Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok tartışmaya gerek yok evet planlamada hata yapıldığı açık bir şey fakat kökler sağlam olduktan sonr üst tarafın sararmasının bir önemi yok çimler gün geçtikçe yeşillenir büyüdükçe ve biçildikten güzel bir görüntüye kavuşur sonuçta gelen çimler güzel bir altyapıya sahip
    “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

• Dün stadı gezme şansım oldu ve gerçekten belki dışardan bakınca hoşumuza gitmeyen özellikler ve daha iyi olabilirdi tabiki diyebiliriz. Ama gerçekten devasa ve büyük bir proje stadın altında neredeyse bir stad daha yatıyor alt tarafta kapalı kısmının yani protokol kısmının altında kayboldum resmen yani stadda olmayan oda yok o kadar cok oda varki en az 4 tane ayakkabı odası gordum ama yani bizim evin oturma odası kadar hakem odaları 3-4 tane aşağıda kocaman guzel bir kapalı otopark duşlar falan çok güzel yapılmış.Kocaman dükkanlar var.Stadın gözüken kısmı kadar gözükmeyen kısımları var ve başkanlık locası gerçekten çok güzel olmuş.Loca tribunune sadece loca sahiplerinin girip çıkabileceği şekilde yapılmış yani oranın üstündeki tribunlerın basın tribünü ve yanındaki blokların hiç bir şekilde bir alt kat loca katına giriş çıkması imkansız.Bütün çalışanlar adana maçı diyordu ve iç tarafta gerçekten çok çalısan vardı her tarafta vızır vızır çalışıyordu bir taraftan bir ekip temizliyor temizlenen zeminlerede muşamba seriliyordu.Gerçekten ben tesisi komple gezme şansım oldu ve gerçekten hayran kaldım.Haftasonu bjk maçında vodafone arenadaydım stadı stad yapan taraftardır eger bu stad dolu şekilde maç oynarsa trabzon stada ve takımına sahip çıkarsaki ,orada çalışan 2-3 senedir işçilerin bana dediği lafta abi bu stada sahip çıkın doldurun 2 senemizi verdik gibi laflardı.Trabzonspor güzel yerlere gelecektir.Çim konusundada merak etmeyin 3-4 gune hepsi yemyeşil olacak bugun baştan aşağı gübre dökülecek çimlere üst gübreleri.

Yorum

• [MENTION=51359]Ççağatay[/MENTION] renktaş sağolasın izlenimlerini bizle paylaştığın için,
        evet gerçekten mükemmel bir tesise kavuşacağız,
        (ufak tefek eksik ve aksaklıklar var devraldıktan sonra halledilir)
        tek endişe etmemiz gereken şey bana göre stadı doldurabilmek,
        inşallah şöyle ısıran,rakibi ezen,iddalı bir takım olabilirsek,
        stadı doldurma derdimiz de kalmaz diye tahmin ediyorum,
        hadi hayırlısı,insan heyecanlanıyor
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ççağatay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dün stadı gezme şansım oldu ve gerçekten belki dışardan bakınca hoşumuza gitmeyen özellikler ve daha iyi olabilirdi tabiki diyebiliriz. Ama gerçekten devasa ve büyük bir proje stadın altında neredeyse bir stad daha yatıyor alt tarafta kapalı kısmının yani protokol kısmının altında kayboldum resmen yani stadda olmayan oda yok o kadar cok oda varki en az 4 tane ayakkabı odası gordum ama yani bizim evin oturma odası kadar hakem odaları 3-4 tane aşağıda kocaman guzel bir kapalı otopark duşlar falan çok güzel yapılmış.Kocaman dükkanlar var.Stadın gözüken kısmı kadar gözükmeyen kısımları var ve başkanlık locası gerçekten çok güzel olmuş.Loca tribunune sadece loca sahiplerinin girip çıkabileceği şekilde yapılmış yani oranın üstündeki tribunlerın basın tribünü ve yanındaki blokların hiç bir şekilde bir alt kat loca katına giriş çıkması imkansız.Bütün çalışanlar adana maçı diyordu ve iç tarafta gerçekten çok çalısan vardı her tarafta vızır vızır çalışıyordu bir taraftan bir ekip temizliyor temizlenen zeminlerede muşamba seriliyordu.Gerçekten ben tesisi komple gezme şansım oldu ve gerçekten hayran kaldım.Haftasonu bjk maçında vodafone arenadaydım stadı stad yapan taraftardır eger bu stad dolu şekilde maç oynarsa trabzon stada ve takımına sahip çıkarsaki ,orada çalışan 2-3 senedir işçilerin bana dediği lafta abi bu stada sahip çıkın doldurun 2 senemizi verdik gibi laflardı.Trabzonspor güzel yerlere gelecektir.Çim konusundada merak etmeyin 3-4 gune hepsi yemyeşil olacak bugun baştan aşağı gübre dökülecek çimlere üst gübreleri.
          Selamlar

Peki bir şey soracağım. Fotoğraflarda iç mekan malzemeleri kalitesiz ve demode duruyor yorumunuzu alabilir miyim? Bizzat görme fırsatım olmadı.

Yorum

• antalya maçına maalesef yetişmiyor yeni stadımız.adana maçıyla açılacaktır muhtemelen ve yetiştirsinlerde bir zahmet.adana maçına bugün itibariyle tam 26 gün var yani neredeyse 1 ay.hibrit,boya,ince iş,temizlik vs. tüm detaylar bitmiş olarak açarlar diye tahmin ediyorum.nasıl olsa yetiştirme stresi yaşamayacaklar.zaten normal şartlarda 10 güne maç oynanmaya hazır hale gelmiş olacak stad.
            Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• İlk olarak phxsuns61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              antalya maçına maalesef yetişmiyor yeni stadımız.adana maçıyla açılacaktır muhtemelen ve yetiştirsinlerde bir zahmet.adana maçına bugün itibariyle tam 26 gün var yani neredeyse 1 ay.hibrit,boya,ince iş,temizlik vs. tüm detaylar bitmiş olarak açarlar diye tahmin ediyorum.nasıl olsa yetiştirme stresi yaşamayacaklar.zaten normal şartlarda 10 güne maç oynanmaya hazır hale gelmiş olacak stad.
              Sıkı çalışma yapmazlarsa Adana maçına da yetişmez.

Antalya maçına da rahatlıkla yetişir diyenler vardı, sonuç ortada.

Yorum

• İlk maçı çok merak ediyorum şöyle her yer bordo-mavi.
                ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Selamlar

Peki bir şey soracağım. Fotoğraflarda iç mekan malzemeleri kalitesiz ve demode duruyor yorumunuzu alabilir miyim? Bizzat görme fırsatım olmadı.
                  bazi yerlerde kalite çok iyi bazi yerlerde düşük bir çok stadyum gördüm konya antalya vb devletin yaptığı onların kat ve kat üstünde kalite var bence şahsım adına. Tabiki vodafone arena kadar ince işçilik yok ama onlar istedikleri an istedikleri şeyi değişip başka bir şey yada malzeme kullanabildiler burda bir taşın değişmesi için bile 30 kağıt imzalanmalı nerdeyse..

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sıkı çalışma yapmazlarsa Adana maçına da yetişmez.

Antalya maçına da rahatlıkla yetişir diyenler vardı, sonuç ortada.

doğal çim serimi tamamlandı.hibrit işlemi bugün başladı.10 gün sürecek bu işlem.bakımı vs derken en fazla 15-20 gün içerisinde maç oynanmaya hazır hale gelebiliyor olması lazım stadyumun.2 hafa üst üste deplasmandayız antalya maçından sonra.bu iş çok uzadı.adanaya da yetiştiremezlerse hiç zahmet etmesinler.fb maçını avni akerde oynayıp 5 maç ceza aldıktan sonra seneye rahat rahat açarız zaten stadı.
                    Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• İlk olarak phxsuns61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      doğal çim serimi tamamlandı.hibrit işlemi bugün başladı.10 gün sürecek bu işlem.bakımı vs derken en fazla 15-20 gün içerisinde maç oynanmaya hazır hale gelebiliyor olması lazım stadyumun.2 hafa üst üste deplasmandayız antalya maçından sonra.bu iş çok uzadı.adanaya da yetiştiremezlerse hiç zahmet etmesinler.fb maçını avni akerde oynayıp 5 maç ceza aldıktan sonra seneye rahat rahat açarız zaten stadı.
                      orasıda sıkıntı insallah biri atlamaz sahaya.

Yorum

• vodafone-arena-22.03.2016-123.jpg
                        yanlış anlaşılmasın, çim seriminden çok memnun kalmadım ve çok tatmin etmedi, ancak bunlar benim işlerim ve uzmanlık alanım olmadığı için çokta ilgilendirmez beni. ancak yeni serilen çim ne kadar iyi olur o da merak konusu. aylnız bir kaç gündür gerek twitter gerekse burada beşiktaşın stadındaki çim serme işlemine dair bir fotoğraf paylaşılıyordu. evet kıyas ettiğinizde çimin gerek rengi ve zemine oturması tarafından bazı dikkat çekici farklılıklar olduğu mevcut. yalnız burada olduğu gibi çim seriminden hemen sonra çekilen fotoğraftaki -hibrit başlamadan- zemin ile şu an trabzonsporun yeni stadındaki zemin arasında uçurum görebilen var mı? hatta neredeyse epey benziyorlar ki akyazıdaki zeminin rengi daha parlak gözükmekte. yani demek istediğim her şeyin çok erkenden sonucunu görmek isteyen bazı taraftarlar var. daha önümüzde 1 haftalık süreçte zeminde düzenlemeler ve hibrit çalışması olacak. Adana maçına kadar çok fazla şey değişecektir. endişelenmenin manası yok...

Yorum

• Akyazı Stadı'nda çim serimi tamamlandı

TOKİ Başkanı Turan, Akyazı Stadı'nda toplam 8 bin 400 metrekare çimin serme işleminin bittiğini belirterek, "Saha zemininde hibrit çim işlemine başlayacağız. Bu işlemi de 10 gün içerisinde bitireceğiz." dedi.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzon Akyazı Spor Kompleksi'nde yürütülen çalışmaları yerinde incelediğini belirterek, Akyazı Stadı'nda sona gelindiğini ifade etti

Saha zemininde çimlendirme çalışmasının tamamlandığına dikkati çeken Turan, "Toplam 8 bin 400 metrekare çimin serme işlemi bitti. Saha zemininde hibrit çim işlemine başlayacağız. Bu işlemi de 10 gün içerisinde bitireceğiz. Stadımızdaki son çalışmaları tamamlamak için büyük bir özveri ile çalışıyoruz." dedi.
                          Turan, stadyum içerisinde devam eden çalışmaların da son aşamaya geldiğini belirterek, şöyle devam etti:
                          "İnce imalat işlerini de hızlandırdık. Stadyum içerisinde bulunacak skorboardları yerleştirdik. Stadın koltuklarının tribünlere yerleştirilmesi işlemini de tamamladık. Elektrik mekanizması, çevre düzenlemesi ve peyzaj yapımı da tamamlanma aşamasına geldi. Son rötuşların ardından stadımız hazır hale gelecek."
                          "Türkiye'nin göz bebeği olacak"

Akyazı Spor Kompleksi'nin Türkiye'nin göz bebeği olacağını dile getiren Turan, "Akyazı Stadımız birçok özelliği ile ilkleri barındırıyor. Türkiye mühendislik hayatı açısından da çok önemli bir eserdir. Sadece stat yapmıyoruz, mühendislik açısından da çok güzel bir eser inşa ettik. Dolayısıyla Trabzonsporumuza, ülkemize güzel bir stadyum yapıyoruz." ifadelerini kullandı.
                          Turan, Akyazı Spor Kompleksi'nin 400 dönümlük alanda inşa edildiğini ve yaklaşık 200 dönüm yeşil alanının bulunduğunu kaydederek, Akyazı Spor Kompleksi'nin içerisinde barındırdığı sosyal donatıların, Trabzonlular için yeni bir yaşam alanı olacağını kaydetti.
                          Akyazı Spor Kompleksi'nin, Avrupa'nın en modern tesisleri arasında olacağına da dikkati çeken Turan, "Kompleksimizin içerisinde 2 suni ve 5 doğal çim saha bulunmaktadır. Ayrıca kamp eğitim merkezi ve 1 İl Gençlik Spor Merkezi bulunmaktadır." açıklamasında bulund

@AkyaziArena
                          Akyazı'da bugün - 13/11/2016

İlk olarak converse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          juve stadının tribunleri tıpkı almanyadaki statlar gibi zemin seviyesinden çok yukarıda (adeta balkon gibi) .. yani mesafe yakın olsa dahi uzatsalar elleri degecek gibi bir durumları yok... türkiyedeki statların bilinenin aksine zemin seviyesi daha iyi.. ingilterede ise en ön tribün zeminin altında bodrum katı daire gibi
                          yanlis bilgi

https://www.facebook.com/AkyaziSporVeKulturKompleksi/?fref=ts

İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mebranlar akustuği engelliyor mu bilen var mı?
                          böyle bir düsünceye nasil variyorsunuz
                          engellese kullanilir mi?
                          okadar övülen kadinköy = membran cati
                          vodafone= membran cati
                          konya = membran cati
                          Allianz arena = membran cati
                          ...
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 13.11.2016, 16:33.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu nasil bir cevap ? Abimiz adam akilli bir sey yazmis, varsa itiraz açiklama yapin da bilgilenelim... su kriterler bilmem neler hep bize mi anasini satayim... juve stadinin seyircileri elini uzatsa kaleciye degecek, ama bize gelince yok normal yok bilmem ne 6 metre 8 metre... 4 çikis kapisina aynisi dendi e baktik her yerde 2 tane... acaba su 'toki apartmani loca sitesi' de mi uefa standardinin yeni maddesi ?
                            juve stadının tribunleri tıpkı almanyadaki statlar gibi zemin seviyesinden çok yukarıda (adeta balkon gibi) .. yani mesafe yakın olsa dahi uzatsalar elleri degecek gibi bir durumları yok... türkiyedeki statların bilinenin aksine zemin seviyesi daha iyi.. ingilterede ise en ön tribün zeminin altında bodrum katı daire gibi

Yorum

• ayrıca juventus stadında tribünlerin sahaya yakınlığı 7,5 metre imiş. vodafone daha yakın
                              Saha çizgisi ile tribün arasindaki uzaklık:
                              -Kale çizgisi tribün arası 795 cm
                              -Taç çizgisi tribün arası 615 cm

tt arena da bu seviyelerde.

ülker stadı zaten olimpiyatla yarışır.

Yorum

• 10 numara stat oldu bence gayet güzel o loca görünümü de batmıyor artık makyaj yapılıp süslenince bütünlük içinde oldu farkındaysanız. dünyadaki biçok stadı kutu gibi ingiliz statlarına tercih etmem. mesela tottenham ın stadı.. bizimki de öyle oldu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X