Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben bordo mavi biliyorum. açık mavi olması koyuya savaş açmayı gerektirmez. detaylarda kullanılabilir.
    Lacivert ve kiremit kırmızısı olmadıkça ben her tonuna açığım. Soluk mavi hariç ama. Resmi site ve hesaplar da bunları kullanıyor çok zoruma gidiyor. Ama en komik olan resmi sitede ana sayfada 3 farklı ton ve biçimde logo olması.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kusura bakma ihocuyum
      Ben seni Hurmacı biliyorum Bu kadar da kanıksama bence yani sana küfür edilince o küfürdeki olmuyorsun. Bu da onun gibi bir şey

Yorum

• Benfica teknik direktörü Rui Vitoria: Karşılaşacağımız ortamı biliyorduk. Bu atmosfer'i başka yerde bulmak imkansız.

Acaba biz böyle sözleri ne zaman duyacağız..
        Veda maçında gördüm..

Eskiden arada trtde açar bi Anadolu ilçe ya da belediye takımının maçı olurdu bi köşede damda dum dum cılız bi davul sesi ve ne denildiği anlaşılmayan ufak bi bağırtı..

Avni aker aynı böyle işte.. ne hakeme tepki verebiliyoruz baskı altına alabiliyoruz ne oyuncu alkışlayıp moral verebiliyoruz..

Şu Yusufun pozisyonu saraçoğlunda olsa acaba hakemin eli gidermiydi o düdüğü çalmaya.. Burada benim dediğim holiganlık yapılsın değil öyle bir uğultu yaratırsın öyle bir baskı yaparsın ki hakemin eli titrer futbolcunun dizi titrer..

Geçen gün Sinan Engin anlatıyor kendisi de eski topçu diyor ki eskiden avni akerde futbol seyircisi vardı kolay değildi ürkerek çekinerek giderdik pozisyonlara tepki verilirdi orası tam bir futbol cehennemiydi ama şuanki seyirci çok farklı.

Şimdi bak bunu doğru bir eleştiri ve katkı olarak almak yerine Sinan Engin kim yeaaa diye kendini beğenmiş bi halt bilmeyen tayfa dk 1den güzel bişeyler yapılmasının önünü kesiyor..

Şimdi ne var tribünde.. köyden kahveden bedava bilet uğruna topladığın Jan mari soldiers var..
        O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Lacivert ve kiremit kırmızısı olmadıkça ben her tonuna açığım. Soluk mavi hariç ama. Resmi site ve hesaplar da bunları kullanıyor çok zoruma gidiyor. Ama en komik olan resmi sitede ana sayfada 3 farklı ton ve biçimde logo olması.
          söz söylenir ben uygulamaya bakarım. efsane kadroların formlarında koyu mavi var. güzel olanlar da onlar. soluk mavili formalar leş gelenek iyidir tabi ama tartışmaya açılabilir bu konular.

Yorum

söz söylenir ben uygulamaya bakarım. efsane kadroların formlarında koyu mavi var. güzel olanlar da onlar. soluk mavili formalar leş gelenek iyidir tabi ama tartışmaya açılabilir bu konular.
            Soluk mavi cinayettir Gül gibi Napoli mavisi varken

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Benfica teknik direktörü Rui Vitoria: Karşılaşacağımız ortamı biliyorduk. Bu atmosfer'i başka yerde bulmak imkansız.

Acaba biz böyle sözleri ne zaman duyacağız..
              Veda maçında gördüm..

Eskiden arada trtde açar bi Anadolu ilçe ya da belediye takımının maçı olurdu bi köşede damda dum dum cılız bi davul sesi ve ne denildiği anlaşılmayan ufak bi bağırtı..

Avni aker aynı böyle işte.. ne hakeme tepki verebiliyoruz baskı altına alabiliyoruz ne oyuncu alkışlayıp moral verebiliyoruz..

Şu Yusufun pozisyonu saraçoğlunda olsa acaba hakemin eli gidermiydi o düdüğü çalmaya.. Burada benim dediğim holiganlık yapılsın değil öyle bir uğultu yaratırsın öyle bir baskı yaparsın ki hakemin eli titrer futbolcunun dizi titrer..

Geçen gün Sinan Engin anlatıyor kendisi de eski topçu diyor ki eskiden avni akerde futbol seyircisi vardı kolay değildi ürkerek çekinerek giderdik pozisyonlara tepki verilirdi orası tam bir futbol cehennemiydi ama şuanki seyirci çok farklı.

Şimdi bak bunu doğru bir eleştiri ve katkı olarak almak yerine Sinan Engin kim yeaaa diye kendini beğenmiş bi halt bilmeyen tayfa dk 1den güzel bişeyler yapılmasının önünü kesiyor..

Şimdi ne var tribünde.. köyden kahveden bedava bilet uğruna topladığın Jan mari soldiers var..
              Kesinlikle çok doğru en fazla gaza geleceğimiz maçta bile sadece 1 2 3 Trabzon diye bağırıp 10 dk sonra uyuyan bir taraftar var. Ha bide gol olursa gol diyorlar başka birşey yok
              HER ZAMAN TRABZONSPOR

Yorum

• Açıkçası ben çok artık formada kullanılmadığı sürece çok takmıyorum ama konu açılınca da belirtmek istedim yanlış anlaşılmasın.

