Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kardesim stadin cevresi toprak cöp kayniyor yol yok adam gibi bu sartlarda stadi acmak rezilliktir sene sonuna dogru ya da ikinci yariya ancak yetisir. Komple bitmeden stadi acmak fiyaskodur
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Fe ner bah ce bu stadin acilmaso gereken mac budur stadin full cekecegi de garantidir solen havasi olur en kotu rize macinda acilsin bari karadeniz derbisinde actik deriz ama akhisar maci hem anlamsiz hem yetsmez tam hemde ayni gun kpss filan var dolmayablrde stad

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Dün stadın yanından gectim hiç calışma yoktu. Bayram arası verilmesi normalde , yarın falan başlamaları lazım artık. Çimin acil yetişmesi lazım.

Yorum

• Sırf Akhisar maçına yetişecek diye yarım yamalak açmayalım stadı, lazım değil ligin ikinci yarı açarız ama herşey bitmiş şekilde açarız.Şu gün verme sevdasından bir vazgeçemedik gitti 7. Hafta diyeceğine ikinci yarı de taraftarıda umutlandırma ne olur yani.

Yorum

• arkadaş insanlar kombine alıyor uçak bileti alıyor ne demek gerek yok akhisar maçında açmaya. bir tarih verildiyse onda açılması lazım bence

Sent from my iPhone using Tapatalk
            -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
            https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• Seneye spor toto 1. ligine hazır hale gelecekmiş...

Sent from my iPad using Tapatalk
              Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaş insanlar kombine alıyor uçak bileti alıyor ne demek gerek yok akhisar maçında açmaya. bir tarih verildiyse onda açılması lazım bence

Katılıyorum...

Yorum

• Süleyman Soylu bugün konuşmasında stadyum açılışına cumhurbaşkanımız ve konukları katılacak dedi. Bir Arap şeyhi filan gelir mi acaba ? Yabancı konuk gelecekse açılış tarihi nettir bence çünkü planlamalar uzun zaman önce yapılıyor. Birde yeri burası değil ama devlet tiyatrosu konusunu çözüme ulastiracagiz dedi. Ataparktan kaldirilacak mı kesin olarak tiyatro binasi ? Aynı yere modern bir bina yapılması Trabzon için iyi olabilirdi bence... Illa kaldiracaklarsa da Akyaziya bir tiyatro/kongre binasi yapsinlar hastane yapacaklarina...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  En son Furkan tarafından düzenlendi; 14.09.2016, 21:55.
                  "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Rize maçına açılır tahminim yani 9.hafta..
                    Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaş insanlar kombine alıyor uçak bileti alıyor ne demek gerek yok akhisar maçında açmaya. bir tarih verildiyse onda açılması lazım bence

Haklisin lakin ben guvenemedigimden akhisar maci yerine fener macina ucak bileti aldim

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bir an önce karar verip açıklasınlar o zaman. Uçak bileti alıp her şeyi Akhisar maçına hazırlayanlar var, ben de izin aldım ve resmi bir açıklama bekliyorum. Bunu düşünmeleri lazım...
                        #BorussiaDortmund
                        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• https://www.youtube.com/watch?v=goIvk8xooZQ fena olmamış

Yorum

• Açılış kesinlikle 2. yarıya kalmalı. Olmadıysa olmadı çıkıp açıklanmalı ve ertelenmeli açılış, 3 aylık iş var daha alanda.
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Seneye spor toto 1. ligine hazır hale gelecekmiş...

Sent from my iPad using Tapatalk
                              sen hangi takımı tuttuğunu bilmiyon galiba ne rezil bir taraftarsın ya!
                              Biz dar sokaklarında
                              Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Açılış kesinlikle 2. yarıya kalmalı. Olmadıysa olmadı çıkıp açıklanmalı ve ertelenmeli açılış, 3 aylık iş var daha alanda.
                                Meslek neydi acaba?
                                Bize Her Yer Trabzon

Yorum

Yükleniyor...
                                X