Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Öncelikle herkese merhaba...Bizim toplumumuzun en büyük hastalığı olumlu yapıcı eleştiriye yönelik gösterdiği tahammülsüzlük ve tepki...Sanki Toki çalışanı gibi sanki yüklenici firmanın sahibi gibi sanki çim serme firması babasının şirketi gibi korumak kollamak her yapılan yanlış işe sahiplenmek inanın şu Akyazı stadı inşaatı sürecinde hepimizi istisnasız harap etti..Buraya ama öyle ama böyle güzel bir Stadyum kazandırdı devlet..Toki denen kuruluş bir devlet kurumu olmasına karşı hiç bir zaman zarar edeceği hiç bir işe girmedi girmez...Buna doğu anadoluda yaptığı kale kollar dahil(o yaptığı kale kollara karşı istanbul'da Genelkurmaydan arazi aldı)Burda hepimizin tek derdi bu stadyumun mevcut ihale sürecine sadık kalınarak düzgün bir şekilde yapılması..Biliyoruzki bir takım ilave düzenlemeler yapıldı ek ödemeler ek ihaleler açıldı Toki kanalıyla buna Hibrit çim,Scorbort ve daha kaliteli koltuk örnekleri verilebilir..Ama bu stadyumun Futbol anlamında en önemli yeri Drenajı,ısıtma,sulama sistemi,zemin tesviyesi,kumu, toprağı ve çim serimi konusunda hepimiz hayal kırıklığına uğradık...Tam bir amatörlük tam bir iş bilmez çalışma seyrettik..Sanki züccaciye dükkanına girmiş fil gibi çalışma yaptılar..Yıllarca örneklerini seyrettiğimiz zemin konusundaki Videolardan nede Avni Aker zeminini değiştiren hollandalı şirketin yapmış olduğu çalışmadan kırıntı göremedik..Drenajı ısıtma sistemi tam bir aceleye getirildiği gibi zemin tesviyesi ise tırmıkla tahta ile yapıldı..Halbuki günümüz dünyasında bu tip işler bu konudaki araçlarla makinalarla yapılıyor..Çim serimi ise tam bir facia örneği ta İtalyadan özel Tırlarla getirilen çimler elle tırmıkla serilip kesiliyor..İnanın hepimizin ortak derdi Trabzonspor...Başka kimsenin bir derdi yok..Biran önce şu stadyum bitsede kombinemizle yeni stadımızda 2011 yılından sonra maça gitsek diye bekliyoruz...Yapıcı eleştiri iyidir yanlışları biran önce düzeltir...Kafamızı kuma sokar her yapılan yanlış işi bile alkışlarsak 2011 yılından beri bize reva görülen muammeleye devam ederiz..Herkese tüm Bmn Ailesine sevgiler saygılar..
    Gökhan abi sana katılıyorum.

Ayrıca tekrar hoşgeldin...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Anadoluya yapılan herhangi bir staddan tek farkı hibrit çim olması görünürde sıradanlıktan bir adım ileriye götüren tek bir şey göremiyorum ama sonuç olarak stad bizim ve bu artık evimiz benimseyip sahip çıkıcaz yapıcak bir şey yok, böyle bir taraftar kitlesi olan takıma fazla bile ama böyle büyük bir kulübe yeterince yakışan bir stad olmadığını düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      En son furkanaltuncu tarafından düzenlendi; 11.11.2016, 21:37.

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [ATTACH]11369[/ATTACH]Tuvaletlerimizden bir kare. Her yere logo konduğu zaman çok güzel olduğunu mu düşünüyorlar ne yapıyorlar merak ediyorum. Koy bir tane 3 tane nedir arkadaş ya!
        Murat sen ciddi misin dostum ya? Yani kalktın da bu videonun orasında dondurup, görüntüyü alıp, eleştirmeye mi başladın? Şaka yapıyor olmalısın. Tuvaletteki 3 tane logo mu rahatsız etti. Muhtemelen ben ve bir çok kişi bu yüzden az yazıyoruz. Çünkü ilginç eleştirileri görünce, bize bu başlıkta söz düşmez diyorum ben şahsen.
        Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• yazın iç dizayn komple tekrar ele alinir. cati isiklandirilir. sonra her sene komplekste değişim gelişim görürüz. on sene içinde etrafında yaşam kültürü oturmuş, yemyesil bir spor kompleksimiz ve bordo mavi stadimiz olur.
          En son artvints tarafından düzenlendi; 11.11.2016, 21:48.

