Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [QUOTE=MertcaN.K.*61;1920565185]Bencede güzel olabilir mesela antep stadı da suni çim bence çok hoş bir görüntü olmamış..

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Suni çimin rengi aynı olmalı, eğer ton farkı olacaksa, direk mavi falan olsun zaten.
      İşte bende dursun türk ün twitterında gezinirken gördüm aynı toki işi olacağı için gerçi toki olmasa bile aynı tonu yakalamak çok zor ya da gerçekten kaliteli böyle pırıl pırıl bi suni çim olmalı..
      O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        lig tv yayını olmuyor sanırım ama maç içi görüntüler gol tekrarları vs olur heralde. skorbord olarak düşünmeyelim tabi sonuçta kocaman led ekran.
        Bana lig tv görüntüleri olur gibi geliyor.. Ya da olsa iyi olurdu..
        Pozisyonlar izlendiğinde hakem üzerinde daha iyi bir baskı oluşurdu...
        Tv de izleyenlere kendilerini göstermeye çalışırdı orada tribünde olanlar.. Maça gitmek için artı bir sebeptir de...

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hayır büyük ekranda ne veriyorsa aynısı orada verilecek. Bildiğin televizyon. Bir örneği Amsterdam arenada var[ATTACH]11390[/ATTACH]
          Tamam ok de o büyük ve küçük ekran da ne yayını olacak? Lig tv mi yoksa farklı bir yönetmen ve yayın ekibi çalışması mı?

Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Yeni yapılan diğer stadyumlara bakıyorum da, bizim çatı müthiş olmuş onlara göre, gerçekten farklı bir stadyum, basık, daha yatay bir çatı, çok daha iyi bir ambians olacaktır. Bence hepimiz şoka uğrayacağız maçlarda çıkan sesten dolayı

Stadın büyük heybetli görünmemesinin temel sebebi de çatının alçak olması ve tribünlerin oval olmaması ama bunlar avantaj bence...
            En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 12.11.2016, 23:05.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• ilk kez cim kesiliyor sanirim

Özkan Acımer
              yarin yem yesil olur

İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çimler ölmüş hakkaten ama düzelirler

Bu arada saha kenarındaki duvarlar boyanacak mı? Oraları da bordoya boyasalar iyi olur.
              maratonun bir kismini syaha boyadilar
              En son selcuk tarafından düzenlendi; 13.11.2016, 01:03.
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tamam ok de o büyük ve küçük ekran da ne yayını olacak? Lig tv mi yoksa farklı bir yönetmen ve yayın ekibi çalışması mı?

Maç öncesi etkinliklerde genelde taraftarların görüntüleri gösterilir. Bazen maç içinde. Skor reklamlar çeşitli görüntüler.

Yorum

• İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bana lig tv görüntüleri olur gibi geliyor.. Ya da olsa iyi olurdu..
                  Pozisyonlar izlendiğinde hakem üzerinde daha iyi bir baskı oluşurdu...
                  Tv de izleyenlere kendilerini göstermeye çalışırdı orada tribünde olanlar.. Maça gitmek için artı bir sebeptir de...

Ligtv nin boyle bir calismasi yok.
                  Bugune kadar hic yayin vermediler.
                  Ama verse cok guzel olur.
                  Nba karsilasmalarinda ki gibi renkli goruntuler cikabilir.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ligtv nin boyle bir calismasi yok.
                    Bugune kadar hic yayin vermediler.
                    Ama verse cok guzel olur.
                    Nba karsilasmalarinda ki gibi renkli goruntuler cikabilir.
                    Bencede..
                    Ama özellikle 61. Dakika görüntülerini ve bizim tribünlerdeki güzel olan hiçbir şeyi çekmemek üzerine ihtisas yapan bir yapıdan böyle bir şeyi beklemek de ayrı bir saflık olur..
                    İstanbul takımlarının tribünlerini güzel göstermek için herşeyi yaparlarken bizi de üç beş kişi gelmiş gbi göstermeyi çok iyi beceren...
                    Neyse sinirlerim hopladı yine sebepsiz

Yorum

• Son serilenler çimler diğerlerine oranla doğal olarak tabi çok yıpranmış. Valla bayyaa yıpranmış içim yıprandı resmen. Umarım çabuk toparlar. Şöyle pürüzsüz bir zemin görürüz 2-3 güne...
                      "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Çimler ölmüş hakkaten ama düzelirler

Bu arada saha kenarındaki duvarlar boyanacak mı? Oraları da bordoya boyasalar iyi olur.
                        En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 12.11.2016, 23:29.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çimler ölmüş hakkaten ama düzelirler

Arkadaş cim bunlar degil bunun üstune hiprit cim ćakilicak...yapilsin bu göruntüden eser kalmicak şaşiracaksiniz...
                          ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak Emre GÜRDAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaş cim bunlar degil bunun üstune hiprit cim ćakilicak...yapilsin bu göruntüden eser kalmicak şaşiracaksiniz...
                            Bu açıklama yüreklere su serpti
                            artık rahat uyuyabilirim

Yorum

• Bu arada merdiven rengi konusunda yok sarı olacak yok parlak renk olacak yok UEFA kriterleri yok şu diye zart zurt edenlere edeceklere edileceğini söyleyenlere STAD DE FRANCE ın merdivenlerini gösterip gözlerine sokacaksın.
                              Dün Fransa-İsveç maçını seyredenler merivenlerin Fransa forması mavisinde olduğunu hatta bazılarının da hiç boyanmamış olduğunu görmüştür zannederim. Bir tek bize mi bu UEFA kriterleri bilelim yahu.
                              Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• İlk olarak A.T.R tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu arada merdiven rengi konusunda yok sarı olacak yok parlak renk olacak yok UEFA kriterleri yok şu diye zart zurt edenlere edeceklere edileceğini söyleyenlere STAD DE FRANCE ın merdivenlerini gösterip gözlerine sokacaksın.
                                Dün Fransa-İsveç maçını seyredenler merivenlerin Fransa forması mavisinde olduğunu hatta bazılarının da hiç boyanmamış olduğunu görmüştür zannederim. Bir tek bize mi bu UEFA kriterleri bilelim yahu.
                                Biz Türk oldugumuz icin Türk ve RTE düsmanlari böyle kriter koyuyor yoksa serbest hehe.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X