kendisi sitenin sahibi bir ılık bende siteden küfür edip kendimi attırdım.tam bir megaloman yuvası.
Nasilda dogru tahmin etmisim) o kafayla bi ... olmaz o siteden. Zaten olamamista, yillar gecmis, oldugu yerde sayiyor. Resim falan olmasa kimsenin girecegi yok. adama neden banliyorsunuz kufur etmedim diyorum, sitenin sahibi bu adam, etmissindir sen diye cevap veriyor, bende yargilamadan once bir arastir dedim. Zoruna gitti godomanin. Girmeyin su WowTurkey denen siteye. Boyle adamlar ac kalsin, kazanmasin para
Bende banlandım bi meczub yüzünden. Provake etmeye gelmiş. Adam öyle istikrarlı ki 2 yıl önceki postlarını buldum gösterdim aynı şeyi yapmış hep. Bunu gösterdim diye banladılar.
Stad açılışına gelince 1 hafta on güne maç oynanacak hale gelmesi hayal. Tabi bana göre. Hangi stadda 10 günde çim serildi maç oynandı. Eğer öyle birşey yaparsak çimleri mahvederiz stad açılıda uzar gider.
peki hibriti hangi ara yapacaklar gerçekten merak ediyoeum
En son Yakarmoz61 tarafından düzenlendi; 29.10.2016, 18:19.
avni akerdeki cimleri ne yapacaklar? zaten o da yeni sayilir, dünyanin parasini vermislerdi. söküp stadin cevresindeki payzaj düzenlemelerinde kullansinlar bari yazik olmasin.
Yorum