Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• renktaşlar bursaspor un kale arkasının tribün mesafesi kaç metre .. bilen varmı

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bizim yeni stadımız da böyle dolabilecek mi çok merak ediyorum.
      İlk maç dolar

Yorum

• varya eger 2011de sampiyonlugumuz verilseydi, en az 2 kere daha sampiyon olmustuk. Suanki stadda en az 1,5 yil once bitmisti.

Yorum

• 134482771_LLzLRcGBSO-C5TKeU2XcU91DCJxNv9PlyQtnucpXs3I.jpg

foursquare'den alinti 4 saat once cekilmis

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eyvah, yakalandın!

Söyle bakalım, banlanan hesabın nedir?
            Çok oldu ban yiyeli 3 4 sene olmuştur inan hatırlamıyorum adı neyditam bilmiyorum ama tartışma sebebimiz fb yüzündendi.

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çok oldu ban yiyeli 3 4 sene olmuştur inan hatırlamıyorum adı neyditam bilmiyorum ama tartışma sebebimiz fb yüzündendi.
              Mail adresini yaz özelden. Bakalım...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

Mail adresini yaz özelden. Bakalım...
                Bukadar neden önemli şimdi anlamadım yinemi ban yicem.ayrıca mail adresi emin deyilim 3 5 mail adresi var neyse hatırlamıyorum gerçekten ama ban yeme sebebini merak ediyorsan direk sorabilirdin bir admin sen galiba fenerlisin vs gibi tarzı şeyler söylemiştim tabi sinirlenmiştim şike olayı tam fırladıhı zamanlarda öyle geçti gitti yani

Yorum

Bukadar neden önemli şimdi anlamadım yinemi ban yicem.ayrıca mail adresi emin deyilim 3 5 mail adresi var neyse hatırlamıyorum gerçekten ama ban yeme sebebini merak ediyorsan direk sorabilirdin bir admin sen galiba fenerlisin vs gibi tarzı şeyler söylemiştim tabi sinirlenmiştim şike olayı tam fırladıhı zamanlarda öyle geçti gitti yani
                  Güzel kardeşim, normal şartlarda bu şekilde üyelik almanın yasak olduğunu biliyorsun. Ben bun öğrendiğim anda sorgusuz sualsiz çizebilirdim seni ama amacım o değil.

Sen eski hesabına dair hatırladığın bilgileri at bana özelden, stres yapma
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

valla paçayı kaptırdın yiğit gayretli admin mailini almadan bırakmaz .
                    En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 29.08.2016, 15:33.

Yorum

• İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      [ATTACH]10509[/ATTACH]

foursquare'den alinti 4 saat once cekilmis

yaa bu saha çalışmaları için erken değilmi o kırmızı direkler sökülüp yüklenirken kamyonlar giricek.zemine zararı olmazmı yani çatı tam bittiğinde kırmızı kuleler söküldükten sonra başlanması gerekmiyormuydu.

yani ok kum çakıl ama milimetrik zemin düz olması gerekiyor.sanki erken başlandı gibi geldi bana.
                      En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 29.08.2016, 15:36.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yaa bu saha çalışmaları için erken değilmi o kırmızı direkler sökülüp yüklenirken kamyonlar giricek.zemine zararı olmazmı yani çatı tam bittiğinde kırmızı kuleler söküldükten sonra başlanması gerekmiyormuydu.

yani ok kum çakıl ama milimetrik zemin düz olması gerekiyor.sanki erken başlandı gibi geldi bana.
                        Ronin o kadarıni düşünüyorlardır sen sıkma canını.
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Güzel kardeşim, normal şartlarda bu şekilde üyelik almanın yasak olduğunu biliyorsun. Ben bun öğrendiğim anda sorgusuz sualsiz çizebilirdim seni ama amacım o değil.

Sen eski hesabına dair hatırladığın bilgileri at bana özelden, stres yapma
                          Zaten öylede oldu yeni aldıgım hesaplarda ban yemişti sonra vazgeçtim uzak durdum baya sanırım bu hesabıda ankarada almıştım ankarada askerlik yapıyordum

Yorum

Zaten öylede oldu yeni aldıgım hesaplarda ban yemişti sonra vazgeçtim uzak durdum baya sanırım bu hesabıda ankarada almıştım ankarada askerlik yapıyordum
                            Yalan söylüyorsun Emre Bunu yapma... İyi niyetimi suistimal ediyorsun. Etme. "Dumangöz"lerine yazık...
                            Ayağa KALK!

Yorum

yiğit gayretli adminim bunlar bana hiç inandırıcı hareketler gibi gelmedi vallaa.

Yorum

Yalan söylüyorsun Emre Bunu yapma... İyi niyetimi suistimal ediyorsun. Etme. "Dumangöz"lerine yazık...
                                Hatırlamıyorum deddim bak bu hesab kardeşimin üstünde ayrıca özeline bakarsan sen cevap vermeden yazdım ooo geçti bunu demen için bana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X