İlk olarak barisb tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO bahsetiğiniz olaylar doğanın kanunu.O zaman madem doğayı bu kadar seviyorsunuz beton yığını evinizide uyumayıp sizi 1 geceliğine en yakınınızdaki toprağın üstünde uyumaya davet ediyorum veya trafikte araçları kaldıralım hergün 3-4 saatlik yolu yeşil otlar eliğinde,temiz hava alarak katedin.Hayat böyle yapacak birşey yok gelişen dünya düzeni para üzerine kuruludur.Paran varsa adamsın yoksa değilsin.Bunları üzülerek söylüyorum fakat ne yazıkki hayat bu. Bence asıl sizin zihniyetiniz yüzünden olduğumuz yerde sayıyoruz yıllardır.Siz küçük olsun benim olsun zihniyetiyle aynı kafadasınız.
Yorum
-
İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemarş güzel ,Liverpol marşıda yavaş ama etkileyeci
Yorum
-
Ligin devre arasında büyük bi takımla açılış maçı yapılmalı ve stad ikinci yarı açılmalı bence.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFacebook twitter kapali oldugundan oradan stadin bugunku resimlerini goremedim bi hevesle bu basliga giriyorum Allahimm.. burasida muhabbete dalmis
En son selcuk tarafından düzenlendi; 04.11.2016, 20:01."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İste bu..
Harikasin abi..
Bugun cok bir degisiklik goremedim ince iscilik agir basti bugungaliba bir direk sokulmus cimler ayni gibi.. Insallah yetisir antalya macina ama ben pek umitli degilim
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehal ederiz...........
YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
Yorum