Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    proconyapinin yaptiigi hibrit calisma varmi diye sordum uc dort gun once burda konya stadindan vs ornek verip alakasiz cevaplar aldim gercekten proconun hibrit uygulama yaptigi biyer varmi
    benim arkadaşım sis firmasında çalışıyor hibrit işlemini onlar yapacak procon değil.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sis aldi kimse demedi
      ihaleyi Türk sirket aldi
      sis bakim isini aldi

sartnamede yazan sisin italyan cimi kullaniliyor, hibrit uygulamasinida onlar, deso yada düsseldorflu greenkeeperlar yapar, baska tanidigim yok bu isi yapan

ihaleyi alan sirket bu kararlari veriyor
      koltuk isinide sty magma lan baslamisti, bunlar mirarenaya verdi isi
      procon iyi teklif sunmuski bu isi üstlendi
      Süper ��

Yorum

• Su stad bitsede burayi takipten ciksam diye bekliyorum valla. Arkadas sen mi soyunacan soyunma odasinda neden bu kadar dert ettin??? Her istedigi bir anda olsun isteyen cocuklar gibi bazi arkadaslar. Bak fotosunu paylastigin olup bittigin sekiztas yeni yaptigi soyunma odasini yenilemis.

Bu stadi toki yapmiyor daha bunu anlayamayan zihinler dolu. Toki isi yaptiran kurum isi yapan sty. Varsa kasit hemsehrin olan sty de ara. Toki normal prosedorunu burada uygulasa sty batar seneye de ancak yetisirdi stad. Ne olur bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayin.
        ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Ledlerin sorumlusu firmada ki tanıdıkla görüştüm.

Tokinin tepesinden direkt emir gelmiş bitirin bir an önce diye 21 kasıma yetiştirmeye çalışıyorlarmış antalya maçına.

ancak tanıdık diyorki yetişmesinin imkanı yok çimleri seren firma bu çimlerin bi sene kullanılmaması lazım demiş hatta sonra el etmişler fel etmişler ikna etmişler hemen kullanılsın diye
          Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• 28-11 Gumushane macinda Trabzonda olacagim Allah kismet ederse....Akyazida oynansa bu mac sahane olur
            Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• bir sene kullanılmaması mı lazımmış çimlerin yok artık daha neler.
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bir sene kullanılmaması mı lazımmış çimlerin yok artık daha neler.
                bana öyle dendi kısaca maça açılışa çimler hazır olmaz yani
                Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ledlerin sorumlusu firmada ki tanıdıkla görüştüm.

Tokinin tepesinden direkt emir gelmiş bitirin bir an önce diye 21 kasıma yetiştirmeye çalışıyorlarmış antalya maçına.

ancak tanıdık diyorki yetişmesinin imkanı yok çimleri seren firma bu çimlerin bi sene kullanılmaması lazım demiş hatta sonra el etmişler fel etmişler ikna etmişler hemen kullanılsın diye
                  Abim istiyorsan turşusunuda kuralım çimlerin? Her denilene inanmayalım lütfen. Led konusunda haklı olabilir sorgulamazsın ama çim durumunu sana söyleyen adama "Beni salak yerine mi koyuyorsun kardeşim?" demen lazım benden söylemesi.
                  "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• 10 günde ancak çimin yarısını serebildiklerine göre bu işi beceremiyorlar, ileride ortaya çıkacak beceriksizlikleri için şimdiden bahane uydurmaya başladılar.

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Su stad bitsede burayi takipten ciksam diye bekliyorum valla. Arkadas sen mi soyunacan soyunma odasinda neden bu kadar dert ettin??? Her istedigi bir anda olsun isteyen cocuklar gibi bazi arkadaslar. Bak fotosunu paylastigin olup bittigin sekiztas yeni yaptigi soyunma odasini yenilemis.

Bu stadi toki yapmiyor daha bunu anlayamayan zihinler dolu. Toki isi yaptiran kurum isi yapan sty. Varsa kasit hemsehrin olan sty de ara. Toki normal prosedorunu burada uygulasa sty batar seneye de ancak yetisirdi stad. Ne olur bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayin.
                      Önce bir uslupa dikkat edin..Gerçekten ayıp.Burası özgür bir platform ve düşüncelerimi paylaşıyorum.Seziktaşın taa a.... Sadece örnek gösteriyorum,yeni teknoloji ile yapılan son stad olduğu için.Stadı stan yapan ince detaylardır.Ve beğenmedim soyunma odasını,giriş tünellerini.Beğenmek zorundamıyım ? Kesin yargıda bulunmadım zaten son halini görelim,öyle yorumlarız diye ekledim...
                      Valla evet o konuda Gökhan Saral yöneticimizi takip ediyorum.Staddan sorumlu olduğu için..Onun isyanı tokiye.Haliyle bende öyle bir serzenişte bulundum.Sayın yöneticimizi bilgilendir o zaman bu konuda...
                      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Bera Algün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        10 günde ancak çimin yarısını serebildiklerine göre bu işi beceremiyorlar, ileride ortaya çıkacak beceriksizlikleri için şimdiden bahane uydurmaya başladılar.
                        yine bana söylediğine göre

şuanda çimler için yeni partiyi bekliyorlarmış italyadan
                        Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Diyelim ki çimler gerçekten 1 yıl beklemeli tamam da o zaman neden 1 yıl önceden hazır olan çim getirtmediler derler adama...
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Akyazı Arena hesabındaki fotoğraf güncelse bence Antalya maçına yetişme ihtimali artık yok. Adana maçı için hazırlıklarımı yapayım ben.

Yorum

• İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ledlerin sorumlusu firmada ki tanıdıkla görüştüm.

Bir sene mi? Ne bu uzay mekiği mi ?

Yorum

• bir sene kullanılmasın mı inek otlatalım bari 100 buzağı alsak 500 liradan kurbanda 7000 den satsak kombineden çok bırakıyor nerdeyse

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X