[QUOTE=MertcaN.K.*61;1920565185]Bencede güzel olabilir mesela antep stadı da suni çim bence çok hoş bir görüntü olmamış..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSuni çimin rengi aynı olmalı, eğer ton farkı olacaksa, direk mavi falan olsun zaten.O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelig tv yayını olmuyor sanırım ama maç içi görüntüler gol tekrarları vs olur heralde. skorbord olarak düşünmeyelim tabi sonuçta kocaman led ekran.
Pozisyonlar izlendiğinde hakem üzerinde daha iyi bir baskı oluşurdu...
Tv de izleyenlere kendilerini göstermeye çalışırdı orada tribünde olanlar.. Maça gitmek için artı bir sebeptir de...
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır büyük ekranda ne veriyorsa aynısı orada verilecek. Bildiğin televizyon. Bir örneği Amsterdam arenada var[ATTACH]11390[/ATTACH]
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
Yeni yapılan diğer stadyumlara bakıyorum da, bizim çatı müthiş olmuş onlara göre, gerçekten farklı bir stadyum, basık, daha yatay bir çatı, çok daha iyi bir ambians olacaktır. Bence hepimiz şoka uğrayacağız maçlarda çıkan sesten dolayı
Stadın büyük heybetli görünmemesinin temel sebebi de çatının alçak olması ve tribünlerin oval olmaması ama bunlar avantaj bence...En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 12.11.2016, 23:05.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
ilk kez cim kesiliyor sanirim
Özkan Acımer
yarin yem yesil olur
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇimler ölmüş hakkaten ama düzelirler
Bu arada saha kenarındaki duvarlar boyanacak mı? Oraları da bordoya boyasalar iyi olur.En son selcuk tarafından düzenlendi; 13.11.2016, 01:03."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam ok de o büyük ve küçük ekran da ne yayını olacak? Lig tv mi yoksa farklı bir yönetmen ve yayın ekibi çalışması mı?
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana lig tv görüntüleri olur gibi geliyor.. Ya da olsa iyi olurdu..
Pozisyonlar izlendiğinde hakem üzerinde daha iyi bir baskı oluşurdu...
Tv de izleyenlere kendilerini göstermeye çalışırdı orada tribünde olanlar.. Maça gitmek için artı bir sebeptir de...
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugune kadar hic yayin vermediler.
Ama verse cok guzel olur.
Nba karsilasmalarinda ki gibi renkli goruntuler cikabilir.
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigtv nin boyle bir calismasi yok.
Bugune kadar hic yayin vermediler.
Ama verse cok guzel olur.
Nba karsilasmalarinda ki gibi renkli goruntuler cikabilir.
Ama özellikle 61. Dakika görüntülerini ve bizim tribünlerdeki güzel olan hiçbir şeyi çekmemek üzerine ihtisas yapan bir yapıdan böyle bir şeyi beklemek de ayrı bir saflık olur..
İstanbul takımlarının tribünlerini güzel göstermek için herşeyi yaparlarken bizi de üç beş kişi gelmiş gbi göstermeyi çok iyi beceren...
Neyse sinirlerim hopladı yine sebepsiz
Yorum
-
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇimler ölmüş hakkaten ama düzelirler
Bu arada saha kenarındaki duvarlar boyanacak mı? Oraları da bordoya boyasalar iyi olur.''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
eski nick:Emres61
Yorum
-
İlk olarak Emre GÜRDAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş cim bunlar degil bunun üstune hiprit cim ćakilicak...yapilsin bu göruntüden eser kalmicak şaşiracaksiniz...
artık rahat uyuyabilirim
Yorum
-
Bu arada merdiven rengi konusunda yok sarı olacak yok parlak renk olacak yok UEFA kriterleri yok şu diye zart zurt edenlere edeceklere edileceğini söyleyenlere STAD DE FRANCE ın merdivenlerini gösterip gözlerine sokacaksın.
Dün Fransa-İsveç maçını seyredenler merivenlerin Fransa forması mavisinde olduğunu hatta bazılarının da hiç boyanmamış olduğunu görmüştür zannederim. Bir tek bize mi bu UEFA kriterleri bilelim yahu.Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
İlk olarak A.T.R tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada merdiven rengi konusunda yok sarı olacak yok parlak renk olacak yok UEFA kriterleri yok şu diye zart zurt edenlere edeceklere edileceğini söyleyenlere STAD DE FRANCE ın merdivenlerini gösterip gözlerine sokacaksın.
Dün Fransa-İsveç maçını seyredenler merivenlerin Fransa forması mavisinde olduğunu hatta bazılarının da hiç boyanmamış olduğunu görmüştür zannederim. Bir tek bize mi bu UEFA kriterleri bilelim yahu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum