Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [MENTION=39909]Sercan Keleş[/MENTION], stadın her yerinde kırıklı köşegen yapı varken büfeler yuvarlak, uyumsuz.

Yorum

• formanla tuvalete giriyormusun? bayrak ve sancakla futbol takımının ambleminin ne alakası var..sevdiğimiz şey futbol takımının kendisi..ayrıca kimse amblemin üstüne bilerek çıkıp tekmelemeyecek..gayet hoş durmuş..

yarın şuda denilir mi? koltuk sırtlarına ts amblemi olmaması lazım..sonuçta kıçımızı dönüyoruz..üstüne oturuyoruz falan?
      Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Bilerek çıkmayacak mı? Bilerek yere monte edildi. Laf oyununa gerek yok, demek istediğim belli
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Derdinize kurban olayım Trabzonspor isminin ve logosunun fiziksel konumundan daha önemli problemleri yok mu?

-Sakız çiğnesem orucum bozulur mu?

-Sakıza sormak lazım...
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Toki devrettiğinde o amblem ordan kalkar bencede ahmak bir uygulama olmuş. Daha soyunma odaları falan düzenlenir toki önce bir teslim etsinde sponsorlarla yapılacak ince işler olacaktır.
            ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Birsey sormak istiyorum: Oyuncular ve Hakemler nerden geliyorlar saha ya?

Yorum

• Maneviyatınıza sahip çıkmazsanız maddiyatınızın bir değeri yoktur. Asıl eleştirim bunadır. Bu konuda daha duyarlı ve işin bilincinde olmalıyız diye düşünüyorum. Gidin Trabzon'un işlek bir yerinde Trabzonspor amblemini yere serin, size ne diyorlar. Ya da kaldırıma serin, sonra deyin ki biz Trabzonspor'a sahip çıkıyoruz, ister basar geçersiniz, ister yola taşar basmaz geçersiniz
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• logoyu iyice cevirip türbe yapalim, aman kiyina bucagina basilir falan günah, gol atamayan futbolcularimiz caput baglayip adak adar

Yorum

• Adam bir düşüncesini paylaşmış katılırsınız katılmazsınız, kendi çapınızda alay etmeler ti ye almalar filan ayıptır yahu.

Memleketin her yerindeki baskı ve kısıtlamalar bu platformda bile etkisini gösteriyor.

Tahammülsüz, gergin ve mutsuz bir toplum olduk.

Yorum

• Logo bence insanların geçmeyeceği bir yere yapılmalıydı... Şahsen benim zoruma gider TS logosunun üstünden geçmek.
                      Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Bildiğim kadarıyla korkuluklarla etrafı çevrilmiş durumda logonun. Kimse üzerinden geçemez. Haa giriş çıkışlara mani olur mu bilemem.

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tam da onun için hibrit çim deniyor zaten. Siz biraz karıştırmışsınız. Hibrit demek farklı türlerin karışımı demek, melez demek yani.

Hibrit çim = Sentetik liflerle donatılmış doğal çim. İkisinin karışımı, melezi işte.
                          Karıştırmadımki dediğinle dediğim arasında fark yok. Bizimki doğal mı hibrit mi diyenlere sözüm. Hibriti suni çim gibi birşey sanıyorlar bende doğal ve sentetik lif karışımı diyorum fark yok

Yorum

• İlk olarak 61Firtinasi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Birsey sormak istiyorum: Oyuncular ve Hakemler nerden geliyorlar saha ya?
                            valla bunu okuduktan sonra resimlerden baktım ben de göremedim çıkış tüneli
                            katlı locaların tam önündeki destek kulesinin dibinde brandayla örtülü gibi görünen bir bölüm var orası olabilir
                            BMN İZMİR

Yorum

• O amblemleri oraya yapmaları her türlü mantıksız ama yapmışlar bir kere, bir engel vs. oluşturursa kaldırırlar, zor olacağını sanmıyorum. Oraya değil de bilet gişelerinin üstüne yapılabilirdi, akıl edememeleri ilginç. Ama olmuş bitmiş mevzu zaten.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Giriş çıkış avni akerdeki gibi olacak şu an önünde direk var ve naylon ile kapatılmış galiba içeriye su basmasın diye.
                                o değilde şurdan bilet alacağım kesin ha Harika maç izlenir buradan.yapan edenden Allah razı olsun
                                IMG_5776.jpg
                                En son Yakarmoz61 tarafından düzenlendi; 01.11.2016, 16:16.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X