Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sponsor anlaşması için bu hafta bir araya gelecekler. Sponsor anlaşmasında elimiz güçlensin diye başkan 7bin kombine aldı onları hiçbir taraftar grubuna vermedi henüz.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Bildiğim kadarıyla tribün ısıtma sistemi olmayacak.kulübün insiyatifi ile stat teslim alındıktan sonra yapılabilir.

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        dün de gördük ki en iyi stad besiktas'in Türkiye'de. o nasil bir ortamdi yahu.

Ağzına kadar dolu olan her stadyum bence çok güzel.

Vodafone, Bursa, Konya, TT Arena vb. dolu olduğunda inanılmaz atmosfer oluyor.

Akyazı'yı bizler de tıklım tıklım doldurursak emin olun en az Vodafone'daki gibi atmosfer olur.

Yeter ki dolduralım.

Yorum

• Isıtma olacak deniliyordu sanki

Yorum

• isiklandirma yapilmadi degil mi daha? yoksa o tribünün gerisine taktiklari sey mi isiklandirma?

Yorum

• Burada da dursun, belki bir gören olur.

İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adamlar sponsorun da desteğiyle Vodafone Arena'nın adını herkese ezberletti. Bizim stadımız bitiyor ve hala yeni stadyumla ilgili doğru düzgün bir bilgi sistemimiz yok. Kurumsal sitenin arka planında neden Akyazı projesinden bir görsel kullanılmaz? Küçüksemek gibi anlaşılmasın lütfen; -mesleki anlamda uzak olduğu için söylüyorum- tesislerin peyzajında sulama yapan bahçıvan abilere gösterseniz onlar bile "buraya neden Akyazı fotoğrafı koymadınız" diye sorar. Yani bunun için öyle büyük bir reklam şirketine filan da gerek yok.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                az önce kombine durumuna baktım passo.com.tr den gerekten artık sayılmayacak sayıya gelmiş..
                göz kararı gördüğümü söyleyeyim.
                bu arada kapanan blokların hepsi tekrar açılmış demek ki dolduğundan dolayı kapanmamış..

kuzey alt ve güney alt: %90 dolu ufak tefek boşluklar var yüksek ihtimal 2-3 haftaya dolar. hele ki 1-2 maç üst üste galibiyet alalım kesin dolar. malum taraftarımız galibiyete göre stada gittiğinden

güney üst %20 dolu. sadece orta tarafta biraz yoğunluk var diğer tarafları çok boş. zaten bence güney üst tribünler maç zamanı bilet için saklanmalı sonuçta 40bin kombine olmasın çok az bir kısım şöyle 5-6 bin maç günü gelecekler için saklansın..

kuzey üst %90 dolu çünkü grupların çoğu bu tarafta olduğundan dolmuş çok az boşluklar var.

doğu alt %80 dolu ilginç bir biçimde altın en ortasında yani j blokta çok boşluk var. ama kesin dolar çünkü yoğun talep edilen yer. herhalde belli bir süre satışa kapandığından o blok satılmamış orası. ya da vira grubu başka yere mi geçti bilmiyorum

doğu üst %10. aynı güney üst gibi sadece orta blokta biraz yoğunluk var.

batı alt %20-30 civarı.
                batu üst %10 civarı. sonunda batı tribünündeki blok karışıklığı düzeltmişler.

beklediğimden daha fazla satış görünüyor 15 bin civarı tahminim.

inşallah hiç kimseye bedava, hediye falan bile verilmemiştir. her zaman söylerim bedava bilet verince o taraftar her zaman maça gelmez. para ile alsın ki gelmek zorunda kalsın öteki türlü bedava bilet olunca pek takmazlar.. 1-2 maç gelir sonra önemsemezler nasıl olsa bedavaydı diye..
                Doğu j de yer varsa saldırın valla, en iyi yer. Ben ordan aldım.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Doğu j de yer varsa saldırın valla, en iyi yer. Ben ordan aldım.
                  Alanlar bilsin ama orada vira var...oturup maç izlemek isteyenler oradan almasın,sonuçta taraftar grubu, rahat bırakmazlar "haydi ayağa,kalkın leaaa" gibi lafları bolca duyarsınız...

Yorum

• Arkadaş sırf kombine almak için kurye uxreti bile ödedim bu ne salak bi sistem ya kahrolsun paasolig.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Alanlar bilsin ama orada vira var...oturup maç izlemek isteyenler oradan almasın,sonuçta taraftar grubu, rahat bırakmazlar "haydi ayağa,kalkın leaaa" gibi lafları bolca duyarsınız...
                      Ben zaten o kafadayım, 90 dakka destek sonuna kadar

Yorum

• Ben de şimdi bi bakiyim dedim de kale arkaları ve doğu alt baya dolmuş yahu. Takım 2 3 hafta daha kazansa 30 bine ulaşılır gibi geliyor. Tabi gerçekten satıldiysa bu biletler.

Yorum

• 20 bin kombineyi gorsun kafidir . gerı kalarıda biletli seyırcı falan derken 30 bine oynarsın .
                          30 bin trabzonspor ıcın nirvana gıbı bırseydır
                          61

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            20 bin kombineyi gorsun kafidir . gerı kalarıda biletli seyırcı falan derken 30 bine oynarsın .
                            30 bin trabzonspor ıcın nirvana gıbı bırseydır
                            Ok ihocan.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• kombine durumu 17 binlerdeymiş tahminimce 25 bin falan kombine satılacak bu sene öyle öngörüyorum. Kombine dışı biletli seyirciler + localarla her maç 30bin taraftara oynar ts bu sene inş.

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kombine durumu 17 binlerdeymiş tahminimce 25 bin falan kombine satılacak bu sene öyle öngörüyorum. Kombine dışı biletli seyirciler + localarla her maç 30bin taraftara oynar ts bu sene inş.
                                Ağzından bal damlıyor kardesim,inşallah,amin....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X