Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben beyazı beğendim sadece biraz daha küçük mü yazılsaydı diye düşünüyorum,
    birde mavinin içine bordo boyayacak renktaş var mı bir de öyle baksak,
    nasıl dururdu acaba,bir fikir verir hiç olmazsa.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beyaz yazı çok yer kaplıyor. Çok baskın. Gören renkleriniz mavi beyaz mı der. Bence bunu düzeltmeleri lazım
      Mavi demişsin de hocam bu bildiğin lacicart Beyaz elbette bu kadar baskın gözükecek. Buna bordo yapsalar lacivertin içinde boğulup gidecek, bordo da yapamazlar Şu renklere bak Allah aşkına lacivert bordo herkes te gayet memnun valla ne diyelim
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Böyle olacağını az çok tahmin ettiğim için bordo olur inşaallah koltuklar demiştim ama korktuğum oldu. fener lacicartı nurtopu gibi bir stadımız var müthiş Bir de araya sarıyı katarsak misss onu da merdivenlerle az kalsız başarıyorduk
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Lacivert ile maviyi gerçekten ayırmak bu kadar zor mu?Yani şu tribün renklerinin lacivert olduğunu iddia etmek çok garip.
          • Memento mori

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Böyle olacağını az çok tahmin ettiğim için bordo olur inşaallah koltuklar demiştim ama korktuğum oldu. fener lacicartı nurtopu gibi bir stadımız var müthiş Bir de araya sarıyı katarsak misss onu da merdivenlerle az kalsız başarıyorduk
            Abi havanın kapalı olmasi ve fotoğraf yanıltıyor. Stadyum ışıkları ve gün ışığı olduğunda doğal renginde görünür.

CuK-U6SWcAAXllY.jpg
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              dünya derdimiz var, 100 koltugun olusturdugu yazinin renkinide elestiriyorsun

kusura bakma hocam, oraya sira gelmez...
              Gelir gelir yeter ki yanlışları söyleyelim ve hep beraber düzeltmeye devam edelim

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mavi demişsin de hocam bu bildiğin lacicart Beyaz elbette bu kadar baskın gözükecek. Buna bordo yapsalar lacivertin içinde boğulup gidecek, bordo da yapamazlar Şu renklere bak Allah aşkına lacivert bordo herkes te gayet memnun valla ne diyelim
              Hocam ışık vurunca açık mavi gözüküyor ben de şaşırdım. Tabi loca koltuklarının rengi daha doğru. Aynı renk kodu uygulanıyor deniyor, malzemenin cinsi değişince renk farklı çıkıyor, madem kod belirledik kurumsallığa sahip çıkalım deniyor. Ben de diyorum ki kurumsallığa sahip çıkmak körü körüne bir kural belirleyip o kural farklı koşullarda farklı sonuçlar verse bile sahip çıkmak demek değildir. O rengi tutturmaktır o kodu koymanın amacı. Yanına amblemde tonu gösterirsin, o kod o amblemle basında belli bir tonu gösterir. Kalan yerlerde de kumaş, plastik demeden aynı ton aranır ve gözetilir. Bu konuda bazı arkadaşlarla anlaşamıyoruz
              En son Travelair tarafından düzenlendi; 09.10.2016, 18:11.
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu arada oylama falan da yalan oldu. Bu koltuk renk düzeni ile dikkatimden kaçmadı. Reklamlar reklamlar...

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Lacivert ile maviyi gerçekten ayırmak bu kadar zor mu?Yani şu tribün renklerinin lacivert olduğunu iddia etmek çok garip.
                  İşi gücü bıraktırdın bana telden girdirip baktırdın pc ekranından mı öyle gözüküyor diye ha Bildiğin lacicart işte da ne mavisi...

İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi havanın kapalı olmasi ve fotoğraf yanıltıyor. Stadyum ışıkları ve gün ışığı olduğunda doğal renginde görünür.

[ATTACH]11028[/ATTACH]
                  Bu işten ben bir şey anlamadım valla Fatih sedefli boya gibi
                  Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İşi gücü bıraktırdın bana telden girdirip baktırdın pc ekranından mı öyle gözüküyor diye ha Bildiğin lacicart işte da ne mavisi...

Bu işten ben bir şey anlamadım valla Fatih sedefli boya gibi
                    Açık rengin handikapları abi.Bir de koltuğun malzemesi plastik olunca bu tip şeyler olabiliyor

Yorum

• Döner led erkan ne oluyor

Yorum

• Sarı var.. sarı var..

Yorum

• Koltuk rengine lacivert diyen kördür. Ciddiyim.

Lacivert budur abicim.
                          DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                            Louis D. Brandeis

Yorum

• Bu stadyum basladigindan beri yaptigim olumsuz elestiri neredeyse hic yok. ama bu sacma sapan mavi beyaz koltuk dizilimine olacak. Mavi uzerine beyaz Trabzonspor yazisi berbat otesi olmus. Ha bir de bu yazi hic yazilmasa ne olur sanki. nedir yani, O stadin Trabzonsporun stadi oldugunu bilmeyen mi var.
                              En son ESER tarafından düzenlendi; 09.10.2016, 19:18. Sebep: Imla

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Koltuk rengine lacivert diyen kördür. Ciddiyim.

Lacivert budur abicim.
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X