Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bugun duygusallıgım üstümde şu sözleride not edip atayım şurayada yatııp uyuyayım

81 İL VAR ÜLKEMDE,VE BİRİ HARİÇ HEPSİ ŞAMPİYONLUĞU KUTLUYOR SOKAKLARDA HER YIL,BİZİM MAHALLE BEKLİYOR, BİZİM SOKAKLAR, BİZİM UŞAKLAR...O KUPAYI HASRETLE ÖZLEMLE BEKLİYOR.RİCA EDERİM SIKILMADIK YILMADIK ÇÜNKÜ HASRET ARTTIKÇA,ÖZLEM, KAVUŞMALAR DAHA ÖTE OLUYOR BİLİYORUZ.BİZ YANİ BORDO MAVİ YÜREKLER BİRGÜN YENİDENŞAMPİYONLUĞUN ÖYKÜSÜNÜ YAZACAĞIZ!! EN ÖTESİNİ YAŞAYACAĞIZ KAVUŞMALARIN,O GÜN KARADENİZ TAŞACAK,TOPRAK BORDO KOKACAK, YAĞMUR MAVİ YAĞACAK !
    biliyorsundur bu cümleler bu forumdan ciktigini
    ve daha niceleri
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      biliyorsundur bu cümleler bu forumdan ciktigini
      ve daha niceleri
      Biliyorum tabikide o kitap okunmazmı

Yorum

Biliyorum tabikide o kitap okunmazmı
        nasil okadar gec kaldin buraya üye olmaya
        erdogan arikan o kitabdan okudugu gün ben forumun 2-3 kati üye kazanacagini düsünmüstüm
        malesef önemli etkisi olmadi

@emrex61
        tamamdir

o son takilan köse

Trabzonspor bayragin altindaki v de kaplamaya baslanmis
        En son selcuk tarafından düzenlendi; 29.08.2016, 02:38.
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

erdogan arikan o kitabdan okudugu gün ben forumun 2-3 kati üye kazanacagini düsünmüstüm
          Aslında benim buraya üye olman taa 2009 lara dayanır fakat bir admin arkadaşla yaşadıgımız tartışma yüzünden ban yemiştim tabi ozaman hararetli günlerdi şike olayı patlamıştı filan neyse öyle yani abi

Yorum

Aslında benim buraya üye olman taa 2009 lara dayanır fakat bir admin arkadaşla yaşadıgımız tartışma yüzünden ban yemiştim tabi ozaman hararetli günlerdi şike olayı patlamıştı filan neyse öyle yani abi
            Eyvah, yakalandın!

Söyle bakalım, banlanan hesabın nedir?
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• su piksel isine karsi cikanlar sikeclerin dünkü macini izlediler mi? taraftar olmayinca bombos tribünlerde ne kadr cirkin bir görüntü olusuyor. kaldi ki bizimde basimiza aynisi gelecek, hem ilgi az hem de kapasite büyük hal böyle olunca da piksel daha mantikli duruyor.
              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                su piksel isine karsi cikanlar sikeclerin dünkü macini izlediler mi? taraftar olmayinca bombos tribünlerde ne kadr cirkin bir görüntü olusuyor. kaldi ki bizimde basimiza aynisi gelecek, hem ilgi az hem de kapasite büyük hal böyle olunca da piksel daha mantikli duruyor.
                Turuncu merdivenlerle görelim birde
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O kale arkasını bursa geçen sene kaç defa yaptı? 1 defa bile değil işte bugün de ilk defa yaptılar ve bu sene de büyük ihtimal son defa.. parçalı tribün türkiye için elzemdir..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Bizim maçta birebir canlı yaşadım. Tvden de özetini izledim ve atmis oldugumuz karambol goller olmasa o macta o taraftar bize 5 attırırdi.
                  Açılış maçıydı falan diyebilirsiniz ama o kale arkalarını dolu görmek, tek bir ağızdan bagirdiklarini görmek, maratondakiler çekirdek citlatsa da insani korkutuyor.
                  Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak yiğit gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    eyvah, yakalandın!

Söyle bakalım, banlanan hesabın nedir?

:d :d
                    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• kaynak yalevent61
                      ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• bizim yeni stadımız da böyle dolabilecek mi çok merak ediyorum.
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• ne olmuş peki müthiş taraftar müthiş tezahüratlarıyla kurtarabilmiş mi takımı, almış mı maçı bari?

Yorum

@emrex61
                            tamamdir

o son takilan köse

Trabzonspor bayragin altindaki v de kaplamaya baslanmis
                            https://www.facebook.com/pages/Trabz...966291?fref=ts
                            V kaplanmiyor.
                            Hazir geldi onlar.
                            Uzerlerindeki koruyucu bantlar cikartiliyor.

Yorum

• sayın ve sevgili başkanım usta Allahını peygamberini ve trabzonspor taraftarını seviyorsan üst kata piksel saçmalığını engelle başkanım.

üst katın tüm diklik ve derinliğini kaybedicez bu piksel olursa.

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu stadyumun beğenilen beğenilmeyen birçok kısmı bitti.
                                Çatıyı ve locaları, bırak bu saatten sonra ilerideki en az 10 yıl boyunca değiştirmeyeceğimiz belli.
                                Koltuk tasarımını değiştirebiliriz, çimini değiştirebiliriz.
                                Neden hale oraya buraya burun kıvırmak yerine bilet alsam, kombinemi hangi kısımdan alsam, uçaklı mi otobüslü kombine mi alsam diye düşünmüyorsunuz artık. Tamam anladık beğenmediniz stadyumu, bari katkıda bulunun da o kötü stadyumda iyi bir takım oynasın. Bakin bakalim ondan sonra stadyum gözünuze gelecek mi.
                                Mesajım sadece size değil, halen daha burun kıvıranlara.
                                Eleştirmek farklı, burun kıvırmak farkli.
                                Bende bu dediklerine katiliyorum. Biz nasil bir taraftar kitlesiyiz, ancak her seyi elistiririz bir sey begenmiyoruz. Allah'im ya deli olacagim süper yeni bir stadimiz olacak insan sevinir her gün ayni seyleri okuyorum ancak elistiri var. Gercek taraftar bos konusmaz kombine alir, forma alir, üye olur...
                                Siz utanmiyormusunuz Konya'nin bizden çok passolig üyesi var ayip ya ben yurtdisinda oldugum halde passoligim var, her yil forma alirim kendime cocuklarima sebep bu kulube destek olmak oyle bos konusarak yok zyech gelsin bilmem kim gelsin olmaz zaten kulup maddi durumu sikintili, destek ol.
                                Yemin ediyorum ki bazi kisilerin yazdiklarini okudugum yazam ayni takimi destekledigimiz için üzülüyorum.

NE YAZIK KI BIZ TARAFTAR DEGILIZ!!!!
                                "Trabzon Bir Sevda, Trabzonspor Bir Destandir"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X