Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir abimizin önerisine ithafen;

KUZEY KALE ARKASINDA "ULTRAS TRABZON" YERİNE "CONTRA" DİYE ŞEKİL VE KORKUTUCU BİR İSİM OLSA DEPLASMANA GELENLER TİR TİR TİTRESE DAHA FENA OLMAZ MI?

Başlıksız-1.jpg
    Belki Trabzonspor bize sevdiğini söyleyemedi ama biz hissettik be kardeşim.

Yorum

• İlk olarak altmisbiirr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir abimizin önerisine ithafen;

KUZEY KALE ARKASINDA "ULTRAS TRABZON" YERİNE "CONTRA" DİYE ŞEKİL VE KORKUTUCU BİR İSİM OLSA DEPLASMANA GELENLER TİR TİR TİTRESE DAHA FENA OLMAZ MI?

[ATTACH]10413[/ATTACH]
      cok fazla titreyeceklerinden olmaz
      u will need justice at the end..

Yorum

• 1.si doğru
        2.si de doğru

İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        adam kinayeli bir espiri yapmış?
        edit: metni gönderirken ikinci mesajı geldi. yapmamış
        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• 2 no'lu Beşirli Camisinden bakış.

Bu da az daha yukarıdan halamın bahçesinden.

Stadyum her yerden gözüküyor. Güneş vurunca daha güzel oluyor. O açık kısımları bordo yansımalı camlarla kapatırlarsa çok güzel olur. En büyük dış kaplama eleştirmeni olarak söylüyorum bunu. Bekir abi okusa gözleri dolar, o derece.

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak altmisbiirr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir abimizin önerisine ithafen;

[ATTACH]10413[/ATTACH]
            contra dışında tank 1980 yada circus koyalım
            o değilde isim konusunda tüm taraftarların kabul edip itiraz etmeyeceği isim kuzey yıldızıdır umarım bu isim dillenir
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
            Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
            Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Maraton üst tribüne stat sponsorunun ismi yazılır diye düşünüyordum ama koltuk diziliminden pek bir isim çıkaramadım Sanırım alt kattaki kale arkası tribünleri kullanılır.

Yorum

• Hala bu stadın dolacağına inanan var mı?
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  contra dışında tank 1980 yada circus koyalım
                  o değilde isim konusunda tüm taraftarların kabul edip itiraz etmeyeceği isim kuzey yıldızıdır umarım bu isim dillenir
                  Valla bence en orjinal taraftar grubu ismi "Vira" . Bu tarzda bir isim bulmaları lazım( Tribünde Vira ismini kabul etmelerini isterdim). Bir şeyin temelini atacaksan isim önemli arkadaş
                  Kızına koyduğun "Kerimaniye" ismi ile "Alara" ismi bir değil yani (: (Bence)

Yorum

• İlk olarak sefayasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Valla bence en orjinal taraftar grubu ismi "Vira" . Bu tarzda bir isim bulmaları lazım( Tribünde Vira ismini kabul etmelerini isterdim). Bir şeyin temelini atacaksan isim önemli arkadaş
                    Kızına koyduğun "Kerimaniye" ismi ile "Alara" ismi bir değil yani (: (Bence)
                    Vira bir denizcilik terimi değil mi. Bundan hareketle birkaç isim önerisi getiriyorum. Fora, Alabanda... nasıl Daha farklı örnekler için https://tr.wikipedia.org/wiki/Denizcilik_terimleri
                    En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 24.08.2016, 16:40.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Vira bir denizcilik terimi değil mi. Bundan hareketle birkaç isim önerisi getiriyorum. Fora, Alabanda... nasıl
                      Alabanda hoşuma gitti 😁😁

Telefonumdan yazdım ki

Yorum

• Satılmışşehirin stadı bitmiş neredeyse.Koltukları bizimki ile aynı sanırım.. ayrıca numaralandırma kısmında gençlik ve spor bakanlığı logosu var bizdede öylemi olacak acaba?

Ekli dosyalar
                        bordomavi.net
                        https://twitter.com/mgundogan99

Yorum

• İlk olarak Muhammet Gündoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Satılmışşehirin stadı bitmiş neredeyse.Koltukları bizimki ile aynı sanırım.. ayrıca numaralandırma kısmında gençlik ve spor bakanlığı logosu var bizdede öylemi olacak acaba?

https://www.facebook.com/www.esesare...type=3&theater

Pek beğenmedim kötü olmuş statları bence.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Vira bir denizcilik terimi değil mi. Bundan hareketle birkaç isim önerisi getiriyorum. Fora, Alabanda... nasıl Daha farklı örnekler için https://tr.wikipedia.org/wiki/Denizcilik_terimleri
                            Trabzon insanıyla özdeşleşmiş bir kelime. Sürekli gibi anlamlarda kullanılıyor 'yanko bizden gitti vira gol atay' gibi. Vira olmasını bende isterdim ama guruplar arası çok ayrım var asla başka bir gurup Vira ismini kabul etmez.
                            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                            Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                            Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Ultras Trabzon ismine kim karar verdi bilmiyorum. Bana göre daha orijinal ve bize özgü isimler kullanılabilirdi. Diğer takım taraftarlarının "Ultraslan çakması" benzetmeleri hiç çekilmez. Bence şurada 2-3 hafta taraftarların önerdiği isimleri toplayıp en iyi 5-6 isim arasında anket yapılsa daha iyi olur.
                              "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• Lüzumsuz ve imkansız bir şey tartıştığınızın farkındasınız değil mi? Herkes kendi haliyle, olmak istediği şekilde kalsın.

Ayrıca; lütfen bu muhabbeti ilgili forumun, ilgili başlıklarında sürdürelim... Bundan böyle konuyla ilgisiz mesajlar silinecektir.

Trabzonsporumuzun tribünlerine ve tribün gruplarına ilişkin değerlendirmelerin ve paylaşımların gerçekleştirildiği forum bölümüdür...
                                En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 24.08.2016, 17:10.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Yükleniyor...
                                X