Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• stat bitsede kompleks bitmeyecek sanırım degılmı ?
    Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
    Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
    NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• İlk olarak Ufuk Turgut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      stat bitsede kompleks bitmeyecek sanırım degılmı ?
      ikiside bitmeyecek
      oynanacak duruma getirilecek

via:https://www.facebook.com/AkyaziSporV...leksi/?fref=ts
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 28.08.2016, 03:34.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu stadyumun beğenilen beğenilmeyen birçok kısmı bitti.
        Çatıyı ve locaları, bırak bu saatten sonra ilerideki en az 10 yıl boyunca değiştirmeyeceğimiz belli.
        Koltuk tasarımını değiştirebiliriz, çimini değiştirebiliriz.
        Neden hale oraya buraya burun kıvırmak yerine bilet alsam, kombinemi hangi kısımdan alsam, uçaklı mi otobüslü kombine mi alsam diye düşünmüyorsunuz artık. Tamam anladık beğenmediniz stadyumu, bari katkıda bulunun da o kötü stadyumda iyi bir takım oynasın. Bakin bakalim ondan sonra stadyum gözünuze gelecek mi.
        Mesajım sadece size değil, halen daha burun kıvıranlara.
        Eleştirmek farklı, burun kıvırmak farkli.
        Son zamanlarda bu baslikta okudugum en guzel yorum

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• image.jpg

Yorum

• Bir hafta sonra destek kuleleri sökülür mü dersiniz, zemine yavaştan başlandığına göre yakında kalkar destek kuleleri.

Yorum

• Akyazı'da çalışan arkadaşıma ''7.haftaya yetişir mi'' diye sordum. Yetişir abi, son rutüşlar yapılıyor dedi.
              ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
              "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Son kose takimlaya baslanmis.
                Bittikten sonra destek kuleleri sokulmeye baslar.

Yorum

• o kolonların hepsi bordo mavi beyaz olarak boyanacak mi acaba? yapılardaki ortak noktalardan, hoşuma gitti.

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    saklamaya gerek yok arkadaşlar bizim stadın dış tasarımı günümüz modern stadyum tarzının cok uzagında .
                    Bizim mimar biraz farklı olmak istemiş ortaya bu çıkmış . Aslında bizim tasarımda modern tasarımlardan . Bir benzeri azerbaycanda yapıldı . Ama revacta olan bir model değil . Daha cok diğer stadlarda gordugumuz sekılde yapılıyor dış cepheler
                    Çatımızın diğer stadlara gore alçak oldugu aşikardır anca basık goruntu olusmayacagını anlamamız lazım . yukarı uzanan cadır kulelerımız var cunku
                    Aynen bende bunu dedim diyorlar yok bizim çatı alçak atmosfer öyle falan hic farkı yok diğerleri ha içerden özel bir kaplama ile kapatılırsa düz olursa mükemmel olur

Yorum

• Bir zamanlar Trabzon'da maç izlemenin ne demek olduğunu gösteren güzel bir video. Stat dolmuş taşmış civar ev ve tepeler dahi dolmuş. Sene 89.

Ve de şimdiki halimize bakın.

Üzücü.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• şu saha kenarındaki bordo kuleler nedir ? ilk defa bir stadda öyle birşey görüyorum yani adam maç izleyecek önüne direk koymuşlar öyle maç izlenmez

Yorum

• O kulelerin üstüne localar gelecek. ������������
                          sevgi ve ışıkla

Yorum

• İlk olarak kayyum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şu saha kenarındaki bordo kuleler nedir ? ilk defa bir stadda öyle birşey görüyorum yani adam maç izleyecek önüne direk koymuşlar öyle maç izlenmez
                            Onlar kaldırılacak, çatıyi oturtmak için dikildi onlar 😀

Yorum

şu saha kenarındaki bordo kuleler nedir ? ilk defa bir stadda öyle birşey görüyorum yani adam maç izleyecek önüne direk koymuşlar öyle maç izlenmez
                              Keskin nisancilar icin yapildi onlar
                              ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

Yeni tip çatılar hep böyle artık. Kırmızı güzel direkleri var.
                                DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X