Çift kat yedek kulübesi çok iyi oldu neden gelen misafir oyuncunun aklında ilk kalan şeylerden biri olacak.. futbolcu bunlar dışı cam taş beton bir sürü stadda maç oynamaya gidiyolar ama hepsinin ortak özelliği tek sıra yedek kulübesi.. O yüzden bu stada gelip gittiğinde aklında ilk kalan şeylerden biri olacak bu yüzden güzel..
                O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak muammer_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kesinlikle çok doğru en fazla gaza geleceğimiz maçta bile sadece 1 2 3 Trabzon diye bağırıp 10 dk sonra uyuyan bir taraftar var. Ha bide gol olursa gol diyorlar başka birşey yok
                  Ya 61. Dakika şovuna ne demeli..
                  3..
                  2..
                  1..
                  Hoooaağğğğhh Traaabzoooğhağğeaaa
                  Bitti.

Yorum

Ya 61. Dakika şovuna ne demeli..
                    3..
                    2..
                    1..
                    Hoooaağğğğhh Traaabzoooğhağğeaaa
                    Bitti.
                    onu bile yapamıyoruz artık 61. dakikaya uzun zamandır yenik ya da berabere girdiğimiz için onun da tadı tuzu kaçtı. Kim ne derse desin Avni akerde rahat 5 maçı seyirci almalı takımı ateşleyip
                    HER ZAMAN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak muammer_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      onu bile yapamıyoruz artık 61. dakikaya uzun zamandır yenik ya da berabere girdiğimiz için onun da tadı tuzu kaçtı. Kim ne derse desin Avni akerde rahat 5 maçı seyirci almalı takımı ateşleyip
                      5 maçı geçtim 1 maç olsun yahu 1 maç.. Yıllarımı verdim tribüne kale arkasına şu hallerİ görünce sesimin kısıldığı günlere acıyorum..

Yorum

5 maçı geçtim 1 maç olsun yahu 1 maç.. Yıllarımı verdim tribüne kale arkasına şu hallerİ görünce sesimin kısıldığı günlere acıyorum..
                        bir de şu klişe var maçın başında ayağa kalkmayan fenerli olsun diye ya da herkes ayağa maratondan zar zor bi grup ayaklanır gibi oluyor sonra çekirdeğe devam taraftar profili kesinlikle değişmeli inşallah yeni stada herşey değişir güzelleşir.
                        HER ZAMAN TRABZONSPOR

Yorum

• çekirdekçileri arabeskçilere tercih ederim. maç izlesin taraftar gerekli coşku oluşur. tezahüratların pek bir etkisi olmuyor. en önemli şey oyuna tepki veren, prese, paslaşmaya, güzel harekete kayıtsız kalmayan taraftar. şarkı söylerken ne olduğunu kaçıran adamlarla da iyi atmosfer oluşmaz.elli kere yazdım yine konusu gelse yine yazarım.
                          En son artvints tarafından düzenlendi; 24.11.2016, 11:26.

Yorum

• bir stadyum ve taraftar nekadar önemli oldugunu 0-3 den sonra gördük...

Nekadar erken acarsak okadar iyi.
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

çekirdekleri arabeskcilere tercih ederim. maç izlesin taraftar gerekli coşku oluşur. tezahüratları pek bir etkisi olmuyor. en önemli şey oyuna tepki veren, prese paylasmaya güzel harekete kayıtsız kalmayan taraftar. şarkı söylerken ne olduğunu kaçıran adamlarla da iyi atmosfer oluşmaz.elli kere yazdım yine konusu gelse yine yazarım.

Yorum

• Konu Akyazı'dan çıkmış taaa Avni Aker'deki duyarsız(!) taraftara gelmiş. Onlardan biri olarak (kombinesini helalinden alan, kimseye bağımlı olmayan) iki kelam edeyim.

Davulun sesi uzaktan hoş gelir beyler. Siz şimdi gurbettesiniz bordo mavi aşkıyla yanıp tutuşuyorsunuz. Bu takım benim olduğum yerde olsa her maçına giderim diyorsunuz ya, hah o işte öyle olmuyor. Bir gidiyorsunuz iki gidiyorsunuz bu böyle üç dört beş... devam ederken takımın senin kadar istekli olmadığını görüyorsun her defasında. Kadroda hain yumluyu, quaresmacı yusufu, taraftarın anasına söven akbaşı izliyorsun kör göze parmak sokulur gibi. Eee bunlar böyle böyle devam ettikçe insansın sonuçta ister istemez duyarsızlaşıyorsun.

Bakın ben bir maç için 90 km gidiş 90 km geliş 180 km yapıyorum. Bazen dolmuş kalmıyor otostop çekiyorum gecenin bi vakti. Ne için? Avni Aker'de sevdamızı izlemek için. Ama gel gör ki kadroda yukarıda saydığım isimleri görünce tüm hevesin kırılıyor. Çünkü onların ne b*k olduğunu biliyorum. Üstüne üstlük yeteneksizler de. Ayrıca takım, senin kadar hiçbirinin umurunda değil onların. Senin dert ettiğin kadar bu durumları hiçbiri dert etmiyor. İşte bunları her defasında canlı izlemekten artık tiksiniyorsun ama yine de maç günü geldiğinde kendini tutamayıp oraya gidiyorsun. Bu sefer bi ışık görürüm umuduyla lakin o umudun takımın içler acısı halini görünce yerlere düşüyor ilk dakikalarda. Haliyle kös kös oturuyorsun sinir stres içinde 90 dk boyunca.

Şimdi bunları göz önünde bulundurun ve empati yapın. Ben içinde bulunduğum durumu anlatmaya çalıştım. Benim gibi niceleri daha vardır inanın bana.

Dipnot : Şike mevzusundan sonra şehirdeki (bu renklere, futbola gönülden bağlı) insanların futbola küsmesine girmiyorum bile.

Esen kalın...

kara kalem...
                                Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
                                Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X