Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Satılan kombine sayısında 11bin civarı kombine satışı yapan şikecileri geçmiş bulunuyoruz.
    Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Sponsor büyük ihtimal hatır işiyle olacak gibi geliyor. Bu tarz bi firma bulun.
      Belki Thy olur.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sponsor büyük ihtimal hatır işiyle olacak gibi geliyor. Bu tarz bi firma bulun.
        hatir karsiligi 4-5 milyon yatiracaklar demek
        yapmayin

basindan beri en istikrarli türkcell di, sonunda onlarda olacaktir

vestel araya girmeye calisti ama kaldiramadi

dün daha zorlunun bölge müdürleri vestel arena tweetleri vardi, bugün sartlari duyunca kalktilar masadan
        daha öncede demisdim bu ise 10 yil girmeye cesaret edemeyenle girmeyeceksin, o stadyumun ismi tarihi boyunca kac kere degisirse degissin, ilk isim gercegi gibi duracaktir
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Sponsorun ismiyle Yen'i stadın ismini açıklıyorum 'Kebir Arena'

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
          Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hatir karsiligi 4-5 milyon yatiracaklar demek
            yapmayin

basindan beri en istikrarli türkcell di, sonunda onlarda olacaktir

vestel araya girmeye calisti ama kaldiramadi

dün daha zorlunun bölge müdürleri vestel arena tweetleri vardi, bugün sartlari duyunca kalktilar masadan
            daha öncede demisdim bu ise 10 yil girmeye cesaret edemeyenle girmeyeceksin, o stadyumun ismi tarihi boyunca kac kere degisirse degissin, ilk isim gercegi gibi duracaktir
            Valla bilemiyorum da bi şekilde bir aracılık olacaktır diye dusunuyorum, tabi ki sırf biri dedi diye o parayı vermez kimse ama bi etki olacaktır yine de bence, bugüne kadar belli olmaması bana oyle hissettirdi. Şu durumdaki bi takıma da güle oynaya sponsor bulmak zor.

Yorum

Sponsor büyük ihtimal hatır işiyle olacak gibi geliyor. Bu tarz bi firma bulun.
              Belki Thy olur.
              Socar olur o zaman.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Benim anlamadığım şey bu kadar firma ismi nasıl çıkıyor, gerçekten gorusme oluyor mu, oluyorsa neden hiçbiri hala gerçekleşmedi. Olmuyorsa nasil uyduruluyor.

Yorum

Valla bilemiyorum da bi şekilde bir aracılık olacaktır diye dusunuyorum, tabi ki sırf biri dedi diye o parayı vermez kimse ama bi etki olacaktır yine de bence, bugüne kadar belli olmaması bana oyle hissettirdi. Şu durumdaki bi takıma da güle oynaya sponsor bulmak zor.
                  hatir isi baska tavsiye baskadir
                  tavsiyesiz, networkingsiz ve lobbieng siz bu cagda hic bir sey islemez

stadyum icin takim tabiiki önemli, ama ilk sirada avrupanin top 30 stadyumlarindan biri icin isim sponsoru ariyoruz, bu bina o sirketin visit kartini süsleyecek
                  ulusal, uluslararasi ve turnava finallerinde bütün dünyaya bu visit karti sunulacak

sadece bugünü degerlendirip teklif yapacak sirket zaten bu yapiya ismini verecek vizyon ve misyona sahip degildir
                  bu ise giren önemli gidere girisecek, öyle hatirin yetecek miktarlar degil , 40m€ düzeyinde hatiri olacak adami tanimak isterim
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Benim anlamadığım şey bu kadar firma ismi nasıl çıkıyor, gerçekten gorusme oluyor mu, oluyorsa neden hiçbiri hala gerçekleşmedi. Olmuyorsa nasil uyduruluyor.
                    Borsadan hiç anlamam ama belkide borsada yükselişe geçmek için olabilir ya da olabilir mi?

Yorum

• keşke branda bordo olsa çok güzel olurdu

Yorum

• Bence sponsor TUDORS olacak. Tudors Arena.
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tam hatırlamıyorum ama sanki bizim maçlar en fazla Abidin Aydoğdu tarafından anlatılırdı. Ufaktım o zamanlar..

'Ve mikrofonlarımızı Trabzon'a, Abidin Aydoğdu'ya bağlıyoruz''...

Evet o olması lazım
                          "Trabzonspor 2 Sarıyer 0 durumu devam ediyor" 😄
                          Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak ozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne günlerdi be o zamanın heyecanı şimdi yok.

Orhan Ayhan
                            Abidin Aydoğdu
                            Murat Ünlü (Ege bölgesi takımlarının maçını anlatırdı genelde)
                            Hüseyin Başaran
                            Alper Bakırcıgil
                            Tansu Polatkan
                            Güven Göktaş
                            Yalçın Çetin
                            Levent Özçelik

sesleri hala kulaklarımda..
                            Birde yanılmıyorsam Necati Karakaya vardı.Maçı silah zoruyla anlatır gibi anlatırdı.Bir onun anlatımını beğenmezdim.Diğerleri gerçekten bizi radyoya yapıştırırlardı.
                            Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• Bu arada kulübün açıklamasından Vestel'i yalanladığı ortaya çıkmıyor. Anlaşma yok diyor.
                              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bence sponsor TUDORS olacak. Tudors Arena.
                                Akyazi catisinida kareli gomlek sekilde dizayn ediceklermis.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X