Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne dersiniz locaların üçüncü katını ilerde tribüne çevirebilirler mi?
    Bence mumkun biraz mimari is lazim gerisi hal olur usteki tribunu uzatabiliriz gibi geliyor bana alttaki loca biraz iceride gomulu kalabilir ama bu sekilde onuda nasil yaparlar bilmiyorum
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Koltuk ayaklarının alt vidaları takılmamış. Bu şekilde kalmayacaktır umarım.

Yorum

• Videoyu izledim cok guzel haberler vermis sagolsun
        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Acaba bu çimler kesimden dolayımı böyle düz değil yoksa serim ekibimi amotör bir video da traktörle serip sıkıştırma işlemi yapılıyordu. Şimdi değil ama hepsi bitiğinde uzaktan çok dalgalı ve çirkin gözükür gibi geliyor bana
          başkan bize MR MUSCLE yu al....

Yorum

• avni akerde ilk mac izledigimde 11 yasimdaydim, o gun sunu demistim, keske daha guzel bir stadimiz olsaydi, 4 tarafli kapali kutu gibi birsey.. ve sonra her avni akere gittigimde bunu soyledim, keske guzel bir stadimiz olsaydi.. sonra bir gun sukru saracoglunda fener deplasmaninda da ayni seyi soylemistim, ne guzel kutu gibi bir stat, keske bizimkide boyle olsa...

ve tam 17 sene sonra bu hayalimin gerceklesmesine 1 1.5 ay kaldi.. ve ben o hayalimin gerceklestigini gormek icin okyanus gecip fener macinda akyazida yerimi alacagim..

bunun mutlulugunun tarifi yok... hayatimin hic bir evresinde unutamayacagim bir an olacak.

tesekkurler emegi gecen herkese.. gecte olsa
            u will need justice at the end..

Yorum

• Sahi yav, çatı çökecekti bir ara...
              DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak osman23100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Acaba bu çimler kesimden dolayımı böyle düz değil yoksa serim ekibimi amotör bir video da traktörle serip sıkıştırma işlemi yapılıyordu. Şimdi değil ama hepsi bitiğinde uzaktan çok dalgalı ve çirkin gözükür gibi geliyor bana
                Buna mı takıldın?
                DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• başkan bize MR MUSCLE yu al....

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Buna mı takıldın?
                    Vallaha renktaş istiyoruzki herşey güzel olsun
                    başkan bize MR MUSCLE yu al....

Yorum

• Şimdiden takımımıza ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun...
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        avni akerde ilk mac izledigimde 11 yasimdaydim, o gun sunu demistim, keske daha guzel bir stadimiz olsaydi, 4 tarafli kapali kutu gibi birsey.. ve sonra her avni akere gittigimde bunu soyledim, keske guzel bir stadimiz olsaydi.. sonra bir gun sukru saracoglunda fener deplasmaninda da ayni seyi soylemistim, ne guzel kutu gibi bir stat, keske bizimkide boyle olsa...

ve tam 17 sene sonra bu hayalimin gerceklesmesine 1 1.5 ay kaldi.. ve ben o hayalimin gerceklestigini gormek icin okyanus gecip fener macinda akyazida yerimi alacagim..

bunun mutlulugunun tarifi yok... hayatimin hic bir evresinde unutamayacagim bir an olacak.

tesekkurler emegi gecen herkese.. gecte olsa
                        Sonra diyorlar ki yok 2. Yarı açılsın stad yok tam bitsin bilmem ne... yani sizin gibi çok uzaklardan plan yapan o kadar çok kişi var ki...onların kayıplarının hesabını kimse veremez...stad, çevresi bitmese bile bir an önce açılmalı...yazık olur yoksa birçok kişiye...

Yorum

• Bence bu kadar bekledik. Biraz daha bekleyip Şubat'a açalım stadı.. (İlk maça yetişmeye çalışıyor)

www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence bu kadar bekledik. Biraz daha bekleyip Şubat'a açalım stadı.. (İlk maça yetişmeye çalışıyor)

Siz beklersiniz.. nasilsa erzurumdan 4 saat
                            u will need justice at the end..

Yorum

• vallah bende fenev maci icin ucak biletlerimi aldim bile. eger ikinci yari derlerse kafayi yerim
                              2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şimdiden takımımıza ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun...
                                Allah kabul etsin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X