye bir uygulama yaparsın.
          Ve o taraftara bir maçı yedek kulübesinden izleme şansı sunarsın.
          Çok ilgi çekici bir şey olabilir.

Ama teknik ekip böyle bir şeyi ister mi bilmem. Ama taraftar olarak bana çok güzel geldi
          Federasyondan izin lazim bunun icin.
          ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Bu sene milletin elinde kalan tek mevzu stad..konusalim bakalim orasi oyle olsun burasi boyle olsun diye..stad acilip da ilk 2 macdan sonra bu rezil takim 5 bin kisiye oynadiginda bakalim ne kalcak elimizde konuscak..bir cuval inciri berbat etti yonetim,en ufak bir heyecan yok sehirde stad acilmasina dair..oysa ki sene basinda herkes dort gozle bekliyordu bir an once acilsin da yeniden saha kalkalim diye..tesekkurler yonetim bu seneyi de zehir ettiginiz icin taraftara..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Hibrit çim serimi tamamlanmış.

CyAzFD1W8AA6h3c.jpg
              2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• Şu boş kalan beyaz duvarlara bir şey yapmayı düşünmüyorlar mı acaba?
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Adana maçına da yetişmezse umarım fener maçında stadı açmak gibi bi hataya düşmeyiz kalsın 2. yarıya..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Yerel medya başlamış yine anahtar deliklerine tff adana maçına izin vermicekmiş stada ha takımın başınada güray vuralı getiriyolarmış dndjsjsjskak

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Loca kısmı hariç çok güzel bir stat oldu locaların eski hali daha iyiydi bordo boya vurulduktan sonra çok kalitesiz gözüktü, o kısım aslında en modern ve lüks gözükmesi gereken bölümdü çok sırıtıyor.

Bu hususu sık sık yazıyorum ben de. İsteseler 1 günde değişir.

İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Loca katlarındaki bordoya boyanan duvarlar alacalı görünüyor. Buralara şık kaplama filan yapılmayacaksa bu tribün duvarları komple koyu griye boyansın daha iyi. Bir de camlı bölümlerde maviler var. Cam profilleri beyaz. Perşembe pazarına çevirdiler.

Yorum

• Benim hala anlamadığım nokta

23 bin küsur kombine satmışsın ve stadın 10 bin kişi bile gelmiyor ben şehir dışında yaşıyorum kombineyi her hafta sosyal medyada ilk ulaşana gönderiyorum ve bir sürüde talep de var
                        o zaman şu aklıma geliyor
                        *ya bu açıklanan rakamlar şişirme yalan
                        *yada insanımız kombine alıp kendine saklıyor yani bunu transferini bilmiyor

bunun başka bir izahı yok bu stat her maç tıklım tıklım dolmalı rakamlar onu söylüyor
                        @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Benim hala anlamadığım nokta

23 bin küsur kombine satmışsın ve stadın 10 bin kişi bile gelmiyor ben şehir dışında yaşıyorum kombineyi her hafta sosyal medyada ilk ulaşana gönderiyorum ve bir sürüde talep de var
                          o zaman şu aklıma geliyor
                          *ya bu açıklanan rakamlar şişirme yalan
                          *yada insanımız kombine alıp kendine saklıyor yani bunu transferini bilmiyor

bunun başka bir izahı yok bu stat her maç tıklım tıklım dolmalı rakamlar onu söylüyor
                          Çoğu kişi transfer yapmıyor bencede

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çoğu kişi transfer yapmıyor bencede
                            bunu yönetim sorgulamıyor mu
                            neden sorgulasın ki ne kadar fazla adam gelirse o kadar para
                            @ okşoholu

Yorum

• Hibrit işlemi hayırlısıyla bitti statta ilk defa bir işlem tam vaktinde 10 günde bitti.

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Hibriti yapanlar demek ki pro, dedikleri sürede bitirdiler sanırım.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X