İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesis aldi kimse demedi
ihaleyi Türk sirket aldi
sis bakim isini aldi
sartnamede yazan sisin italyan cimi kullaniliyor, hibrit uygulamasinida onlar, deso yada düsseldorflu greenkeeperlar yapar, baska tanidigim yok bu isi yapan
ihaleyi alan sirket bu kararlari veriyor
koltuk isinide sty magma lan baslamisti, bunlar mirarenaya verdi isi
procon iyi teklif sunmuski bu isi üstlendi
Yorum
-
Su stad bitsede burayi takipten ciksam diye bekliyorum valla. Arkadas sen mi soyunacan soyunma odasinda neden bu kadar dert ettin??? Her istedigi bir anda olsun isteyen cocuklar gibi bazi arkadaslar. Bak fotosunu paylastigin olup bittigin sekiztas yeni yaptigi soyunma odasini yenilemis.
Bu stadi toki yapmiyor daha bunu anlayamayan zihinler dolu. Toki isi yaptiran kurum isi yapan sty. Varsa kasit hemsehrin olan sty de ara. Toki normal prosedorunu burada uygulasa sty batar seneye de ancak yetisirdi stad. Ne olur bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayin....6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
Ledlerin sorumlusu firmada ki tanıdıkla görüştüm.
Tokinin tepesinden direkt emir gelmiş bitirin bir an önce diye 21 kasıma yetiştirmeye çalışıyorlarmış antalya maçına.
ancak tanıdık diyorki yetişmesinin imkanı yok çimleri seren firma bu çimlerin bi sene kullanılmaması lazım demiş hatta sonra el etmişler fel etmişler ikna etmişler hemen kullanılsın diyeOfli - mucahiderdogan
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir sene kullanılmaması mı lazımmış çimlerinyok artık daha neler.
Ofli - mucahiderdogan
Yorum
-
İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLedlerin sorumlusu firmada ki tanıdıkla görüştüm.
Tokinin tepesinden direkt emir gelmiş bitirin bir an önce diye 21 kasıma yetiştirmeye çalışıyorlarmış antalya maçına.
ancak tanıdık diyorki yetişmesinin imkanı yok çimleri seren firma bu çimlerin bi sene kullanılmaması lazım demiş hatta sonra el etmişler fel etmişler ikna etmişler hemen kullanılsın diye"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu stad bitsede burayi takipten ciksam diye bekliyorum valla. Arkadas sen mi soyunacan soyunma odasinda neden bu kadar dert ettin??? Her istedigi bir anda olsun isteyen cocuklar gibi bazi arkadaslar. Bak fotosunu paylastigin olup bittigin sekiztas yeni yaptigi soyunma odasini yenilemis.
Bu stadi toki yapmiyor daha bunu anlayamayan zihinler dolu. Toki isi yaptiran kurum isi yapan sty. Varsa kasit hemsehrin olan sty de ara. Toki normal prosedorunu burada uygulasa sty batar seneye de ancak yetisirdi stad. Ne olur bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayin.
Valla evet o konuda Gökhan Saral yöneticimizi takip ediyorum.Staddan sorumlu olduğu için..Onun isyanı tokiye.Haliyle bende öyle bir serzenişte bulundum.Sayın yöneticimizi bilgilendir o zaman bu konuda...Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İlk olarak Bera Algün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 günde ancak çimin yarısını serebildiklerine göre bu işi beceremiyorlar, ileride ortaya çıkacak beceriksizlikleri için şimdiden bahane uydurmaya başladılar.
şuanda çimler için yeni partiyi bekliyorlarmışitalyadan
Ofli - mucahiderdogan
Yorum
-
İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLedlerin sorumlusu firmada ki tanıdıkla görüştüm.
ancak tanıdık diyorki yetişmesinin imkanı yok çimleri seren firma bu çimlerin bi sene kullanılmaması lazım demiş hatta sonra el etmişler fel etmişler ikna etmişler hemen kullanılsın diye
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum