Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fotoğraflara nerden bakıyorsunuz? Buldum.

Bu destek kulelerinin sökülmesi beklediğimden daha yavaş ilerliyor.
    paylaşsanızda bizde görsekmi olurmu ki acaba ...
    Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      paylaşsanızda bizde görsekmi olurmu ki acaba ...

Burda var.

Yorum

• yaw şu destek kulelerini ağaç gibi keserak söksekya . şöyle üstten vinçle tutsak alttan ayakları kessek sonra yavaşça yatırıp sürükleyip çıkarsak dışarda da eskiciye satsak olmaz mı ... cidden bu ne ya lego söker gibi tane tane tane ... sinirime dokunuyor o kuleler .... orada durdukça bazı aklı selimler çıkıp bir de yeni stada bak milletin önünde direk var diyolar ya deli oluyorum onada
        Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Ben her zaman yapici elestiriden yanayım ama yeni stad yapiyosun tribunlerin uzakligi 8.5 a 10 m nedir Allah askina ya..

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben her zaman yapici elestiriden yanayım ama yeni stad yapiyosun tribunlerin uzakligi 8.5 a 10 m nedir Allah askina ya..
            5, 6 metreden fazlası iyi olmuyor. tribün gruplarının maç izleyesi yok zaten, iyice uzaklaşıyorlar oyundan.

Yorum

• fener macina acilista olacagim diye sevinirken, stat daha erken aciliyor.. iyi guzelde, pazartesi nedir ya, bunu mutlaka cumartesine yada pazara almalari lazim. yazik gunah bi cok insan yurt disindan gelecek
              u will need justice at the end..

Yorum

• Görkemli, hiç unutulmayacak bir açılış için cumartesi ya da pazar günü şart.

Yorum

• Montajı tamamlanmamış koltuklar var daha. Tribünlerde düzenli bir görüntü sağlanamadı. Arada eksik koltuklar eklenecektir. Bir de bazı küçük rötuşlara ihtiyaç var. İkinci O harfinin alt kavisi verilmemiş mesela. Birinci doğru görünüyor. İkinci O harfinin alt kavisinin de aşağıdaki şekilde değişmesi gerekiyor. Harfin alt köşelerindeki koltuklar mavi olmalı.

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    fener macina acilista olacagim diye sevinirken, stat daha erken aciliyor.. iyi guzelde, pazartesi nedir ya, bunu mutlaka cumartesine yada pazara almalari lazim. yazik gunah bi cok insan yurt disindan gelecek
                    stadyum planlar degismese 3 gün boyu süren etkinliklerle acilacak

1.gün politika, 2.gün eglence, 3. gün mac

aksam mac havasini biraz olsun andiriyor

İlk olarak NuDGeRR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Büyük bir problem var ve konuya ne değinen var ne fikrini paylaşan nede bir önlem. Akyazı stadında oluşacak olan otopark sorunu ve bununla beraber oluşacak olan minibus trafiği. malum bölgeye toplu taşıma için fazladan bir yatırım yapılmadı. metro tramvay metrobus troleybüs yok. insanlar ya minibuslerle gelecek yada sahsi araclarıyla. aşagıdaki değerler gösteriyor ki cok az sayıda arac park imkanı bulacak. kalanı yol kenarına. bu seneki kurban pazarının oldugu alan geçici olarak (alan değerlendirilene kadar(avm yada hastahane ) ve bu surede toplu taşıma alt yapısı olusturulana kadar) park yeri yapılabilir.
                    gs den sonra en cok park alani bizde
                    1479 arac yeri
                    yeterli olacaktir
                    bizim millet zaten dolmuscu

En son selcuk tarafından düzenlendi; 26.10.2016, 13:17.
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      5, 6 metreden fazlası iyi olmuyor. tribün gruplarının maç izleyesi yok zaten, iyice uzaklaşıyorlar oyundan.
                      Bir stad icin aranilacak ilk 3 özellik ;

Stadin dolu olmasi

Tribunlerin sahaya yakınlığı ve ses ambiansi

Ve saha zemini..

Yoksa locayi falan gectim tribün yakin olsaydi benim icin yeterli olurdu..

Yorum

• Başkan o kadar acele etme.
                        Çok bekledik
                        Biraz daha bekleriz
                        Tüm eksikler kusursuz giderildiğinde açılsın

Koltuk döşemesi renk dizaynı harika oldu
                        Yeni staddda yepyeni başarılar olsun
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Bu koltuk montaj isi bu kadar zor mu arkadas cagırsınlar bizde 10 kisi yapalım
                          Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• stadta calisan bir arkadasin dedigine göre baskan ve yönetim stadin ic kisimlarini hic begenmemis. hatta baskan "bu ne böyle, devlet daireleri gibi standtart ve özensiz" diye bir cümle kurmus gezerken. dedigine göre klüp devri aldiktan sonra ic kisimlari elden gecirmesi 1 seneyi bulurmus. ayrica 5 milyon avro ek maliyet kulübe.

Yorum

• Arkadaşlar, dün de benzer bir öneri atıldı ortaya ve konunun nereye doğru gittiğini gördük. Bu kadar hassas konulara girmeyelim lütfen... Anlayışınız için teşekkürler.

Kompleksin ve stadyumun adı Trabzon sporunun değerleriyle isimlendirilecektir kuvvetle muhtemel.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Aynen katiliyorum baskana stadta düzeltilmesi gereken cok sey var hele bir stadi devralalim sonrasina bakilir

İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                stadta calisan bir arkadasin dedigine göre baskan ve yönetim stadin ic kisimlarini hic begenmemis. hatta baskan "bu ne böyle, devlet daireleri gibi standtart ve özensiz" diye bir cümle kurmus gezerken. dedigine göre klüp devri aldiktan sonra ic kisimlari elden gecirmesi 1 seneyi bulurmus. ayrica 5 milyon avro ek maliyet kulübe.
                                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X