Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Güvenlik için değil muhakkak, yalnız her bloğun ilk sıraları satışa sunulmamıştı. Kombinelerin satışa çıktığı ilk gün bu koltuklar kırmızıydı.
    sence ilk kombine alanlar nerden aldi

bir stadyumun en prestijli koltuklari hangileridir

İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    boş muhabbet yapma işine bak.
    bos muhabbetin olmamasi tüm gayemiz, bos mesajlari görünce yapacak bisey olmuyor

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    10 dakika içerisinde bütün blokların ilk sırasının satılmasının imkanı var mı?

O koltuklar satışa hiç çıkmadı. Ayrıca özellikle üst katların ilk sırasının en prestijli olduğunu falan hiç düşünmüyorum. O sıralarda görüş alanını kesen korkuluklar var. Muhtemelen de o yüzden satışa çıkarılmadılar.
    görecegiz, surada 1 ay kaldi

1. siralari saymayanlar 5bin satildi diyordu, baskan 10binin devrildigini dediginde
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 27.09.2016, 15:23.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu stad gelecek yüzyılda biter bu gidişle.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• tartan pist hangi renk olacak.

Yorum

• İkincil kaykılma gelmeden biteydi iyiydi.

Yorum

• Sonradan eklenen localar çok kötü duruyor.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sence ilk kombine alanlar nerden aldi

bir stadyumun en prestijli koltuklari hangileridir

bos muhabbetin olmamasi tüm gayemiz, bos mesajlari görünce yapacak bisey olmuyor
              10 dakika içerisinde bütün blokların ilk sırasının satılmasının imkanı var mı?

O koltuklar satışa hiç çıkmadı. Ayrıca özellikle üst katların ilk sırasının en prestijli olduğunu falan hiç düşünmüyorum. O sıralarda görüş alanını kesen korkuluklar var. Muhtemelen de o yüzden satışa çıkarılmadılar.

Yorum

• Stat aslında 1 öy önce bitecekmiş ama koşu pisti ekleme kararı almışlar ondan biraz geçikecekmiş muş maş muşmula!!!

Yorum

• Dostlar, bütün biletler kombine olarak satışa çıkarılsaydı da bitseydi? Odur işte Maç başı satılacak biletlerdir onlar.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dostlar, bütün biletler kombine olarak satışa çıkarılsaydı da bitseydi? Odur işte Maç başı satılacak biletlerdir onlar.
                    Ben de o şekildedir diye tahmin ediyorum. O kadar nizami şekilde bir satış olamaz yoksa.
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak kjetil rekdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu passo sistesindeki satışlar gerçekse eğer sadece silver-plat.-gold tribünlerinden;

silver: 461+221*12000 = 8,184.000
                      gold: 214+135 *15000 = 5,235.000
                      plat.: 133+212*30000 = 10,350.000

sadece bu üç tribünden 25 milyona yakın gelir elde etmiş oluruz ki bu da bizim için baya baya iyi rakam.
                      Bu tribünlerdeki koltuklar 3 yıllığına satışa çıktı.
                      NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• locaların enaz 250 binden satılmalı okadar zengin var sehrimizde en düşük rakam bu olmalı galatasaray 1 trilyona loca satıyor onların seviyesinde degiliz ama bu kadar zengin var.

Yorum

• Bana goller cepte uygulamasından bugün gelen mesajda rakamın 13000 olduğu yazıyordu

Yorum

• Bazı kişiler gerçekçi,olayın farkında,hangi biletlerin gerçekten satılmadığı çok net...hala da burada bilgili sayılacak kişiler onlar satılmıştır die iddia ediyor...ilk gün her yer dururken,istisnasız ön koltuklar çok nizami şekilde hep bitecek,diğer yerler bomboş olacak...bu mantığa aykırı... muhtemelen güvenlik görevlileri için ayrılmıştır...

Yorum

• Yahu tribünde koltukların üstünde güvenlik görevlisinin ne işi var. Etmeyin gözünüze kurban

Güvenlik görevlisi merdivende durur. Tribünün en altındaki boş alanda durur (güvenlik problemi varsa). Ekseriyetle de reklam panolarının arkasında durur. Tribünde durduğu tek yer, misafir takım taraftarıyla ev sahibi takım taraftarı arasına güvenlik hattı oluşturduğu yerdir.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Biletlerin satışa çıktığı gün yaptığımız muhabbet 13.00'te satışa çıktı ve üst katın en ön sırasıyla, alt katın en üst sırası satışa açılmadı. Sebebini bilmiyorum ama toplu alım vb. değil.

passo.JPG

Biletlerin satışa çıktıktan 6 dakika sonrası ( Doğu Üst D Blok ) ;

passo 2.JPG
                                http://www.youtube.com/watch?v=z_UPDiqfpIs

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X