Çim konusunda yapılan yorumlar gerçekten artık sıktı. Bu işte profesyonellerle çalışıldığı belli. Bu işten anlayan konuya hakim kişiler varsa yorum yapsın yoksa şurda çekilen fotolara bakıp yapılan yorumlar kirlilik oluşturmaya başladı. Yok yamuk serildi yok sarardı gına geldi artık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'da bir grup arkadaş stada girip tezahürat denemesi yapsın bir kaç kişi de uzaktan video kayıt yapsın bakalım ses durumu ne alemde.
En çok 41.061 kişi aynı bağırdığında oluşacak akustiği çok merak ediyorum.
İnşallah beklediğimiz gibi olur
Rakipler titrer, hakemler korkar2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Kapıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim aklima takilan siddetli yagmur yagdigi vakit bez olan mebrana yagmur carptikca, cikan ses rahatsiz eder sanki, cadirin icinde oturuyomus hissi verebilir.
Bu arada metal çatıya oranla ses tınısı daha tok ve hoş olur diye düşünüyorum. Bence sorun olmaz harika olur"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
2 sıralı yedek kulübeleri çok hoşuma gidiyor sanırım ülkemizde de yok.Toki yapmaz ama kulüp yapabilir.
mou-yedekleri-seviyor-5279.jpgHayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaşallah 41 kere maşallah
Çim serimi de bitti
Herşey çok güzel olacak inşallah
2017-2018 Şampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
son durum
hemen hemen sarilik kalmadi
kulübe temeli
Gençağa Meriç: "TOKİ stadı önce Spor Bakanlığına devredecek ardından biz devralacağız. Biz de statta bazı düzenlemeler yapacağız.Yağmurlu havalarda hibrit çim ekimi yapılamıyor. Yapılan çalışmalarda gelinen sonuçlar net tarihi ortaya çıkaracak.Akyazı'da 18 Aralık'tan önce maç oynanabilir. 18 Aralık'ta yapılacak protokol açılışında sembolik maç bile oynanabilir."
İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzellikle son foto müthiş.. Emeğine sağlık
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cekip paylasanlarin emegine saglik gercektenEn son selcuk tarafından düzenlendi; 13.11.2016, 21:15."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum