İlk olarak only ts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
-
İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle66 membran kaldı. Günde 2 tane taksalar 33 güne tamamdır. 7. Haftaya kadar neredeyse 32 var desek, öyle böyle 34-35 desek her türlü yetişir. Koltuklar da destek kulelerinden sonra takır takır 1 haftada biter. Zemin ve çevre kaldı gibi şuanlık. İç kısımlar da bitmiş gibi son rütuşlarda.
Yetişmeyecek diyenler neye dayanır anlamadım.
E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemebram takılmadan da stad açılır.3.5 eksik kalsa diğer kalanlar açılıştan sonra takılabilir bencemaçlardan sonra devam ederler takmaya...
Iyi gününde oldugun gibi kötü günündede Trabzonspor senin yanindadir. Önemli olan Trabzonsporun iyi gününde oldugu kadar kötü günündede yaninda olmaktir. Iste taraftar budur. iste Trabzonsporluluk bu.
Yorum
-
İlk olarak fatih çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiri çıkıp" kaba inşaatken de oynanırdı aslında ." diyecek en sonundaIyi gününde oldugun gibi kötü günündede Trabzonspor senin yanindadir. Önemli olan Trabzonsporun iyi gününde oldugu kadar kötü günündede yaninda olmaktir. Iste taraftar budur. iste Trabzonsporluluk bu.
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaş bahsettin durum ciddi. Şayet çalışanlar loca satışında yeterlilik gösteremiyorlarsa bu durum kulüpte dolaylı maddi kayıba neden olur.bence başkana tweet atmalısın.
Örnek vermek istemezdim ama, aziz feneryum şubelerini tek tek arayıp müşteri gibi sipariş verip ürün tedariği ve satış personelini denetliyor.kaldı ki sen değil forma koskoca loca almak istemişsin......imza...
Yorum
-
İlk olarak İsmail05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖğrenci indirimi, eş indirimi, bayan taraftara indirim, forma hediyesi, pasolig yıllığının ödenmesi. Fiyat ne kadar olsun istiyomuş arkadaşlarTRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
-
İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSana katiliyorum...neyse ben bir twitter hesabi acayim bari.
sana arkada kulübün tel, no. larini yazdim
yani gercekten samimi bir istegin varsa kulüplen iletisime gec, yavas yavas üzümü yemekten cok bagciyi dövmek icin ugrasiyorsun gibi
istersen facebook hesabida ac, yada medical park hastanesine git...
sn. 1 tweet alan ustanin bunlar icinden senin tweetine rast geleceginimi saniyorsun
buda 161. membran
https://www.facebook.com/pages/Akyaz%C4%B1-Stad%C4%B1-Trabzon/260896930787179?fref=ts
halen calisan arayan arkadaslara selamlari varmis
En son selcuk tarafından düzenlendi; 09.09.2016, 14:36."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaskanin satisi sürdürdügü satisa gercekten twitter veya tscluptan mi ulasacagini saniyorsun
sana arkada kulübün tel, no. larini yazdim
yani gercekten samimi bir istegin varsa kulüplen iletisime gec, yavas yavas üzümü yemekten cok bagciyi dövmek icin ugrasiyorsun gibi
istersen facebook hesabida ac, yada medical park hastanesine git...
sn. 1 tweet alan ustanin bunlar icinden senin tweetine rast geleceginimi saniyorsun
buda 161. membran
https://www.facebook.com/pages/Akyaz%C4%B1-Stad%C4%B1-Trabzon/260896930787179?fref=ts
halen calisan arayan arkadaslara selamlari varmis
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Şu fotoğrafta çatı hayli basık gözüküyor. Hoşuma gitti...
14212021_10154451569099417_3322821964741253288_n.jpgForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu fotoğrafta çatı hayli basık gözüküyor. Hoşuma gitti...
[ATTACH]10745[/ATTACH]
Şu boşluklardan anladığım kadarıyla önümüzden biri geçtiğinde yine ayağa kalkmak zorunda kalacağız.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu fotoğrafta çatı hayli basık gözüküyor. Hoşuma gitti...
[ATTACH]10745[/ATTACH]
Yorum
-
203+1035+577+954+153+153+159+159+233+233+597+597+910+910+1192+836+447+784+924+784+447+1192+836+776+1032+776+784+924+784+447+1192+836+776+1032+776+1192+836+523+938+453+954+1054+954+1089+1106+1054+954+954+948+453= 37912 +1400 loca= ~39400+ basin
yanlis hesaplamadiysam ve grafik dogruysa asiri azaltmislar koltuk sayisini
koltuklarin arasindaki araliklar ve localar...
TOKİ Başkanı M. Ergün TURAN: “Trabzon Akyazı Stadyumunu ekim ayında teslim edeceğiz”.
İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanırım yayıncı kuruluş kamerası 1 numaralı bölgede yani en tepede olacak. Pek mantıklı değil. Biraz büyük bir yerde maç izliyorsanız ve orada dev ekran tv yoksa çok sıkıntılı olacaktır. Hatta pc'den maç izlemek bile sıkıntılı olacaktır. Kayseri, Konya maçlarında kamera biraz geniş açıya girdiğinde topu takip etmesi bile sıkıntılı. Beşiktaş bu konuda akıllıca davranmış, loca sırasından yapılıyor tv yayını.. Umarım bizde de birileri bu konuda akıllıca davranır.
Örneğin Avni Aker'in yayıncı kuruluş kamerası gayet ideal yükseklikten çekim yapıyor ve şu an görüntü itibariyle bence ülkenin en güzeli, tv'den izlemesi en sorunsuz ve kamera ideal yerde.
[ATTACH]10752[/ATTACH]@erolizmts
pilot kamerasi basin tribününde
ofsayt icinde orada 2 siralik yer ayrildi, senin resimde sag tarafta dikkatli bakarsan görülüyor
@erolizmts
------------------------------------------
En son selcuk tarafından düzenlendi; 09.09.2016, 18:21."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Çümen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçatı gerçekten çok alçak. Yerleştirilecek ısıtıcılar yukarda oturan kişileri rahatsız edebilir
Düşündükçe tüylerim ürperiyor, yemin ediyorum cehenneme çevireceğiz orayıEn son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 09.09.2016, 16:15.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum