Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O direkler 4 gün içinde kaldırılmazsa Antalya maçına da yetişmiyor. Aralık ayı 14. haftadaki Adana maçına kalıyor.

Yorum

• Stad bence 2.yarı açılsın.
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çok güzel stat yapmışlar, taraftar da muhteşem. İyi para dökmüşlerdir bu stada ama.
        Stat yapmamışlar, devralmışlar... Çünkü bu stadyum, 2012 Londra Olimpiyatlarının düzenlendiği Londra Olimpiyat Stadı...

Burası yani >>
        t @Selim_Turan

Yorum

• Sizin destek kulelerinize başlayayım, bitmedi mi hala işleri? Hesapta stadyum açılmış olacaktı, daha destek kuleleri sökülüp zemin döşenecek. Ooohoo, devre arasından sonra açılsa öpüp başımıza koyalım.

Yorum

• Drenaj işi de yavaş gidiyor sanki. Bu stat niye bu kadar yavaş gidiyor hala çözemedim. Niye hızlanmıyor bir türlü...
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stat yapmamışlar, devralmışlar... Çünkü bu stadyum, 2012 Londra Olimpiyatlarının düzenlendiği Londra Olimpiyat Stadı...
              isiklandirmaya dikkat, baski yapmasaydik ayni kedi kulaklari bizdede olacakti

Akyazı Stadyumu'na su arıtma tesisi yapıldı.. Akyazı Arena tesisleri kendi içme suyunu kendi aritacak
              Hasan Tuncel

gülcemalda iyice ilerledi, yollarda

dedigim gibi en üste sira yapilmamiz, 2 kattada loca olmayan yerlerde ilerisi icin potansiyal

https://www.facebook.com/AkyaziSporVeKulturKompleksi/?fref=ts

En son selcuk tarafından düzenlendi; 12.10.2016, 19:01.
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Antalya maçı artık ihtimal dahilinde değil. O maça 40 gün daha var ancak destek kuleleri halen yerinde duruyor. Bence bu stadyum destek kulelerinin sökülmesinden 45 gün sonra falan açılır. O yüzden Adana maçı da çok düşük bir ihtimal.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Antalya maçı artık ihtimal dahilinde değil. O maça 40 gün daha var ancak destek kuleleri halen yerinde duruyor. Bence bu stadyum destek kulelerinin sökülmesinden 45 gün sonra falan açılır. O yüzden Adana maçı da çok düşük bir ihtimal.
                  drenajin sonuna gelindi, kuleler indirilmeye basladiginda 30-35 günde biter zemin

membranci arkadaslara selam
                  En son selcuk tarafından düzenlendi; 12.10.2016, 20:22.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Celik catinin sakasi yok beyler ; birakin 1-2 hafta gec acilsin. Onemli degil
                    Keza zemin icin drenaj da oyle. Sonra surekli tamir ile ugrasir dururuz
                    Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• Nevzat Aydin 2-3 ay sürecek dedi mi cidden?
                      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Kombine fiyatları açıklandığında "vay be Türkiye'nin en modern stadyumlarından birinde 14 tane maç izleyecez ve sadece 350 lira verecez" demiştim.
                        Şimdi fiyatların neden o kadar ucuz olduğunu daha iyi anlıyorum. Bu sezon bu stadyumda maksimum 9 maç oynanır.

Yorum

• Zemin kagni hiziyla gidiyor. Dunyanin isi var orada ama adamlar bir kepceyle kazicilik oynuyorlar.
                          ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Yönetim stadyumla ilgili son 2 ay içinde çok yalan konuştu. Kimse kusura bakmasın ama vaziyet ne yazık ki böyle.. Doğruları konuş taraftar bilsin, 1 ay ya da 2 ay geç açılsa ne olacak.. Yalan konuşmanın ne lüzumu var!!

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              koltukları artık tartışamayalım diyenlerden biride bendim ama son kez söylemeden geçemeyeceğim. malesef mavi koltuklar bu açıdan yeterli ambiansı oluşturmamış. bunun diğer sebebide dalgalı renk geçişi kullanılması oldu. kayseri stadı da aynı şekilde çok güzel atmosferi olmasına rağmen koltuk renkleri işi bozuyor. Konya stadına milli maçta tüm koltuklara Türk bayrağı bırakıldığında görüntü ne kadar hoştu oysa. http://i.hizliresim.com/MkGXm9.jpg Yani tek renk en iyisi.
                              Neyse maçlar başladıktan sonra konusu pek olmacak bu işlerin, ama bi türlü başlamadığı için konuşacak çok şey buluyoruz

İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yönetim stadyumla ilgili son 2 ay içinde çok yalan konuştu. Kimse kusura bakmasın ama vaziyet ne yazık ki böyle.. Doğruları konuş taraftar bilsin, 1 ay ya da 2 ay geç açılsa ne olacak.. Yalan konuşmanın ne lüzumu var!!
                              Aynen kardeşim.. az çok fotolarına baktığımızda gidişatın uzuyacağı belliydi. boş yere erkenden açılcak lafları edildi. Taraftar gereksiz yere havalara sokuldu. başkan hala daha stada yayıncı davet edip az kaldı açıklamaları yapıyor, son yaptığı açıklama ay sonunda burda oynarız sözü. inşallah bu sefer haklı çıkar. yoksa ciddi güven kaybı oluşacak.

Yorum

• Isiklandirma buradaki gibi olsa daha iyi olmaz miydi? Yani iceride degil de catinin en uc kisminda.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X