bugün stadı gezdim....özellikle kale arkası al kat'dan saha çok güzel görünüyor....stad atmosfer olarak çok güzel hele dolarsa mükemmel olur....stad tribün uzaklığı saraçoğlu stadı gibi...biraz iş var, antalya maçına zor yetişir bence.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar stat açılışı umarım karlı havalara denk gelmez.
Yorum
-
İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelsinnnnnn alttan isitiriz
"Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLocalı kısmın kenarındaki gri kısımlar bordo kaplama ile kaplanırsa, tribünün diğer kısımlarıyla tam bir bütünlük oluşur.
Örnek:
Stadı'n mimarisine uygun daha farklı tasarımlar düşünülebilir ve oradaki çarpık apartman görüntüsü modern bir tasarımla minimize edilebilir."Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
Bugün kaşüstü hastanesine gittim gitmişken içeriye bi fotoğraf çekeyim dedim.
9620514d-cd8d-4dbc-bedc-05b54b191558.jpg
İnşallah kulübümüze devir işlemlerinden sonra daha güzel bir hal alır azcık bize özgü bişeyler olur. He ama yok 1 karış arayla Trabzonspor arması basacaz heryere daa ne istiysınız diyeceklerse hiç zahmet etmesinler böyle kalsın.
Bikere şu tavan kaplamasına sinir oluyorum bütün devlet dairelerinde var nerdeyse..En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 27.10.2016, 23:01.O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
Koltuklar neden hala boş ve buraya bir şey yazılacakmı ??bordomavi.net
https://twitter.com/mgundogan99
Yorum
-
Çatının basıklığı, zeminin hibrit oluşu, kat aralarına led banner döşenmesi, sahadaki led panoların oval oluşu vs. stadı hem modern kılacak hem de eşsiz bir ambiyans oluşumunu sağlayacaktır.
Stadın görünen iç ve dış kısımlarında -stadın ince işçiliğini es geçersek- tek sıkıntısı gereksiz ve gereğinden büyük 4 hangar kapısıdır.
Yönetimin görevi lig bitiminde en kötü ikisini tribüne çevirmek olmalıdır ki çok da zor bir iş olmayacaktır. Bunu sağlayacak olan da taraftarın bunu sezon bitimine doğru sık sık dillendirmesi olacaktır.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevodafone arena'nın zemini hafiften sert geliyor bana, top kaymıyor yeterince, hibrit çimden kaynaklı olabilir veya tespit yanlış olabilir emin değilim.
top kontrol sahasi
nekadar bilincli oynarsan okadar avantaj
ve tabiki kramponlar okadar batmadigindan daha az yoruluyorsu. otomatikmen kosu mesafen cogaliyor...
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegöz zevki için, pas kalitesi için biraz kötü ama doğal çime bakamıyorlar türkiye'de, sürekli bozuluyor. her sezon bozuk sahayla başlıyoruz lige, böylesi daha iyi bizim için heralde.
beceremiyorsalar biraz fazla sularsin, normale döner
ama yani bizim hüseyin emin abiye teslim edilirse o bu zeminide maf eder
bundan eminim
bu is icin disardan birini getirmelilerEn son selcuk tarafından düzenlendi; 27.10.2016, 23:43."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevodafone arena'nın zemini hafiften sert geliyor bana, top kaymıyor yeterince, hibrit çimden kaynaklı olabilir veya tespit yanlış olabilir emin değilim....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen öyle, hibrit cimin özelligi bu
top kontrol sahasi
nekadar bilincli oynarsan okadar avantaj
ve tabiki kramponlar okadar batmadigindan daha az yoruluyorsu. otomatikmen kosu mesafen cogaliyor...
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
arada dursun, daha önce paylaşılmıştır belki, bilmiyorum.
Yorum
-
Bugün bende iş için gittiğim yeni stadımızı gezme fırsatım oldu.Türk telekom arenayı gezmiştim inşaat halindeyken gerçekten bizim stadımızda kullanılan malzemenin baştan aşağı hepsi diğer stadlardan kaliteli.Koridorların,locaların,soyunma odalarının vs zemini,tavanı herşeyi mükemmel ben çok beğendim bir mühendis olarak.Emeği geçen herkesten Allah razı olsun bizim milletimize yakışır.
IMG_2952.jpgIMG_2952.jpgIMG_2953.jpgIMG_2951.jpgEn son ÖmürKaradeniz61 tarafından düzenlendi; 27.10.2016, 23:57.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum