İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
En son SEDER tarafından düzenlendi; 28.09.2016, 10:15.Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
-
zaten kaç kişiler normal okadar
İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevira maraton j bloktan almıyomuydu? baya boş orası.......
Yorum
-
İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületabi ama adam gıbı bı beste yada marşla olabılır bu..tüm stad yıne bordo mavı sampıyon trabzon,ayaga kalkmayan fenerlı olsun yada trabzonum benım bırıcık sevgılım gıbı cagdısı bestelerı soylemek yerıne adam gıbı ornegın bursa gıbı bır besteyle yola koyulmak daha anlamlı ki bunuda yapabılecek taraftar toplulugu goremıyorum..o dıyecek benım bestem olsun bu dıyecek yok benımkı olsun..su stad ıle kesınlıkle bu taraftar profılının degısmesı lazım...sahaya hanzo gıbı atlayıp adam dovmek yerıne sahadakı futbolculara tas para atmak yerıne kufurlerın havada ucusması yerıne adam gıbı profılın olusması lazım..daha dogrusu cezai işlemden cok kültür halıne gelmesı lazım..
Böyle taraftarların varlığı TS geleceği açısından ümitlerimi ve aynı zamanda yaşama sevincimi artırıyor.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
akyazıda sahaya taş ve para atanları yanlarındakiler dövsün..bjk-gs maçı akyazıda oynansaydı 2-0 geriye düşmüş takım olarak biz en az 3 maç ceza alırdık.. artık sahaya yabancı madde atanlardan iğreniyorum..kısaca defolup gitsinler şu takımdan... hadi küfrü anladık ta lan hanzo artık atma şu sahaya bişey..En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 28.09.2016, 10:37.Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleakyazıda sahaya taş ve para atanları yanlarındakiler dövsün..bjk-gs maçı akyazıda oynansaydı 2-0 geriye düşmüş takım olarak biz en az 3 maç ceza alırdık.. artık sahaya yabancı madde atanlardan iğreniyorum..kısaca defolup gitsinler şu takımdan... hadi küfrü anladık ta lan hanzo artık atma şu sahaya bişey..
Bunların yüzünden UçanKombine değil YarımKombine'ye döndü bizim iş.Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJ bloğu bir süre satmadilar herhalde başka açıklaması yok çünkü. İlk ora dolmaliydi. Ya da diğer bloklardan alınanlar başka türlü bir şey. Belki oraları da taraftar almadı. Bilemiyorum.
Ust kat konusunda ise uzak olacağını sanmıyorum, alt blok daha iyidir daha içinde olursun oyunun ama ust de alirsan aman aman bir fark olmaz benceYine bişey sorayım, şu sarıyla işaretlediğim koltuklar alınmamış. Nedendir acaba? Anladığım kadarıyla onun hemen hizasında yan tarafta merdiven çıkışı var, oraya da demir korkuluk konacak. O yüzden midir ki?
yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
Bu listeye göre stadin isim sponsoru "VESTEL" olacak.
Ne kadar dogru bilemem. "Listede Akyazi isim sponsoru verildimi bilmiyoruz" diyor ama ilk sirada Vestel Stad isim sponsoru yaziyor. Biraz sacma geldi bana ama listeye kafalarina göre yaptiklarinida sanmiyorum.
Vestel Arena
Icimefazla sinmedi hele hele burada konusulan isimler ve fiyatlarla kiyaslayinca. Yillik 5 Milyon Euroyu zaten her sponsor verir diye düsünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu listeye göre stadin isim sponsoru "VESTEL" olacak.
Ne kadar dogru bilemem. "Listede Akyazi isim sponsoru verildimi bilmiyoruz" diyor ama ilk sirada Vestel Stad isim sponsoru yaziyor. Biraz sacma geldi bana ama listeye kafalarina göre yaptiklarinida sanmiyorum.
Vestel Arena
Icimefazla sinmedi hele hele burada konusulan isimler ve fiyatlarla kiyaslayinca. Yillik 5 Milyon Euroyu zaten her sponsor verir diye düsünüyorum.
Yunus Emre Sel â€@yunusemresel Evde hangi beyaz eşyayı kullanıyorsunuzönünüzdeki günlerde önemli olabilir
Yorum
-
İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Dar sokaklarında" marşı çok güzel. Bence stadda sürekli bu marş çalmalı. Taraftar bu marşı ezberlemeli.
Loading %61..
mükemmel bir marş ))samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
Fenerium ile lisans anlaşması yapmış daha dün Vestel.Bence Vestel değildir.Temennim de bu yöndeTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum