Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• güney tarafında : alt H,I,J tribünleri bitmiş yada satışa çıkmamış toplamda 616 bilet satılmış.
    kuzey tarafında : alt J,K,L tribünleri ve üst C,D,E bitmiş yada satışa çıkmamış toplamda 366 bilet satılmış.
    doğu tarafında : alt H,L tribünleri bitmiş yada satışa çıkmamış toplamda 1444 bilet satılmış.
    kuzey tarafında : platinium tribünleri bitmiş yada satışa çıkmamış toplamda 400 bilet satılmış.

total de 2800 civarı ama görünmeyen tribünler var onlar satıldımı yoksa kapandımı bilmiyorum sormak lazım

biraz zor saydım çünkü güvenlik nedeni ile kapalı olan ama kırmızı ile göründüğünden karıştı biraz ama çoğu +10, -10 civarında doğru sadece batıda biraz karıştırdım 2 kere açılmış tribün

henüz vira kombine almadı yarın alacak. TG ve birleşen gruplar ise almış gibi görünüyor kuzey üst B blokta yoğunluk var.

İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kombine satis rakamlari nedir bilen var mi?

HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 19.09.2016, 21:09.
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fotoğraflar düne aittir..Geçerken bi çekeyim dedim

Ilk baslarda cok tepki oldu cok alay konusu oldu yanliz stad gözüme cok ihtisamli gözüküyor. Tabi duygusal bagin olmasi da bir etken.
      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O degilde akyaziya hastane yapmak sart oldu. Mactan sonrasi icin.
        Çünki stadın koltukları geçişli forma gibi olacağı içindir diye düşünüyorum. Sonuçta formamız da koyudan açığa idi.
        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• hanı akhisar maçına açılıyordu stad bu ne yaman çelişki arkadaş bişey söylesinlerde bızde ona göre şimdiden uçak biletimizi alalım herkesin kendine göre bi maddi durumu var
          ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
          **ARSİNLİ AKREP**
          **61*77**

Yorum

• Trabzonspor kongre üyeliği : +
            Dergi Aboneliği : +
            Ts kredi kartı : +
            Trabzoncell : + (1 sene kullandım)
            61 cell : +
            Trabzonnet : +
            Her yıl Forma : +
            Düzenli Ts Clup alışverişi: +
            deplasman : + (az da olsa mutlaka giderim)
            Trabzonspor digitürk aboneliği : +
            aktif Trabzonsporluluk : ++ (bmn, çeşitli forumlar, sosyal medya desteği ve takibi, mail/fax kampanyaları, tribün/pankart organizasyonları için elimden geldiğince maddi destek, çeşitli yemek, iftar, kahvaltı organizasyonlarına katılmak, aile üyelerine ts sevgisi aşılamak ve dolayısıyla marka değerine katkı yapmak v.s say say bitmez..)
            kombine : - (ankarada olmam nedeniyle tek eksiğim kombine)

ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum.. en az sizler gibi.. takıma kızmak var ama küsmek yok...kombine de alırsam dört dörtlük taraftar olacağım.. niyetim var.. sizlerde takıma küsmeyin..
            Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kombine satis rakamlari nedir bilen var mi?

HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              PASSOLİG SİTESİNDEN TEK TEK SAYDIM.20.09.2016 SAAT:12.30 İTİBARİYLE SATILAN KOMBİNE SAYILARI VE GELİRLER
              Vip Platinium:138*30.000 TL = 4.140.000 TL
              Vip Gold :53*15.000 TL = 795.000 TL
              Vip Silver :565*12.000 TL = 6.780.000 TL
              Batı Alt :591*1.250 TL = 758.750 TL
              Batı Alt :818*750 TL = 613.500 TL
              Batı Üst :310*750 TL = 232.500 TL
              Doğu Alt :531*750 TL = 398.250 TL
              Doğu Üst :1059*750 TL = 794.250 TL
              Kuzey Alt :119*350 TL = 41.650 TL
              Kuzey Üst :474*350 TL = 165.900 TL
              Güney At :176*350 TL = 61.600 TL
              Güney Üst :1139*350 TL = 398.650 TL
              Toplam Satılan Kombine:5973
              Toplam Gelir:15.160.050 TL
              Sayı şu an için yeterli değil ama daha da artacaktır...
              NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• 26 gün sonra bu stadyumun açılacağına inanmak bence ütopyadan başka bir şey değil? Daha çim serilecek, koltuklar takılacak, destek kuleleri sökülecek.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  26 gün sonra bu stadyumun açılacağına inanmak bence ütopyadan başka bir şey değil? Daha çim serilecek, koltuklar takılacak, destek kuleleri sökülecek.
                  İnsanüstü bir çaba ile mümkün.

Ben öyle bir çaba göremiyorum
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İnsanüstü bir çaba ile mümkün.

Ben öyle bir çaba göremiyorum
                    Bayramdan sonra kayda değer bir gelişme göremedim ben, en iyi ihtimalle Rize maçında olur. Antalya maçına inşallah sarkmaz çünkü o maç pazartesi günü, birçok kişi maça gelemez. En azından ben Ankara'dan kalkıp maça gelemem.

Yorum

• koltuk montajının tamamlandığı tribünde Alt kattaki mavi koltuklarla üst kattaki mavi koltuklar arasında renk tonu farkı mı var yoksa bana mı öyle geliyor?

Yorum

• şimdi size asıl bombayı patlatıyorum dün kulübün kombine ve biletlerle ilgili biriminde olan bir yakınım ile görüştüm stadyum inşaatının bitmeyeceğini aldığımız kombinelerle avni aker stadında nasıl maç izleyeceğimizi sordum aldığım cevap şu oldu. yönetim kurulu yapmış olduğu toplantıda satılan kombine biletlerin sadece akyazı stadında geçerli olduğunu avni aker stadyumunda cezalar tamamlandıktan sonra izlenecek maçlar için herkezin ücreti dahilinde maç ileti satın alacağını yönetim kurulu kararı ile sabitlemiştir. buna göre bende dahil olmak üzere yukarıda sayısını belirttiğiniz 5973 kişi madur edilecek bilginiz olsun renktaşlar tepkimizi zaman geçmeden göstermemiz gerekiyor... bu hafta cezalar tamamlanıyor... hem kupada hem ligde
                        TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şimdi size asıl bombayı patlatıyorum dün kulübün kombine ve biletlerle ilgili biriminde olan bir yakınım ile görüştüm stadyum inşaatının bitmeyeceğini aldığımız kombinelerle avni aker stadında nasıl maç izleyeceğimizi sordum aldığım cevap şu oldu. yönetim kurulu yapmış olduğu toplantıda satılan kombine biletlerin sadece akyazı stadında geçerli olduğunu avni aker stadyumunda cezalar tamamlandıktan sonra izlenecek maçlar için herkezin ücreti dahilinde maç ileti satın alacağını yönetim kurulu kararı ile sabitlemiştir. buna göre bende dahil olmak üzere yukarıda sayısını belirttiğiniz 5973 kişi madur edilecek bilginiz olsun renktaşlar tepkimizi zaman geçmeden göstermemiz gerekiyor... bu hafta cezalar tamamlanıyor... hem kupada hem ligde
                          Kombinelerin yalnızca Akyazı'da geçerli olacağı daha önce açıklanmıştı zaten. Yani öyle kandırılma gibi bir durum yok.

Yorum

• abi dün akşam bende tek tek saydım 2800 civarındaydı. acaba sayarken güvenlik nedeni ile kapatılan yerleri de sayma ihtimalin var mı?
                            normal şartlarda bu kadar artmış olmamalı

tabi şimdiye 10-15 bin satılmalıydı. tabi trabzondaki renktaşların çoğu başarıya göre stada gittikleri için bu sayılar normal..

İlk olarak anakonda09 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            PASSOLİG SİTESİNDEN TEK TEK SAYDIM.20.09.2016 SAAT:12.30 İTİBARİYLE SATILAN KOMBİNE SAYILARI VE GELİRLER
                            Vip Platinium:138*30.000 TL = 4.140.000 TL
                            Vip Gold :53*15.000 TL = 795.000 TL
                            Vip Silver :565*12.000 TL = 6.780.000 TL
                            Batı Alt :591*1.250 TL = 758.750 TL
                            Batı Alt :818*750 TL = 613.500 TL
                            Batı Üst :310*750 TL = 232.500 TL
                            Doğu Alt :531*750 TL = 398.250 TL
                            Doğu Üst :1059*750 TL = 794.250 TL
                            Kuzey Alt :119*350 TL = 41.650 TL
                            Kuzey Üst :474*350 TL = 165.900 TL
                            Güney At :176*350 TL = 61.600 TL
                            Güney Üst :1139*350 TL = 398.650 TL
                            Toplam Satılan Kombine:5973
                            Toplam Gelir:15.160.050 TL
                            Sayı şu an için yeterli değil ama daha da artacaktır...
                            En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 20.09.2016, 13:24.
                            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              abi dün akşam bende tek tek saydım 2800 civarındaydı. acaba sayarken güvenlik nedeni ile kapatılan yerleri de sayma ihtimalin var mı?
                              normal şartlarda bu kadar artmış olmamalı

tabi şimdiye 10-15 bin satılmalıydı. tabi trabzondaki renktaşların çoğu başarıya göre stada gittikleri için bu sayılar normal..
                              Açık olan tüm tribünleri tek tek saydım kardeşim rakam bu
                              NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• kombine biletinin bir takımın o sezon içerisinde yapacağı tüm ev sahibi maçlarına geçerli olduğunu biliyorsunuz değilmi? kaldıki 7. hafta stadı açacağız diyerek bana sattığı kombineyi stadı açamadık hadi git birde kağıt bilet al diyerek sallaması hangi etik kuralların değeridir.?
                                TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X