Cadir dedigin stat, Turkiyenin en bogucu atmosferine, tribune en yakin catisi olacak. Ornegini verdigin es es stadinin catisi ile tribunu arasina 8 katli bina yapilir..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDış görünüş olarak bizim çadırı bu stadı değişmeyecek olan var mı merak ediyorum.
35 bin kişilik yeni Eskişehir stadı
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Sayın Mustafa ÖZDEMİR
İlgi:18.08.2016 tarih ve 423046 sayılı CİMER başvurunuz
İlgi sayılı başvurunuz incelenmiş olup yereldeki yatırımların takipçisi İl Sağlık Müdürlükleri olduğundan Genel Sekreterliğimizin bu konuda bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
Saygılarımla.
Trabzon Kamu Hastaneleri Kurumu Genel Sekreterliği
Halkla İlişkiler Birimi
Gönderen: SGGM/Halkla İlişkiler DB
Gönderildi: 23 Ağustos 2016 Salı 13:18
Kime: Trabzon KHB Genel SekreterliğiHalkla İlişkiler Birimi
Sayın İlgili,
Vatandaşlarımız tarafından Sayın Cumhurbaşkanımıza iletilen talep, şikâyet ve önerilerin incelenerek işleme alınmasını, yapılan işlemler ve sonuçları hakkında mümkün olan en kısa sürede tarafımıza bilgi verilmesini arz/rica ederiz.
Geri dönüşler için lütfen sggm.halklailiskiler@saglik.gov.tr e-posta adresini kullanınız. Talebi geri iletirken ‘Başvuru Numarası’ yada ‘Başvuru Dosyasının’eklendiğini kontrol ediniz.
Saygılarımızla
Akyazıdaki hastaneyle ilgili e devletten cumhurbaşkanına yazdığım yazının cavabı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim statta 3 katlı apartman haricinde herşey 10 numara
Yorum
-
İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDış görünüş olarak bizim çadırı bu stadı değişmeyecek olan var mı merak ediyorum.
35 bin kişilik yeni Eskişehir stadı
Sent from my iPhone using Tapatalkİşte taraftar budur.
Yorum
-
İlk olarak sefayasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence bizimkilerin zemini kazmasına gerek yoktu. Zemin zaten tribunden baya alçak, borulari döseyip üstünü toprakla örtecekeler. Zemindeki tribün resimlerinden belli oluyor. Tribünün altinda zeminle yarim metre bosluk var. O boşluk üstüne sistem oturtulacak diye düsünuyorum
mantiken bu sahanin normal cim olarak planlandigini biliyoruz
bu karar degisti, hibrit cim olacak
hibrit cim demek suni cim dallarinin 14-18 santim topraga dikilmesi
bu derinlikte su borusu gibi altyapi aletleri olamayacagini düsünüyorum
ondan biraz daha derine gitmek mantikli olabilir sanirim
En son selcuk tarafından düzenlendi; 27.08.2016, 13:11."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCadir dedigin stat, Turkiyenin en bogucu atmosferine, tribune en yakin catisi olacak. Ornegini verdigin es es stadinin catisi ile tribunu arasina 8 katli bina yapilir..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezamaninda bangir bangir anlatmaya calistik, bütünlügü bozacak dedik, olmayacak dedik.
lakin cok bilmis taraftarimiz bizi vizyonsuzlukla sucladi. o kadar az loca Trabzonspor'un vizyonuna yakismiyormus.
Kesit A-A
Atlet sallayan adam - Aşağıda yer aramak için ayakta duran adan
Atlet sallayan adam (Alt alta 3. gelirse çinko) - Sucu çocuğa bağıran emmi
Gömlekli kel, cepte malbuş elde üzümlü fındık (sıralamayı bozdu ama yerinden kaldırılamaz) - Vira'dan biri (elde İngilizce pankart / We are the miyardi)
Çekirdekçi (gömlekli kel olmasa parçalayacaklar) - Parkarta söven, eliyle iteleyen adam
Loca (boş) - Loca (elde kolası) - Loca (tükürülen çekirdeklere söven adam)
Yukarısıyla koordine olmak için ayakta duran reyiz - Atlet sallayan yancı ("Meşaleyi yaksak Tv çeker mi" diye arada kapalıya bakıyor)
"Zeçi Abi" diye bağırıp formasını gösteren gençten bir uşak, saçlar fifi - Emekli albay, eski toprak, sinirli, atletliyi boğacak
Teyze ve bordo-mavi hırkası, havanın esmesinden şikayetçi - Utanmadan atlet sallayan adam
Önündeki panele söven adam - Bayrağı yukarı sal komutunu almak için yukarı bakan liseli
Kesit A-A
Muhtemel konsept böyle olacak zaten. Yok "İlk kat koltuk sayısı 21 değil 22 olsaydı" da, yok efendim "Tribünler 10 m. değil de 9 metre olsaydı" da, vay bebeğim "localar hemzemin, müştemilat subasman daha entegremsi" de.. Yahu zemin drenaj kesitini eleştiren var 2 tane uzak çekim fotoğrafa binaenProje müdürüne tanıtsam düşük maaşlı atmaca olarak bizim projeye alırlar. Öyle cevval.
10 üzerinden yedi buçukluk bir stadyum yaptılar işte, övecek de sallayacak da bol şey var ama artık çok geç. Çocuk çirkin de olsa, notları teşekkürü ucundan da kaçırsa bizim çocuğumuz; vurup daha da salak etmeyin.Naber?
Yorum
-
Besiktas Vodafone Arena'nin zemininde membran var, cunku zemin seviyesi, deniz seviyesinin altinda. Dis su zemini basmamasi icin bir onlem. Bizde ise kaziklar uzerinde dolgu oldugu icin deniz seviyesinin altinda olma ihtimali yok. Alttan gelebilecek suya karsi da onlemdaha alt katmanda alinmis olmalidir.
Su catinin alti kapatilsin diyen arkadaslarim. O konik bicimler, akustik degerleri yukselten ve sahaya yonlendiren bicimler. Kapatirsaniz sahadaki futbolcu degil,tribunde bizler boguluruz. Eger hesaplamada hata yoksa bu konuda Turkiye'deki en iyilerden birisi olacagiz.
Loca onlerindeki camlaricin soyle bir durum olabilir. Loca'nin zemini ile bir sonraki tribunun yuksekligi arasi sartnamelere gore korkuluk koymayi gerektirebilir. O korkuluklarda belli bir yukseklikte olmali. Koltuk diziliminden dolayi ilk siranin gorus acisini engelliyorsa cam secilmis olabilir. Mesleki bilgilerimden cikarim yaparak, staddaki durumu net bilmeden mantikli aciklamam bu.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum