İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşaka mı yapıyorsun ciddi misin?
sunun güzelligine bak
membranlar beyazladikca dahada asilesiyor
bu güzellik gizlenmez
allahin insana verdigi bütün yeteneklerin bir sergisi gibi cati
taze
İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribün yapısı. Seyirci giriş çıkış. Araç giriş çıkış ve çatı Akyazı ile aşırı benziyor.
İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi istemediğin olayı bir kez daha söyler misin? @selcuk
ona karsi oldugumu yazmisdim, senin mesaj benimkinin dibinde olunca bana yazdigini düyünmüsdüm
sonra editleyince yanildigimi anladimEn son selcuk tarafından düzenlendi; 27.10.2016, 19:53."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
IMG_5210.jpgBen daha çok hayri güre benzetiyorum. Basketbol sahası gibi stad oldu. Çatısıda içide dışıda bana hayri gürü anımsatıyor. Birazda kolej takımı stadı havası varTOKİnin yapıp yapabileceği olay buydu zaten fazlasını beklemek hata olur.
En son Yakarmoz61 tarafından düzenlendi; 27.10.2016, 18:12.
Yorum
-
İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]11178[/ATTACH]Ben daha çok hayri güre benzetiyorum. Basketbol sahası gibi stad oldu. Çatısıda içide dışıda bana hayri gürü anımsatıyor. Birazda kolej takımı stadı havası varTOKİnin yapıp yapabileceği olay buydu zaten fazlasını beklemek hata olur.
Biz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
-
İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe alaka basketbol sahasi ile alakası yok nasıl benzettiniz anlayamadım.
Yorum
-
O stad koltukların rengiyle değil taraftarıyla güzel olmalı. Boş stada dünyanın en güzel mavi koltuğunu koysan ne olacak. Stadı gerçek renklendirecek olan taraftar. Trabzon dakilerde bir zahmet doldursunlar stadı. Kalktık belkide 1 maç izleceğimiz staddan kombine aldık.
Bugün TRT de stadın reklamını gördüm cidden iyi olmuş.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum