Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Murat abi, Akın abinin söyledikleri ne yazık ki kendi içinde çelişiyor.

Sorumun cevabını alamadım bir türlü. Renkler kurumsal kimlikte belirlenmiş. Kurumsal kimlikte yazan kodlar uygulandığında, tribün koltuklarında ortaya çıkan renk buysa? Ne yapacağız o zaman? Bize doğru görünen rengi bulmak adına tüzükte yazan renkleri hiçe mi sayacağız?
    Ben kurumsal kimlik kataloğunda belirlenmiş renk kodlarının da doğru olmadığını düşünüyorum ama madem renk kodları belirlenmiş bunlara uyulması gerekiyor. İyi takip edemiyorum yazılanları dışardayım çünkü ama Akın'ın dediğinden ben koltukların renginin tutturulmasının üretimden önce denenerek bulunabileceğini anladım. Yani renk kodunu ver... çıkan renk bu... uyuyor uymuyor önemli değil... devam... bana da ters geliyor.
    En son My tarafından düzenlendi; 05.09.2016, 14:57.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben kurumsal kimlik kataloğunda belirlenmiş renk kodlarının da doğru olmadığını düşünüyortakip edemiyorum yazılanları dışardayım çünkü ama Akın'ın dediğinden ben koltukların renginin tutturulmasının üretimden önce denenerek bulunabileceğini anladım. Yani renk kodunu ver... çıkan renk bu... uyuyor uymuyor önemli değil... devam... bana da ters geliyor.
      O zaman o kodlarla tüzüğe bağlı kalınmayacak. O zaman tüzükle belirlemeye hacet yok. Böyle oluyor
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O zaman o kodlarla tüzüğe bağlı kalınmayacak. O zaman tüzükle belirlemeye hacet yok. Böyle oluyor
        Eksik çıkmış yazdıklarım Düzelttim.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Yahu o kadar önemli mi bordonun veya mavinin tonu.Bu tartışmanın boş muhabbet olduğunu birtek ben mi düşünüyorum.Stad yaptık muhteşem bir eser ortaya çıktı diye olaya bakmıyoruz da yok yumurta sarısı yok tavuk boku bilmem ne.Bardağın dolu tarafına bakalım biraz.

Yorum

• Bu sorular bölümünde canlı yayın meselesini sormuştuk, yanıtlanmadı mı???
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• O kadar önemli o renk konusu.
              Yillardir dogru renkleri kullanmiyorlar diyoruz. Bir cok farkli ton kullaniyorlar.
              Bu yil ilk defa kurumsal kimlik adi altinda renkler tam berlilendi. Belirlendi de ne oldu?
              Bir kere belirledikleri tonlar akil almaz türde yanlis secilmis. Hadi diyelim bunu gectik, belirledikleri renkleri niye uygulamiyorlar?
              Kurumsalliktan bahsedeceksiniz, stadin disini kirmiziya boyayacaksiniz.
              Kurumsalliktan bahsedeceksiniz, stadin koltuklari belirlenen bordo ve maviden uzak olacak...

Bordonun ne kadar önemli oldugunu bu arastirmamda görebilirsiniz. Kurumsal "bordomuz" ne kadar yanlis ise, tribünde bulunan koltuklarin bordosu da o kadar yanlis. Ne kurumsal bordo secilmis, ne de olmasi gereken bordo. Yani kafalarina göre secmisler...

Yorum sizin...

Yorum

• Renk konusu alevlenince aklıma gelmiştin, yalan yok. Hoş geldin
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  mavi
                  Alt kat tamamen mavi ise bu çalışma muazzam gözükür. Kulübün eline sağlık...
                  “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                  Malik bin Dinar

Yorum

• Ali Osman Maden. 292 beğenme · 41 kişi bunun hakkında konuşuyor. Dijital İçerik Üretici

@cerasus

hic sekme yok masallah

saka yapiyorsunuz sanirim
                    En son selcuk tarafından düzenlendi; 05.09.2016, 16:02.
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Hos bulduk .

Su renk konusu isi olunca ifrit oluyorum. NBA (veya diger amerikan sporlari) izleyenler bilir. Orada her takimin renkleri bellidir. Ve bütün ürünler, bütün malzemeler, bütün yapilar o belirlenen renkler ile boyatilir. Hic bir farklilik olmaz. Ha bir odanin kapisi, ha bir formanin malzemesi, ha o takimin stadinin koltuklari.

Örnek verelim. Charlotte Hornets.

Logolari:

Renkleri:

Ürünleri:

Stadi (resime tiklayin):

Web sitelesi:
                      Charlotte Hornets live scores, game highlights, latest news, and updates.

Bir tür turkuaz mavisi ile bir tür eflatun rengi kullaniyorlar. Nasil oluyorsa her yerde bu renkleri tutturuyorlar... Kurumsallik meseleleri...
                      En son cerasus tarafından düzenlendi; 05.09.2016, 15:50.

Yorum

• Bu koltuklara Nevzat başkan otursa ilk seferde olmasa da 3. seferde kırılır. 120kg taşıyamaz gibi geliyor.

Yorum

• Cerasus teşekkürler, özen olduktan sonra renk tutturulur, görüşünüze katılıyorum.

visne.jpg

Bu rengi Barcelona'nın kullandığı renge benzettim. Vişne çürüğü ya da bordo dersek bizimki o halde bu rengin koyusu olmalı

Şu belki? http://classiccarcollectornews.com/w...1-1024x768.jpg
                          En son Travelair tarafından düzenlendi; 05.09.2016, 16:07.
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bordo neyse de mavi biraz daha açık olabilirdi bence de

Yorum

• Skorbord yamuk duruyor...

Yorum

• Kim bu palete karar vermiş zaten, kızılacak bir durum
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Yükleniyor...
                                X