Satılan kombine sayısında 11bin civarı kombine satışı yapan şikecileri geçmiş bulunuyoruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSponsor büyük ihtimal hatır işiyle olacak gibi geliyor. Bu tarz bi firma bulun.
yapmayin
basindan beri en istikrarli türkcell di, sonunda onlarda olacaktir
vestel araya girmeye calisti ama kaldiramadi
dün daha zorlunun bölge müdürleri vestel arena tweetleri vardi, bugün sartlari duyunca kalktilar masadan
daha öncede demisdim bu ise 10 yil girmeye cesaret edemeyenle girmeyeceksin, o stadyumun ismi tarihi boyunca kac kere degisirse degissin, ilk isim gercegi gibi duracaktir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehatir karsiligi 4-5 milyon yatiracaklar demek
yapmayin
basindan beri en istikrarli türkcell di, sonunda onlarda olacaktir
vestel araya girmeye calisti ama kaldiramadi
dün daha zorlunun bölge müdürleri vestel arena tweetleri vardi, bugün sartlari duyunca kalktilar masadan
daha öncede demisdim bu ise 10 yil girmeye cesaret edemeyenle girmeyeceksin, o stadyumun ismi tarihi boyunca kac kere degisirse degissin, ilk isim gercegi gibi duracaktir2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSponsor büyük ihtimal hatır işiyle olacak gibi geliyor. Bu tarz bi firma bulun.
Belki Thy olur.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bilemiyorum da bi şekilde bir aracılık olacaktır diye dusunuyorum, tabi ki sırf biri dedi diye o parayı vermez kimse ama bi etki olacaktır yine de bence, bugüne kadar belli olmaması bana oyle hissettirdi. Şu durumdaki bi takıma da güle oynaya sponsor bulmak zor.
tavsiyesiz, networkingsiz ve lobbieng siz bu cagda hic bir sey islemez
stadyum icin takim tabiiki önemli, ama ilk sirada avrupanin top 30 stadyumlarindan biri icin isim sponsoru ariyoruz, bu bina o sirketin visit kartini süsleyecek
ulusal, uluslararasi ve turnava finallerinde bütün dünyaya bu visit karti sunulacak
sadece bugünü degerlendirip teklif yapacak sirket zaten bu yapiya ismini verecek vizyon ve misyona sahip degildir
bu ise giren önemli gidere girisecek, öyle hatirin yetecek miktarlar degil , 40m€ düzeyinde hatiri olacak adami tanimak isterim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim anlamadığım şey bu kadar firma ismi nasıl çıkıyor, gerçekten gorusme oluyor mu, oluyorsa neden hiçbiri hala gerçekleşmedi. Olmuyorsa nasil uyduruluyor.
Yorum
-
İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam hatırlamıyorum ama sanki bizim maçlar en fazla Abidin Aydoğdu tarafından anlatılırdı. Ufaktım o zamanlar..
'Ve mikrofonlarımızı Trabzon'a, Abidin Aydoğdu'ya bağlıyoruz''...
Evet o olması lazımVurdu, gol olduuuu...
Yorum
-
İlk olarak ozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe günlerdi be o zamanın heyecanı şimdi yok.
Orhan Ayhan
Abidin Aydoğdu
Murat Ünlü (Ege bölgesi takımlarının maçını anlatırdı genelde)
Hüseyin Başaran
Alper Bakırcıgil
Tansu Polatkan
Güven Göktaş
Yalçın Çetin
Levent Özçelik
sesleri hala kulaklarımda..Hasta la Victoria Siempre!
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence sponsor TUDORS olacak. Tudors Arena.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum