Açılış maçı iki takımla yapılsa nasıl olur? Mesela ilk devre bir takım ikinci devre farklı bir takım. Eğer üst düzey bir takımla yapılamayacaksa camiamıza yakın sevilen iki takım ile tek devre maç. ilk 45 x takım ile takımımız, ikinci 45 y takımı ile. Söz konusu takımlar ve camialarıyla dostluk geliştirilebilir. Eğer üst düzey bir takım olmazsa Ankaragücü, Şanlıurfa, Kayserispor, Bursaspor, Drogheda vs nasıl olur?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Akyazı da tam olarak bitirilmeden maç yapılmasın düşüncem halen devam ediyor, stadyum açılışında sağda solda inşaat malzemeleri, sırıtan bitmemiş bölümler, bitmemiş çalışma alanları v.s hafızalarda hoş olmayan görüntülerin kalmasına neden olacaktır.Bu nedenle 2.yarıda tamamen bitirilmiş halde stadyumun açılması taraftarıyım.
Yorum
-
İlk olarak osman23100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaldı 1 kuleAdalet er ya da geç yerini bulacak !!!
Yorum
-
İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazı da tam olarak bitirilmeden maç yapılmasın düşüncem halen devam ediyor, stadyum açılışında sağda solda inşaat malzemeleri, sırıtan bitmemiş bölümler, bitmemiş çalışma alanları v.s hafızalarda hoş olmayan görüntülerin kalmasına neden olacaktır.Bu nedenle 2.yarıda tamamen bitirilmiş halde stadyumun açılması taraftarıyım.u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesayin hocam, okyanus gecip geliyoruz fener macina bilet aldik.. lutfen yapmayin. sif akyazida mac izlemek icin odedigim para ile 20 tane kombine alirdim.
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesayin hocam, okyanus gecip geliyoruz fener macina bilet aldik.. lutfen yapmayin. sif akyazida mac izlemek icin odedigim para ile 20 tane kombine alirdim.
Helal olsun.Hamiş
Yorum
-
Yorum
-
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum