renktaşlar bursaspor un kale arkasının tribün mesafesi kaç metre .. bilen varmı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bizim yeni stadımız da böyle dolabilecek mi çok merak ediyorum.
Yorum
-
134482771_LLzLRcGBSO-C5TKeU2XcU91DCJxNv9PlyQtnucpXs3I.jpg
foursquare'den alinti 4 saat once cekilmis
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvah, yakalandın!
Söyle bakalım, banlanan hesabın nedir?
Yorum
-
İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok oldu ban yiyeli 3 4 sene olmuştur inan hatırlamıyorum adı neyditam bilmiyorum ama tartışma sebebimiz fb yüzündendi.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMail adresini yaz özelden. Bakalım...
Yorum
-
İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBukadar neden önemli şimdi anlamadım yinemi ban yicem.ayrıca mail adresi emin deyilim 3 5 mail adresi var neyse hatırlamıyorum gerçekten ama ban yeme sebebini merak ediyorsan direk sorabilirdin bir admin sen galiba fenerlisin vs gibi tarzı şeyler söylemiştim tabi sinirlenmiştim şike olayı tam fırladıhı zamanlarda öyle geçti gitti yani
Sen eski hesabına dair hatırladığın bilgileri at bana özelden, stres yapmaForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBukadar neden önemli şimdi anlamadım yinemi ban yicem.ayrıca mail adresi emin deyilim 3 5 mail adresi var neyse hatırlamıyorum gerçekten ama ban yeme sebebini merak ediyorsan direk sorabilirdin bir admin sen galiba fenerlisin vs gibi tarzı şeyler söylemiştim tabi sinirlenmiştim şike olayı tam fırladıhı zamanlarda öyle geçti gitti yanivalla paçayı kaptırdın yiğit gayretli admin mailini almadan bırakmaz .
En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 29.08.2016, 15:33.
Yorum
-
İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]10509[/ATTACH]
foursquare'den alinti 4 saat once cekilmis
yaa bu saha çalışmaları için erken değilmi o kırmızı direkler sökülüp yüklenirken kamyonlar giricek.zemine zararı olmazmı yani çatı tam bittiğinde kırmızı kuleler söküldükten sonra başlanması gerekmiyormuydu.
yani ok kum çakıl ama milimetrik zemin düz olması gerekiyor.sanki erken başlandı gibi geldi bana.En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 29.08.2016, 15:36.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaa bu saha çalışmaları için erken değilmi o kırmızı direkler sökülüp yüklenirken kamyonlar giricek.zemine zararı olmazmı yani çatı tam bittiğinde kırmızı kuleler söküldükten sonra başlanması gerekmiyormuydu.
yani ok kum çakıl ama milimetrik zemin düz olması gerekiyor.sanki erken başlandı gibi geldi bana."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel kardeşim, normal şartlarda bu şekilde üyelik almanın yasak olduğunu biliyorsun. Ben bun öğrendiğim anda sorgusuz sualsiz çizebilirdim seni ama amacım o değil.
Sen eski hesabına dair hatırladığın bilgileri at bana özelden, stres yapma
Yorum
-
İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten öylede oldu yeni aldıgım hesaplarda ban yemişti sonra vazgeçtim uzak durdum baya sanırım bu hesabıda ankarada almıştım ankarada askerlik yapıyordumBunu yapma... İyi niyetimi suistimal ediyorsun. Etme. "Dumangöz"lerine yazık...
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten öylede oldu yeni aldıgım hesaplarda ban yemişti sonra vazgeçtim uzak durdum baya sanırım bu hesabıda ankarada almıştım ankarada askerlik yapıyordum
yiğit gayretli adminim bunlar bana hiç inandırıcı hareketler gibi gelmedi vallaa.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalan söylüyorsun EmreBunu yapma... İyi niyetimi suistimal ediyorsun. Etme. "Dumangöz"lerine yazık...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum