Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maden ile ilgili bir geçmişimi var kulübün. Gerçekten o havayı hissettirmişler.
    oralar hep maden
    futbolcular semi profesyonel oldugu zamanlar bir cogu maden iscisiydi
    gelsenkirchende halen daha madenlerin büyük kisminda calisma var
    nord rhein westfalenin dortmund tarafinda cogu kapatildi
    gelsenkirchen genel olarak o bölgede fakir sehir olarak gectigi icin taraftarlara böyle bir jest yapti kulüp
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• kesin konuşulmuştur ama ben bulamadım, aşağıdaki sorun için çözüm bulundu mu?

bu şantiyenin amirine soruldu mu usta bu ne? burdan kombine alana ne diyeceksiniz diye?
      stada giden arkadaşlar bu alanı daha iyi fotoğraflarsa süper olur.
      En son calypso tarafından düzenlendi; 28.10.2016, 00:10.
      ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• Led Banner Run aparatları.
        2016-10-28 00.08.40.jpg
        O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İzlenir neden izlenmesinki son model modern üstdüzey bir stad yapıldı.

Yorum

• Şimdi bi sorum var, acaba bu toprak serilen, betona kadar olan kısım saha çizgilerinin sınırı mı olacak?yoksa tahmini ne kadar içerde olur saha sınırı?çünkü 1 metre kadar bile içerdeyse o sınırdan,saha-tribün mesafesi epey uzak olacak...

Yorum

• İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şaka mı yapıyorsun ciddi misin?
              bende kendime inanamiyorum ama ciddiyim renkdas bunlar reklam bunlar populerite bunun gibi seyleri kullanmaliyiz. reklam reklamdir . heleki suanda tum turkiyede konusulan bu kizin trabzonsporlulugu gundeme getirilmeli inan bunun gibi seyler cok onemli reklam olayinin en saglam yani budur
              Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• O apartman kismi rezalet ötesi ve hâla inanamiyorum oranin öyle yapilabildigine... birakin çevresini orasini burasini, localarin 3.katini tamamen led midir banner midir reklam panosu mudur nedir ondan yapsalar daha iyi... Yahu bari o localarin üst tribününü biraz daha büyük yapsaydilar da böyle saçma durmasaydi... 3 kat öküz kadar loca var, üstünde 5 6 sirali saçma sapan bir tribün, hiç yapma daha iyi ya da 2 kati daha fazla yap da localar o kadar bastirmasin o tribünü.... o kisim resmen loca arena olmus, bunu kim demisse hakli...
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Ayrica bilmiyorum acaba bittiken sonra farkli mi gözükecek bizimkisi ama bjk vodafone arenanin localari çok güzel gizlenmis, ince duruyor, tribünü hiç bozmamis... üstelik fb hariç diger stadlardan daha az locamiz oldugu söyleniyor degil mi ? Peki o 3 katli locaya ragmen nasil oluyor bu ? nasil bir rezilliktir arkadas 3 kat loca yok o da yetmez 5 kat yapsalardi ne de olsa para getiriyor yyeeaaaa... hayret arkadas, istersen 1000 tane loca yap ama böyle 3 katli apartman gibi yapma, ne olur yani ? mainz projesini adam akilli degistirmeden lllaannnkk diye koymuslar yapmislar, akillarina gelmedi o localari 2 kat yapip digerlerini farkli bir sekilde yaymak... iyi ki kameralar orayi göstermeyecek, yoksa büyük rezillik, utanç verici

Yorum

• Allahtan Spartak Moskova'nın locaları gibi yapmadılar. Klübü başardık herhalde
                    Ekli dosyalar

Yorum

• Bu da hos degil ama bizimkinden iyi... alt taraf tribün üst taraf loca, üstüne yalandan yere 5 sirali tribün yapmadilar
                      Ayrica onlarin localari is yeri görüntüsü veriyor, bizimkisi toki apartmani onlarda apayri bir yapi, yan tribünlerle baglanti yok, bizde ise tribünle bütünlestirilmek istenen ama siritan bir yapi...

Yorum

• tamam anladik oni [MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION]
                        sakin olun...

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          tamam anladik oni [MENTION=24081]Sefer Asan[/MENTION]
                          Ole ama daa

Yorum

• Bazı şeyleri inanılmaz derecede abartıyorsunuz.
                            Yok rezalet ötesi, olmaz böyle şey vs. gibi.
                            Kendi sosyal hayatınızda da böylemisiniz merak ediyorum!
                            efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ayrica bilmiyorum acaba bittiken sonra farkli mi gözükecek bizimkisi ama bjk vodafone arenanin localari çok güzel gizlenmis, ince duruyor, tribünü hiç bozmamis... üstelik fb hariç diger stadlardan daha az locamiz oldugu söyleniyor degil mi ? Peki o 3 katli locaya ragmen nasil oluyor bu ? nasil bir rezilliktir arkadas 3 kat loca yok o da yetmez 5 kat yapsalardi ne de olsa para getiriyor yyeeaaaa... hayret arkadas, istersen 1000 tane loca yap ama böyle 3 katli apartman gibi yapma, ne olur yani ? mainz projesini adam akilli degistirmeden lllaannnkk diye koymuslar yapmislar, akillarina gelmedi o localari 2 kat yapip digerlerini farkli bir sekilde yaymak... iyi ki kameralar orayi göstermeyecek, yoksa büyük rezillik, utanç verici
                              3 kat loca nerde var? Orası 2 kat loca. Gs ve bjk stadlarında 2 kat loca tamamen dönüyor bjk hariç. Senden çok olacak tabi.

Ayrıca bu göreceli evet ilk haliyle kalsa güzel görünmezdi ama şu haliyle bile bence gayet estetik. İllaki sıradan bir stad mı olmalı?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• sponsor ile ilgili bir bilgisi olan var mi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X