Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kesin gelsin bütün stad parmakla gösteririz ego yapar ...

düşünsene 40bin kişi aaa aleyna geçiyor dese oscar kazanmış kadar sevinir lan bu gariban

şaka bir yana bu kızın şuanki populeritesini kullanmak lazım takım olarak ... haber yaptırmak lazım ... bence biz bu tarz konularda çok eksik kalıyoruz.

eziklerin taraftarı olsaydı bu kız çoktan televizyonlarda falan bir haberini, görürdük açılışa çağırılmalı hatta şarkı söylesin trabzonsporluluğunu belirtsin bence ...
    şaka mı yapıyorsun ciddi misin?

Yorum

• İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şaka mı yapıyorsun ciddi misin?

sunun güzelligine bak
      membranlar beyazladikca dahada asilesiyor

bu güzellik gizlenmez
      allahin insana verdigi bütün yeteneklerin bir sergisi gibi cati

taze

İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tribün yapısı. Seyirci giriş çıkış. Araç giriş çıkış ve çatı Akyazı ile aşırı benziyor.

İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi istemediğin olayı bir kez daha söyler misin? @selcuk
      bi kac arkadas catinin ic tarafinin antepdeki gibi gizlenmesini istemisdi
      ona karsi oldugumu yazmisdim, senin mesaj benimkinin dibinde olunca bana yazdigini düyünmüsdüm
      sonra editleyince yanildigimi anladim
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 27.10.2016, 19:53.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• IMG_5210.jpgBen daha çok hayri güre benzetiyorum. Basketbol sahası gibi stad oldu. Çatısıda içide dışıda bana hayri gürü anımsatıyor. Birazda kolej takımı stadı havası var TOKİnin yapıp yapabileceği olay buydu zaten fazlasını beklemek hata olur.
        En son Yakarmoz61 tarafından düzenlendi; 27.10.2016, 18:12.

Yorum

• İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [ATTACH]11178[/ATTACH]Ben daha çok hayri güre benzetiyorum. Basketbol sahası gibi stad oldu. Çatısıda içide dışıda bana hayri gürü anımsatıyor. Birazda kolej takımı stadı havası var TOKİnin yapıp yapabileceği olay buydu zaten fazlasını beklemek hata olur.
          Ne alaka basketbol sahasi ile alakası yok nasıl benzettiniz anlayamadım.
          Biz dar sokaklarında
          Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne alaka basketbol sahasi ile alakası yok nasıl benzettiniz anlayamadım.
            Tribün yapısı. Seyirci giriş çıkış. Araç giriş çıkış ve çatı Akyazı ile aşırı benziyor.

Yorum

• Kötü demiyorum. Çok iyide demiyorum. Orta düzey normal bir stad. Güzelleştirecek olan yapılacak olan makyaj. Led panolar ışıklandırma çimler ve diğer ince işler olacak. Umarım biraz daha elden geçirilir.

Yorum

• Katlı locaların olduğu yere (üst iki kata) reklam panosu koyulmazsa, koltukların tasarımının renginde afiş yapıştırılsa ortalıkta apartman falan kalmaz.

Yorum

• köşedeki membran canlar serildi mi yoksa serilmedi mi

Yorum

• stad guide güzel oldu oluyor amma velakin tribün guide de güzel olmalı diyorum olacak diyemiyorum neden
                    çünkü çitlekçi bi grup var bi klik var atamıyoruz
                    güzel tribün edelim stada yakışsın
                    zira bizim renklerimiz zaten güzel

Yorum

• üç ton mavi koltuk var statta. o tonları tutturamayan herkesi tebrik ediyorum. ciddiden çok çalışmış olmalılar.

Yorum

• O stad koltukların rengiyle değil taraftarıyla güzel olmalı. Boş stada dünyanın en güzel mavi koltuğunu koysan ne olacak. Stadı gerçek renklendirecek olan taraftar. Trabzon dakilerde bir zahmet doldursunlar stadı. Kalktık belkide 1 maç izleceğimiz staddan kombine aldık.

Bugün TRT de stadın reklamını gördüm cidden iyi olmuş.

Yorum

• Yeni statta artık çekirdek değil ucuzundan patlamış mısır satılısın. Çünkü vizyon bunu gerektirir.

Yorum

• Abi istemediğin olayı bir kez daha söyler misin? [MENTION=347]selcuk[/MENTION]

Yorum

• sponsor işi noldu acaba
                              Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Valla stad çok güzel neresini beğenmeyip laf ediyorsunuz bilmiyorum koltuk tasarımı harika membranlar gün geçtikçe daha da güzelleşiyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X