İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
En son My tarafından düzenlendi; 05.09.2016, 14:57.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen kurumsal kimlik kataloğunda belirlenmiş renk kodlarının da doğru olmadığını düşünüyortakip edemiyorum yazılanları dışardayım çünkü ama Akın'ın dediğinden ben koltukların renginin tutturulmasının üretimden önce denenerek bulunabileceğini anladım. Yani renk kodunu ver... çıkan renk bu... uyuyor uymuyor önemli değil... devam... bana da ters geliyor.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman o kodlarla tüzüğe bağlı kalınmayacak. O zaman tüzükle belirlemeye hacet yok. Böyle oluyorDüzelttim.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
O kadar önemli o renk konusu.
Yillardir dogru renkleri kullanmiyorlar diyoruz. Bir cok farkli ton kullaniyorlar.
Bu yil ilk defa kurumsal kimlik adi altinda renkler tam berlilendi. Belirlendi de ne oldu?
Bir kere belirledikleri tonlar akil almaz türde yanlis secilmis. Hadi diyelim bunu gectik, belirledikleri renkleri niye uygulamiyorlar?
Kurumsalliktan bahsedeceksiniz, stadin disini kirmiziya boyayacaksiniz.
Kurumsalliktan bahsedeceksiniz, stadin koltuklari belirlenen bordo ve maviden uzak olacak...
Bordonun ne kadar önemli oldugunu bu arastirmamda görebilirsiniz. Kurumsal "bordomuz" ne kadar yanlis ise, tribünde bulunan koltuklarin bordosu da o kadar yanlis. Ne kurumsal bordo secilmis, ne de olmasi gereken bordo. Yani kafalarina göre secmisler...
Yorum sizin...
Yorum
-
Renk konusu alevlenince aklıma gelmiştin, yalan yok. Hoş geldinForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemavi“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
@cerasus
hic sekme yok masallah
saka yapiyorsunuz sanirimEn son selcuk tarafından düzenlendi; 05.09.2016, 16:02."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Hos bulduk.
Su renk konusu isi olunca ifrit oluyorum. NBA (veya diger amerikan sporlari) izleyenler bilir. Orada her takimin renkleri bellidir. Ve bütün ürünler, bütün malzemeler, bütün yapilar o belirlenen renkler ile boyatilir. Hic bir farklilik olmaz. Ha bir odanin kapisi, ha bir formanin malzemesi, ha o takimin stadinin koltuklari.
Örnek verelim. Charlotte Hornets.
Logolari:
Renkleri:
Ürünleri:
Stadi (resime tiklayin):
Web sitelesi:
Bir tür turkuaz mavisi ile bir tür eflatun rengi kullaniyorlar. Nasil oluyorsa her yerde bu renkleri tutturuyorlar... Kurumsallik meseleleri...En son cerasus tarafından düzenlendi; 05.09.2016, 15:50.
Yorum
-
Cerasus teşekkürler, özen olduktan sonra renk tutturulur, görüşünüze katılıyorum.
visne.jpg
Bu rengi Barcelona'nın kullandığı renge benzettim. Vişne çürüğü ya da bordo dersek bizimki o halde bu rengin koyusu olmalı
Şu belki? http://classiccarcollectornews.com/w...1-1024x768.jpgEn son Travelair tarafından düzenlendi; 05.09.2016, 16:07.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Kim bu palete karar vermiş zaten, kızılacak bir durumTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum