Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim stadimizin catisinin guzelligi ve orjinalligini baska stadlari gordugumde daha iyi anliyorum.
    Bittiginde cogumuz sevecegiz bu stadi...
    Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
    You'll Never Walk Alone...
    https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak sefayasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Alabanda hoşuma gitti 😁😁

Telefonumdan yazdım ki
      telefonumdan yazmadim ki
      u will need justice at the end..

Yorum

• KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• bizim stadin kalitesine yaklasan bir stat goremiyorum Turkiye'de. Buna bjk nin stadi da dahil. BJK de tek sevdigim sey kat aralarindaki reklam panosu. baska bi espiri yok.

bizim stat baska degil bambaska olacak.. hele bi bitsin

Yorum

• İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Stadyum yüzde 95 bitmiş Akyazı projesi gereksiz bir projedir diyor. Ve de bunu seçim mitinginde konuşma yaparmış gibi yapıyor, güldürdü Lemi.

Yorum

yorumlara baktimda, herkes kufur ediyor Lemi'ye. sebebi nedir ?

Yorum

ya arkadaşım paylaşmayın şuadamları , şu yorumları vidoları allah aşkına prim yaptırmayın şu adamlara . sonra ben ve benim gibiler deliriyo demediğimiz kalmıyo ceza alıyoruz adabımızı bozuyoruz ya bizi bırak [MENTION=36328]Yiğit Gayretli[/MENTION] bu adama yazık sonra o mesajları siliyo bizi banlıyo falan dünya kadar iş çıkartıyosunuz adamın başına yani lütfen paylaşıp prim yaptırmayalım
                Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Benim paylaşmam değil yönetimin bu truva atını oraya çıkarmış olması asıl sorun bence.
                  KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

Benim paylaşmam değil yönetimin bu truva atını oraya çıkarmış olması asıl sorun bence.
                    çıkarmasan daha fazla afguracak ki adam ... yiğenini kavduk takımdan kuyruk acısı büyük ... içerden haber alıp yerel medyaya satamayacak şimdi ekmek kapısı kapandı ondan acısı ...

Yorum

• Doğruluğu nedir ?
                      Ekli dosyalar
                      bordomavi.net
                      https://twitter.com/mgundogan99

Yorum

• YENİ BAŞLANGIÇ DİYORUZ ADAMIN DEDİĞİNE BAK

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          YENİ BAŞLANGIÇ DİYORUZ ADAMIN DEDİĞİNE BAK
                          cidden paylaşmayalım arkadaşlar ... prim yaptırmayalım ....

Yorum

• bundan sonra birine hakaret olarak Lemi misin sen yazacağım

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            trabzonspor

Yorum

• Bu lemi gibilerin temsil ettiği trabzonspordan utanıyorum. Şimdi tüm basına gereksiz malzeme verdi. Adamı efsanemiz diye lans etmesek sıkıntı yok ama adama hep sahip çıkılıyor(Bir yerlerden). Ayrıca Tribün dergi şimdi RT yapmış yarın da gazetelerden trabzonsporun en büyük efsanelerinden Lemi'den sert tepki başlıklı haberleri bekliyorum. İşin kötü tarafı sosyal ağları kullanma alışkanlığı olmayan trabzon halkının yerel gazetelerden bu adamlarca zehirlenmesi. Yarın bazı insanımız ben akyazıya gelmem burası bizim stadımız değil der mi der. Ha zaten stada geliyorlarmıydı 15-20 sene önce belki evet. Neyse konu hakkında başka yorum yapmayacağım.

Yorum

• hastahanenin akyazıya yapılmaması gerektiği ile ilgili bilimsel bir gerekçe hemde Osmanlıdan
                                milletvekili veya parti il başkanına duyurma şansı olan varsa iletsin

Osmanlı hekimlerinin sağlıklı yaşam şifreleri

"Osmanlı hekimlerine göre, deniz kenarındaki hava yaramaz, nemli olduğu için sağlıklı bulmazlar. Onlara göre sağlıklı hava dağlardaki havadır. Baharı ve yazı dağda geçirmeyi tavsiye ederler. Dağ havasının sağlıklı olduğuna ve uzun yaşama etki ettiğine inanırlar. Kalabalık yerlerin havasının kirli olduğunu söylerler."

"Şehir kurulurken mutlaka hekimlerin kontrolü istenir."

................gelelim bizi ilgilendiren en önemli bilgiye.............................

"Mesela hastane yerine nasıl karar verilir biliyor musunuz?

Et parçalara ayrılır ve her bir parçası hastane kurulmak istenen yere asılır.

En son neredeki et kokarsa oraya hastane yapılır."
                                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

Yükleniyor...
                                X