Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erkan SÜNGER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    5 senedir insaat sektörünün içindeyim bugune kadar onlarca şantiye gördüm. Hiçbirinde ama hakediş yetiştirmek için ama siyasilere şirin gözükmek için ama patronlara yalakalık için hızlandırılan inşaat işinin sonuçları hep aynı olmuştur. Kalite kontrol ve iş güvenliği 4. 5. Plana atılmıştır. En az 24 saat kapalı kalması gereken kolon kalıplari 8 saatte açılır , 3 vibratör gerekliyken 1 tane kullanılır , işçi aynı yerden sallar vibratörü , 3 saatte dökülmesi gereken beton 1 saatte dökülmeye çalışılır ama sonuçları hep aynıdır. Ya kolon kalıbı patlar iş durur , şansları varsa işçiler kılpayı kurtulur. Ya dökülür kolonu açarlar segregasyon olur , yamamaya çalışırlar. Sonra yabancı ortakların mimarı teslimat için gelir ve o kolonu veya döşemeyi kırın bi daha yapın der. Mevzu kökten çözülür.

Bu zihniyetten oldum olası nefret ederdim. Ama bizim stadda var. Zaten içinde siyaset olan her inşatta var. Bir yapının bitirilme süresi bellidir. Kanırtırsan olacağı en basitinden bizim zemin gibi olur.
    ben de 30 senedir içindeyim
    siyasiler olumlu da etkiler olumsuz da

mesela RTE ist byk şehir bld başkanı iken hiçbir proje vaktinde bitmezdi en az 6 ay önce biterdi
    ama yerine gelen ali müfit gürtüna zamanında en az iki sene uzardı
    milleti 10 yıllar süren bitmeyen kooperatif inşaatlarından kurtaran KİPTAŞ , TOKİ , EMLAK GYO VE onların öncülük ettiği projeler oldu
    bitmeyen bolu tüneli gibi inşaatların bitirilmesi de öyle

eğer siyasetle ilgili laf sokacaksan inşaat kısmını seçme bence başka konular bul
    millet ne sterse siyasetçi de yönetici de ona göre davranır
    sen erken açılsın diye tutturursan siyasetçi de hızlı yapın der
    sonuçta bazı hatalar kaçınılmaz olur

harika bir stat yapılıyor
    bırakın bitirsinler
    çimlerin orası öyle yok koltuk böyle
    yok başkan söz vermişmiş
    tasarımı ve bazı yönelerini ben de beğenmesem bile febe-gese-bejekeden daha güzel bir stat oluyor
    memleketin en özel stat ve daha ötesi spor kompleksi oluyor

o sorunlu bölgeye , bu sorunlu mimarlar odası gibi yerlere rağmen stat bitiyor . sürekli muhalefet eden bazı kesimlere kalsa bu stat yüzyıl yapılamazdı
    ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Teşekkürler Selçuk hocam bilgilendirme için

Yorum

• Çim hakikaten rezil serildi. Ama yapacak bir şey yok arkadaşlar durum bu. Ben stadin 2. yari açılmasını savunan arkadaşlara hak vermeye başladım. Eksiksiz ve temiz bir açılış daha iyi olur. Ancak takdir tabii ki yönetimin.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burda 2 ay once stad eksikleri tamamlanip 2.yari acilsin dedigimizde nerdeyse linc ediliyorduk vay efendim kombine alanlar ne olcakmis vay efendim bilet almislarmis yurt disindan gelceklermis vs vs..onu tarih verip verip tutturamayan yonetime sorcaksiniz.. simdi forumun yarisi eksikler giderildikten sonra acilsin diyor aklin yolu bir...stadin acilis icin aceleye getirildigi her acidan belli bu zararimiza olur..2 gun once trabzondaydim stad etrafinda ki yollarin bitirilmesi gece gunduz calisilsa 1 aydan once imkansiz ...acilis gunu yasancak trafik cilesini kaosunu siz dusunun..cimlerin durumu ortada adana macina duzelir mi su goruntu o da zor..stadin icine girmedim ama cevresinde ki goruntuye bakilirsa tam bir santiye goruntusu vardi.ben adana macinada yetisecegini dusunmuyorum stadin, bu haliyle acilirsa cok sikinti cekilir..
          Stad etrafındaki hangi yollar? Şu an sahil yolundan direkt akyazının içine otoparka giriyorsun
          ordaki viyadükte açıldı araçlar geçiyor artık. Hangi yollar açılacak kapanacak

Yorum

• Bu arada bu başlığa yazmamaya yemin etmeme rağmen birşey sormak istiyorum,bu çimi seren firmayla hibrit işlemi yapan firma aynı mı ?

Yorum

• Bu projenin yüklenici firması 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun gereği sorumlulukları var. Stadyumun sözleşme hükümlerine aykırı olan işler, Akyazı nın devri sırasında tespit edilmiş eksik ve noksanlıkları tamamlama yükümlülüğü var ve bu konu TOKİ,Trabzonspor tarafından titizlikle takip edilmeli.

Yorum

• burada ciddi ciddi çimi konuşacağımıza sponsoru konuşsak artık ?
                nerede bu sponsor, 1 ay kaldı stadın açılmasına sponsorun açıklanmasını da geçtim bir haber bile yok.
                En son Murathan tarafından düzenlendi; 21.11.2016, 01:33.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu arada bu başlığa yazmamaya yemin etmeme rağmen birşey sormak istiyorum,bu çimi seren firmayla hibrit işlemi yapan firma aynı mı ?
                  Degil

Bu arada baskanin az once attigi tweete gore yarinki mac son macimizmis avniakerdeki. Bence yine erken konustu gibi. Hep son mac diye diye ligin yarisini bitirdik ha bitti bitecek dedik hala acamadik stadimizi olsun temiz olsun gec olsun diyecegim de ozellikle cimleri gorunce hevesim kaciyor
                  YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben de 30 senedir içindeyim
                    siyasiler olumlu da etkiler olumsuz da

mesela RTE ist byk şehir bld başkanı iken hiçbir proje vaktinde bitmezdi en az 6 ay önce biterdi
                    ama yerine gelen ali müfit gürtüna zamanında en az iki sene uzardı
                    milleti 10 yıllar süren bitmeyen kooperatif inşaatlarından kurtaran KİPTAŞ , TOKİ , EMLAK GYO VE onların öncülük ettiği projeler oldu
                    bitmeyen bolu tüneli gibi inşaatların bitirilmesi de öyle

eğer siyasetle ilgili laf sokacaksan inşaat kısmını seçme bence başka konular bul
                    millet ne sterse siyasetçi de yönetici de ona göre davranır
                    sen erken açılsın diye tutturursan siyasetçi de hızlı yapın der
                    sonuçta bazı hatalar kaçınılmaz olur

harika bir stat yapılıyor
                    bırakın bitirsinler
                    çimlerin orası öyle yok koltuk böyle
                    yok başkan söz vermişmiş
                    tasarımı ve bazı yönelerini ben de beğenmesem bile febe-gese-bejekeden daha güzel bir stat oluyor
                    memleketin en özel stat ve daha ötesi spor kompleksi oluyor

o sorunlu bölgeye , bu sorunlu mimarlar odası gibi yerlere rağmen stat bitiyor . sürekli muhalefet eden bazı kesimlere kalsa bu stat yüzyıl yapılamazdı
                    Kabul etmişsiniz benim söylediklerimi zaten. Olayı siyaseti eleştirmek icin yazmadım ben o yazdıklarımı. Tecrübenize saygı duyuyorum iyi geceler.
                    En son Erkan SÜNGER tarafından düzenlendi; 21.11.2016, 02:01. Sebep: Vazgeçtim konu uzayacak.

Yorum

• bu stadın yanında basketbol salonu da olacak mı? benim bildiğim projede salonda vardı. ne oldu o iş rafa mı kalktı?

birde bu sis niye çimlerin serim işlemini üstlenmedi. fazla fiyat mı çektiler acaba?
                      En son mteleskop tarafından düzenlendi; 21.11.2016, 02:11.

Yorum

• İlk olarak mteleskop tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu stadın yanında basketbol salonu da olacak mı? benim bildiğim projede salonda vardı. ne oldu o iş rafa mı kalktı?

birde bu sis niye çimlerin serim işlemini üstlenmedi. fazla fiyat mı çektiler acaba?
                        spor salonu olsaydı çok daha güzel olurdu. Şimdilik iptal. Bunun yanı sıra Beşirli'deki tenis kortu spor salonuna dönüştürülecek diye biliyorum.
                        HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ortalamamiz dustugu dogrudur.
                          Ama rakamlar bana gercekci gelmiyor.
                          Dogru olan seyirci kaybettigimiz.
                          Deplasman seyircimiz bu rakama eklenir mi bilmiyorum ancak.2010-2011 ortalamasını sanırım İstanbul olimpiyat stadındaki 60 bin taraftarla oynadığımız maç yükseltmiştir.

Yorum

• Ağasarlı,sen bilmiyorsun..o çimler yeşerene kadar bayağı bir süre geçer o süre içinde orada patates,domates lahana filan ekilebilir..çimler hazır hale gelince de ürünler pazara çıkar satılır..bir taşla iki kuş... olmaz olmaz deme kim bilir kaç kişinin aklından bu geçmiştir

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hayir

saglik ekiplerinin

buda avni akerdeki

Konu dışı: Şu fotoğrafı algılayamadım, çok saçma geldi, kafayı yiyeceğim.

-Şimdi yer altından merdivenle direk kulübeye çıkan bir yol var. Merdivenden ya da kulübeden sahaya nasıl çıkılıyor?
                              -Merdivenden çıktığı yerin hemen dibinde koltuklar var ama arkası dönük, o koltuklara nasıl oturuluyor?
                              -Koltuklar neden kulübenin arka duvarına dönük?

Göz yanılgısı mıdır nedir biri anlatsın ya
                              yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• bana da saçma geldi ama aklıma gelen kar yağdığı için koltukları korusun diye üstü yere yatırmışlar

Yorum

Yükleniyor...
                                X