Yorum

• İstanbul medyası hem olayları manipüle etmek için hem geçen olan olayları unutturmak için güzel bir haber attı ortaya. Taraftarımız hemen oltaya geldi şimdi bu konuşulur gider amaçta buydu.
            Muhtemelen stad açılışına eski futbolculardan oluşan bir karma gelecek. Haberde iki fenerliyi cımbızla çekip Rıdvan dilmen ve Tanju çolakında diyerek sadece bu isimleri ortaya çıkarmaları tamamen amaçlarını ortaya koyuyor. Stadı toki yaptı beyler. Yani devlet. Devlet Erkanı boy gösterecek haliyle. Kendi organizasyonlarını yapacaklar. Hatırlayın Tt Arena'nın açılışını. Devlet sever böyle işleri fırsatı kaçırmaz.
            Neyse mesele bu değil. Ortaya birşey attılar Fenerli iki kişiyi cımbızla içinden çekip gözünüze soktular sizde yediniz. Bir hafta boyunca Başkan ve yöneticilerin taraftarın gazını almaya yönelik twitlerini şimdi bir kez daha okuyun. Hakem hatasıyla yaşanan olaydan sonra neler yazıldı. Videolar yapıldı. Sabır denildi akyazı denildi vs.
            Kaç haftadır Deniz Ateş Bitnelin itiraflarını okuduk. Kulüp bu konuda ne yaptı? Hiçbirşey
            beşiktaş maçı sonrası başkanın yaptığı açıklamada Deniz Ateş Bitnelin yardımcısı bu maçtaydı biliyorduk ama
            birşey demedik dedi mi? Evet dedi. Peki Trabzonspor neden susuyor . Yapması gerekenleri yapmıyor
            sürekli taraftarın gazı alınıyor. Susturuluyor . Yok Tanju yok Rıdvan konu bu değil beyler Trabzonspor doğranıyor birşeyler yapın !

Yorum

• Benim stada dair keşkelerim..
              1-İlk projedeki gibi stadın çevresine otel,avm,kongre merkezi vs.. yapılsaydı.
              2-Localar tek kat olsaydı.
              3-Üst tribündeki merdivenler tek sıra olsaydı.
              4- Loca koltuklarının tonu ile tribün koltuklarının tonu bir olsaydı..Ayrıca yazılar da bordo olsaydı.
              5-Dört ambulans kapısı yerine iki tane olsaydı.
              6-Soyunma odası ve giriş tüneli asma tavan olsaydı..Ayrıca soyunma odası kolonların arasında olmasaydı.
              7-Drenaj ve çimler daha profesyonel bir ekip tarafından ele alınsaydı.

Tamamen ŞAHSİ görüşlerimdir..Kendi adıma daha mutlu olurdum ve gerçekten Avrupa standartlarının üstünde bir stada sahip olurduk.Tabi ki şuan ki halini de beğeniyorum.Sonuçta bizim evimiz..Ama herkes kendi evinin en iyisi olmasını ister.Bunları eksiklik ve eleştiri olarak değil de sadece temenni olarak düşünün..
              Tabii stadı bize devrettiklerinden sonra bir çok yenilik ve ekleme yapılacaktır..Buna inancım tam.Çok daha iyi olacak güzel bir makyaj ile
              Türkiyede ilk 3e gireriz bence bu kompleks ile..Hatta zamanla ilk sırayı da alırız.

Ama yeterki bu stad DOLSUN..İnanın gerisi hiç önemli değil.Sadece ufak detaylar..
              En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 12.11.2016, 00:18.
              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mescid güzel oluyor gerçekten
                Led banner çalışmaları dünden beri durmuş gözüküyor
                Katlı locanın olduğu tribünün kenardaki duvarlarına mavi renkte zikzak şeklinde desen yapılmış
                Mescit deyince aklıma geldi İHO Mehmet Ali Yılmaz tesislerine Mescit ve Kilise yapıyordu bir zamanlar, temelleri atılmış inşaatına başlanmıştı, şu anda ne durumda acaba, faaliyete geçirildi mi.

Yorum

• Gokdelen gecekondudan iyidir

Yorum

• Merdivenlere vipdeki mavi hali gibi bi renk calismasi yapsan. Tek renk ve baska calismada zit renkler bordo mavi olarak

Yorum

• Şuna emin olun ki yıllardır yamalı bohça gibi ne yapsak düzelmeyen Avni Aker ve Mehmet Ali Yılmaz tesislerine yapılan harcamaların yarısı ile Akyazı tesisleri daha muhteşem olacak tesis harcamaları yarı yarıya azalacaktır, harcamalar azalmasa bile yapılan işin karşılığı kendini gösterecektir.

Yorum

• @Arrive forumdaki bu konu başlığını incelersen ben öyle değme şeye yorum yapmam. Sadece stat için kendi photoshop çalışmalarımı yaparım atarım. Genel olarak izlerim forumu. Ancak bu saçmalık yani insan anlam veremiyor.
                        "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Bu stadın açılışında Tanju gibi gerizekalıların ne işi var?Bu gerizekalı çorumla kupa maçında çorum gol atınca bi seviniyor zannedersinki çocukuğundan beri çorumsporlu.İnşallah yönetim böyle bir ahmaklık yapmaz.

Yorum

• Locaların camlarını siyah yapsalar çok göze çarpıyo
                            Karadenizli

Yorum

• ne çim ne çatı ne localar...hiçbirine çok takmıyorum da şu tribünlerin sahaya uzaklığı çok canımı sıkıyor...nolurdu 2 m daha yakın olsak...şu uefa-fifa zırvalarını da geçelim...

Yorum

• 3025. sayfa bozuk açılmıyor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X