Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben artık bu ülkede olan biten hiçbir şeye şaşırmıyorum Berkan.
    Ben uzaylı ya da vampirdir zombidir kurt adamdır falan bekliyorum..
    Ama şaşırmam, bekliyorum yani

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben uzaylı ya da vampirdir zombidir kurt adamdır falan bekliyorum..
      Ama şaşırmam, bekliyorum yani

İş eninde sonunda dönüp dolaşıp manevi bir güç olan sabra tekabül ediyor ağabey.
      Zaten millet olarak başımıza ne geliyorsa heyecanımızı dizginleyemediğimiz için gelmiyor mu genelde?
      Fanki tonki zonki...

Yorum

• Jim Carey'nin bir filmi vardi. Gece yarisi parktan bahceden cim calip evinin bahcesine yamiyordu. O film karesindeki bahceye benzemis.

Yorum

• İlk olarak Mert M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İş eninde sonunda dönüp dolaşıp manevi bir güç olan sabra tekabül ediyor ağabey.
          Zaten millet olarak başımıza ne geliyorsa heyecanımızı dizginleyemediğimiz için gelmiyor mu genelde?
          Bu sene de sabır senesi zaten.. Sabır ediyoruz uzun zamandır.. Bu sene de ederiz.. Belki bi süre daha da ederiz..

Sonrası biraz karışık.. Umarım işler "sonrasına" kalmaz..

Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• 5 senedir insaat sektörünün içindeyim bugune kadar onlarca şantiye gördüm. Hiçbirinde ama hakediş yetiştirmek için ama siyasilere şirin gözükmek için ama patronlara yalakalık için hızlandırılan inşaat işinin sonuçları hep aynı olmuştur. Kalite kontrol ve iş güvenliği 4. 5. Plana atılmıştır. En az 24 saat kapalı kalması gereken kolon kalıplari 8 saatte açılır , 3 vibratör gerekliyken 1 tane kullanılır , işçi aynı yerden sallar vibratörü , 3 saatte dökülmesi gereken beton 1 saatte dökülmeye çalışılır ama sonuçları hep aynıdır. Ya kolon kalıbı patlar iş durur , şansları varsa işçiler kılpayı kurtulur. Ya dökülür kolonu açarlar segregasyon olur , yamamaya çalışırlar. Sonra yabancı ortakların mimarı teslimat için gelir ve o kolonu veya döşemeyi kırın bi daha yapın der. Mevzu kökten çözülür.

Bu zihniyetten oldum olası nefret ederdim. Ama bizim stadda var. Zaten içinde siyaset olan her inşatta var. Bir yapının bitirilme süresi bellidir. Kanırtırsan olacağı en basitinden bizim zemin gibi olur.

Yorum

• Hangi film o
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Başka bir konuya değinmek istiyorum.Trabzonspor'un 2010-2011 sürecinden bu yana seyirci ortalaması:

Sezon Seyirci Ortalaması
                2010-2011
                22.510
                2011-2012 19.216
                2012-2013 17.681
                2013-2014 16.669
                2014-2015 9.512
                2015-2016 10.716 Kaynak:Transfermarkt

Şike süreci,passolig seyirci ortalamasını ciddi bir şekilde düşürdü.Fakat şike sürecinin sonuna yaklaşılıyor;passolig sorunu yavaş yavaş çözülüyor;Trabzonspor da birçok eksiklerine rağmen yeni bir yapılanma içinde.Şuan herşey yolunda gidiyor.Benim de temennim ve beklentim odur ki Trabzonspor 20.000-25.000 seyirci ortalamasını yakalayacaktır(İnşaallah).

Yönetime de bir önerim var.Stat da 20.000-25.000 seyirci olduğunda stadın sadece alt tribün kısmı satışa çıkarılırsa stat da daha iyi bir atmosfer olur.

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Böyle bir şeyin düşünülmesi bile ne kadar kötü. Fenerli birinin adını TS'nin stadına vermek Trabzondaki büyük çoğunluk bunu da olağan karşılar.
                  Doğmamış çocuğa don biçiyorsunuz, ismini vermeye meyilli olsa bu stad'dan önce verebileceği daha prestijli bir çok yer inşa edildi ve hala'da verebileceği bir çok yer inşa ediliyor. "Bence boşuna böyle şeyler düşünüp o güzel kafalarınızı yormayın"

Yorum

• yedek kulübesini yanlarında tek kişilik kulübe mi var. hoca için mi

Yorum

• İlk olarak Bilall61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başka bir konuya değinmek istiyorum.Trabzonspor'un 2010-2011 sürecinden bu yana seyirci ortalaması:

Sezon Seyirci Ortalaması
                      2010-2011
                      22.510
                      2011-2012 19.216
                      2012-2013 17.681
                      2013-2014 16.669
                      2014-2015 9.512
                      2015-2016 10.716 Kaynak:Transfermarkt

Şike süreci,passolig seyirci ortalamasını ciddi bir şekilde düşürdü.Fakat şike sürecinin sonuna yaklaşılıyor;passolig sorunu yavaş yavaş çözülüyor;Trabzonspor da birçok eksiklerine rağmen yeni bir yapılanma içinde.Şuan herşey yolunda gidiyor.Benim de temennim ve beklentim odur ki Trabzonspor 20.000-25.000 seyirci ortalamasını yakalayacaktır(İnşaallah).

Yönetime de bir önerim var.Stat da 20.000-25.000 seyirci olduğunda stadın sadece alt tribün kısmı satışa çıkarılırsa stat da daha iyi bir atmosfer olur.
                      Ortalamamiz dustugu dogrudur.
                      Ama rakamlar bana gercekci gelmiyor.
                      Dogru olan seyirci kaybettigimiz.

Yorum

• Acimasizca stadi elestiren arkadaslara Eskisehir stadi gibi bir sey lazim..

Stadin eksigi yok mu tabi ki var ama genel itibariyle bakıldığında bizim stadimiz gayet güzel gözüküyor.

Insallah ilerleyen zamanlarda tribunlerin sahaya uzakligi da bir sekilde halledilir çünkü yeni yapulan stadta 10 m uzaklik cok fazla..

Yorum

• Burda 2 ay once stad eksikleri tamamlanip 2.yari acilsin dedigimizde nerdeyse linc ediliyorduk vay efendim kombine alanlar ne olcakmis vay efendim bilet almislarmis yurt disindan gelceklermis vs vs..onu tarih verip verip tutturamayan yonetime sorcaksiniz.. simdi forumun yarisi eksikler giderildikten sonra acilsin diyor aklin yolu bir...stadin acilis icin aceleye getirildigi her acidan belli bu zararimiza olur..2 gun once trabzondaydim stad etrafinda ki yollarin bitirilmesi gece gunduz calisilsa 1 aydan once imkansiz ...acilis gunu yasancak trafik cilesini kaosunu siz dusunun..cimlerin durumu ortada adana macina duzelir mi su goruntu o da zor..stadin icine girmedim ama cevresinde ki goruntuye bakilirsa tam bir santiye goruntusu vardi.ben adana macinada yetisecegini dusunmuyorum stadin, bu haliyle acilirsa cok sikinti cekilir..
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ortalamamiz dustugu dogrudur.
                            Ama rakamlar bana gercekci gelmiyor.
                            Dogru olan seyirci kaybettigimiz.
                            Kardeşim rakamlar(!) sana niçin gerçekçi gelmedi anlamadım.Bu verileri aldığım site yurtdışı kaynaklı ve dünyadaki bütün liglerle ilgili bilgi veritabanı var.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Burda 2 ay once stad eksikleri tamamlanip 2.yari acilsin dedigimizde nerdeyse linc ediliyorduk vay efendim kombine alanlar ne olcakmis vay efendim bilet almislarmis yurt disindan gelceklermis vs vs..onu tarih verip verip tutturamayan yonetime sorcaksiniz.. simdi forumun yarisi eksikler giderildikten sonra acilsin diyor aklin yolu bir...stadin acilis icin aceleye getirildigi her acidan belli bu zararimiza olur..2 gun once trabzondaydim stad etrafinda ki yollarin bitirilmesi gece gunduz calisilsa 1 aydan once imkansiz ...acilis gunu yasancak trafik cilesini kaosunu siz dusunun..cimlerin durumu ortada adana macina duzelir mi su goruntu o da zor..stadin icine girmedim ama cevresinde ki goruntuye bakilirsa tam bir santiye goruntusu vardi.ben adana macinada yetisecegini dusunmuyorum stadin, bu haliyle acilirsa cok sikinti cekilir..
                              bu ezik edibiyatini gercekten anlamiyorum

düsünceni yazdiydin, yanlislarini anlatmisdik

simdi 5 kisi daha senin düsünceni paylasmasi bunu dogru oldugunu göstermez
                              ayrica bu forumda 50000 civari üye var, 1000 civari üye bu baslikda görüslerini paylasdi simdiye kadar
                              toplam 76455 mesaj var

simdi 5 üyenin yazdigi 10 mesajmi yari forum

lincde olmadin, düsüncendeki yanlislarda belli, cok kezde yazdik
                              linc oldugunu iddia ettigin yerde tekrar okuyabilirsin

cimlere gelince
                              6 günde ne duruma geldigi ortada, adana maci degil bu cuma ne durumda oacagini göreceksiniz

7gün önce

bugün

İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O koltuklar neden hala takilmadi merak ediyorum
                              daha gelmediklerinden
                              bu hafta ins.
                              İlk olarak sezai tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yedek kulübesini yanlarında tek kişilik kulübe mi var. hoca için mi
                              hayir

saglik ekiplerinin

buda avni akerdeki

İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Degil

Bu arada baskanin az once attigi tweete gore yarinki mac son macimizmis avniakerdeki. Bence yine erken konustu gibi. Hep son mac diye diye ligin yarisini bitirdik ha bitti bitecek dedik hala acamadik stadimizi olsun temiz olsun gec olsun diyecegim de ozellikle cimleri gorunce hevesim kaciyor
                              gümüshane maci var daha, lig icin demek istemisdir

İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Deplasman seyircimiz bu rakama eklenir mi bilmiyorum ancak.2010-2011 ortalamasını sanırım İstanbul olimpiyat stadındaki 60 bin taraftarla oynadığımız maç yükseltmiştir.
                              hayir, sayilmaz

sadece avni akerdeki 17 lig maci
                              2010- 2011 de sadece 12bin kombineli vardi

elektrik inanilmazdi sehirde

viyanadan 1-2 maca gelmisdim, sabah bese kadar galibiyet kutlaniyordu
                              polisler artik dagilin yoksa coplayacagiz diyene kadar meydandan ayrilmazdik...
                              İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Konu dışı: Şu fotoğrafı algılayamadım, çok saçma geldi, kafayı yiyeceğim.

-Şimdi yer altından merdivenle direk kulübeye çıkan bir yol var. Merdivenden ya da kulübeden sahaya nasıl çıkılıyor?
                              -Merdivenden çıktığı yerin hemen dibinde koltuklar var ama arkası dönük, o koltuklara nasıl oturuluyor?
                              -Koltuklar neden kulübenin arka duvarına dönük?

Göz yanılgısı mıdır nedir biri anlatsın ya
                              koltuklari kardan korumak icin üzerindeki koruma öne indirildi resimde, normalde böyle durmuyor

En son selcuk tarafından düzenlendi; 21.11.2016, 10:37.
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• O koltuklar neden hala takilmadi merak ediyorum

Yorum

Yükleniyor...
                                X