Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bugün stadı gezdim....özellikle kale arkası al kat'dan saha çok güzel görünüyor....stad atmosfer olarak çok güzel hele dolarsa mükemmel olur....stad tribün uzaklığı saraçoğlu stadı gibi...biraz iş var, antalya maçına zor yetişir bence.
    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Localı kısmın kenarındaki gri kısımlar bordo kaplama ile kaplanırsa, tribünün diğer kısımlarıyla tam bir bütünlük oluşur.

Yorum

• Arkadaşlar stat açılışı umarım karlı havalara denk gelmez.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar stat açılışı umarım karlı havalara denk gelmez.
          Gelsinnnnnn alttan isitiriz

Yorum

• İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gelsinnnnnn alttan isitiriz
            Şşşşşş ahahahhahaha
            "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Localı kısmın kenarındaki gri kısımlar bordo kaplama ile kaplanırsa, tribünün diğer kısımlarıyla tam bir bütünlük oluşur.
              Aslında o bölüme bütünüyle bir giydirme sistem uygulanması daha hoş olur.

Örnek:

Stadı'n mimarisine uygun daha farklı tasarımlar düşünülebilir ve oradaki çarpık apartman görüntüsü modern bir tasarımla minimize edilebilir.
              "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Bugün kaşüstü hastanesine gittim gitmişken içeriye bi fotoğraf çekeyim dedim.
                9620514d-cd8d-4dbc-bedc-05b54b191558.jpg

İnşallah kulübümüze devir işlemlerinden sonra daha güzel bir hal alır azcık bize özgü bişeyler olur. He ama yok 1 karış arayla Trabzonspor arması basacaz heryere daa ne istiysınız diyeceklerse hiç zahmet etmesinler böyle kalsın.

Bikere şu tavan kaplamasına sinir oluyorum bütün devlet dairelerinde var nerdeyse..
                En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 27.10.2016, 23:01.
                O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Koltuklar neden hala boş ve buraya bir şey yazılacakmı ??
                  Ekli dosyalar
                  bordomavi.net
                  https://twitter.com/mgundogan99

Yorum

• Çatının basıklığı, zeminin hibrit oluşu, kat aralarına led banner döşenmesi, sahadaki led panoların oval oluşu vs. stadı hem modern kılacak hem de eşsiz bir ambiyans oluşumunu sağlayacaktır.

Stadın görünen iç ve dış kısımlarında -stadın ince işçiliğini es geçersek- tek sıkıntısı gereksiz ve gereğinden büyük 4 hangar kapısıdır.

Yönetimin görevi lig bitiminde en kötü ikisini tribüne çevirmek olmalıdır ki çok da zor bir iş olmayacaktır. Bunu sağlayacak olan da taraftarın bunu sezon bitimine doğru sık sık dillendirmesi olacaktır.

Yorum

• vodafone arena'nın zemini hafiften sert geliyor bana, top kaymıyor yeterince, hibrit çimden kaynaklı olabilir veya tespit yanlış olabilir emin değilim.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        vodafone arena'nın zemini hafiften sert geliyor bana, top kaymıyor yeterince, hibrit çimden kaynaklı olabilir veya tespit yanlış olabilir emin değilim.
                        aynen öyle, hibrit cimin özelligi bu
                        top kontrol sahasi
                        nekadar bilincli oynarsan okadar avantaj

ve tabiki kramponlar okadar batmadigindan daha az yoruluyorsu. otomatikmen kosu mesafen cogaliyor...

İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        göz zevki için, pas kalitesi için biraz kötü ama doğal çime bakamıyorlar türkiye'de, sürekli bozuluyor. her sezon bozuk sahayla başlıyoruz lige, böylesi daha iyi bizim için heralde.
                        teknigi iyi oyuncuda topun kaymamasi daha iydir pas kalitesi acisindan

beceremiyorsalar biraz fazla sularsin, normale döner

ama yani bizim hüseyin emin abiye teslim edilirse o bu zeminide maf eder
                        bundan eminim
                        bu is icin disardan birini getirmeliler
                        En son selcuk tarafından düzenlendi; 27.10.2016, 23:43.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

vodafone arena'nın zemini hafiften sert geliyor bana, top kaymıyor yeterince, hibrit çimden kaynaklı olabilir veya tespit yanlış olabilir emin değilim.
                          belki mactan önce sulama fazla yapilmasi gerekebilir...eger öyle bir durumvarsa tabi.
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aynen öyle, hibrit cimin özelligi bu
                            top kontrol sahasi
                            nekadar bilincli oynarsan okadar avantaj

ve tabiki kramponlar okadar batmadigindan daha az yoruluyorsu. otomatikmen kosu mesafen cogaliyor...
                            göz zevki için, pas kalitesi için biraz kötü ama doğal çime bakamıyorlar türkiye'de, sürekli bozuluyor. her sezon bozuk sahayla başlıyoruz lige, böylesi daha iyi bizim için heralde.

Yorum

arada dursun, daha önce paylaşılmıştır belki, bilmiyorum.
                              Maden ile ilgili bir geçmişimi var kulübün. Gerçekten o havayı hissettirmişler.
                              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                              ~Twitter ~

Yorum

• Bugün bende iş için gittiğim yeni stadımızı gezme fırsatım oldu.Türk telekom arenayı gezmiştim inşaat halindeyken gerçekten bizim stadımızda kullanılan malzemenin baştan aşağı hepsi diğer stadlardan kaliteli.Koridorların,locaların,soyunma odalarının vs zemini,tavanı herşeyi mükemmel ben çok beğendim bir mühendis olarak.Emeği geçen herkesten Allah razı olsun bizim milletimize yakışır.
                                IMG_2952.jpgIMG_2952.jpgIMG_2953.jpgIMG_2951.jpg
                                En son ÖmürKaradeniz61 tarafından düzenlendi; 27.10.2016, 23:57.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X