Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kedi yollarına gsm antenlerini de takmışlar görünüyor. Gelsin konum bildirimleri, gitsin faceler...
    tabi iletisim yasagi olmazsa... bmn disinda bilgi alacagimiz tum kaynaklar bugun kitli...
    u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O bahsetiğiniz olaylar doğanın kanunu.O zaman madem doğayı bu kadar seviyorsunuz beton yığını evinizide uyumayıp sizi 1 geceliğine en yakınınızdaki toprağın üstünde uyumaya davet ediyorum veya trafikte araçları kaldıralım hergün 3-4 saatlik yolu yeşil otlar eliğinde,temiz hava alarak katedin.Hayat böyle yapacak birşey yok gelişen dünya düzeni para üzerine kuruludur.Paran varsa adamsın yoksa değilsin.Bunları üzülerek söylüyorum fakat ne yazıkki hayat bu. Bence asıl sizin zihniyetiniz yüzünden olduğumuz yerde sayıyoruz yıllardır.Siz küçük olsun benim olsun zihniyetiyle aynı kafadasınız.
      Siz daha çok ilerleyin önünüzdeki duvara son sürat geçirip durduğunuzda ben size yetişirim.

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        marş güzel ,Liverpol marşıda yavaş ama etkileyeci
        derleme yapmalı kesinlikle dogru.

Yorum

• 3000 oldu sayfa ama stad bitmedi

Yorum

• stadımız cok sükür bitti cokda güzel oldu.ama keske ilk proje hep takip edilseydi bütün sosyal alanlarda yapılsaydı.

Yorum

• Adamlar kafalarına göre sosyal paylaşım sitelerini kapatıyor.Hangi çağda yaşıyoruz

Yorum

• Hadi o PVC çerçevelerini de koyu yapın göze batmasınlarrrr
                t @Selim_Turan

Yorum

• Ligin devre arasında büyük bi takımla açılış maçı yapılmalı ve stad ikinci yarı açılmalı bence.
                  İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• https://www.youtube.com/watch?v=RsQ3XcrebrE&t=4s akyazıdan çekilmiş bir video bugunden

Yorum

• bu ne lannn apartmanı bordomu yapmışlar??? japon kerhanesi gibi olmuş -- benzetme şakadır----
                      County of Essex

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Facebook twitter kapali oldugundan oradan stadin bugunku resimlerini goremedim bi hevesle bu basliga giriyorum Allahimm.. burasida muhabbete dalmis
                        hal ederiz...........

En son selcuk tarafından düzenlendi; 04.11.2016, 20:01.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Apartman aralarini bordo yerine led reklam panolari donse ya da ekran olsa. Boyle bordo cok ucuz oldu. Bizim koydeki binalardan bi farki olsaydi.

Neyse en azindan boyadilar. Tuglalar da gozukebilirdi.

Yorum

• Gri iken daha iyiydi sanki...

Yorum

• İste bu..
                              Harikasin abi..
                              Bugun cok bir degisiklik goremedim ince iscilik agir basti bugun galiba bir direk sokulmus cimler ayni gibi.. Insallah yetisir antalya macina ama ben pek umitli degilim

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hal ederiz...........

YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Aksam stadimiz daha dogrusu dolgu alaninin dogusu ck guzel gorunuyor stadyumun heryeri isil isil bir de merdivenleri isiklandirsinlar tamamdir. Tank gibi sekil ortaya cikar geceleri

Stadin batisi ise.. Allaha emanet.
                                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

Yükleniyor...
                                X