Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Daha fazla alıntı yapıp, garip mesajlara cevap vermek istemiyorum..
    Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aga Trabzon'da hastane mi yok bunların derdi ne yahu. İl Başkanı'na mı kaldı ayrıca buna karar vermek.
      trabzonda okul mu yoktu ki okul yaptılar. yol mu yokki yol yaptılar stadmı yoktu kı akyazıyı yaptılar ??? kafamda deli sorular !

Yorum

• İlk olarak seyosti61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        trabzonda okul mu yoktu ki okul yaptılar. yol mu yokki yol yaptılar stadmı yoktu kı akyazıyı yaptılar ??? kafamda deli sorular !
        Sivas'ta 2 devlet bi üni bi özel hastane var, Trabzon'da kaç hastane var mesela?
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sivas'ta 2 devlet bi üni bi özel hastane var, Trabzon'da kaç hastane var mesela?
          mantıklı bişe sorda cevap vereyim. ven cevap veremedim. başkası ne yazar bilemem. yardım lazım şu an bana. devreler yandı.

Yorum

mantıklı bişe sorda cevap vereyim. ven cevap veremedim. başkası ne yazar bilemem. yardım lazım şu an bana. devreler yandı.
            Siz benim yazdığımdan alıntı yaptınız yoksa durduk yere size yazcak değildim zaten.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

mahkemeye gidib sonuçların uzaması. fiyatlarda anlaşılamaması. olayın sadece kamuşatırma sorunu için en az 3 yıl gitmesi. atapark erdoğdu yolu hala yapılamadı. en az 6 yıl oldu. bunun gibi. oldu mu? beğendin mi cevabı mı sayın hocam?
              Acele el atma kararı nedir? 27. madde işletilirse ne olur? Ara karar nedir? Kısa karar nedir? Kamulaştırma mahkemenin hangi evresinde kesinleşir? Belediyelerin uyguladığı bir 18. madde vardır, o nedir?

Devlet kamu yararı kararı aldığı (imarsız kesim için alınır) ya da kamulaştırma işlemine başlama kararı aldığı (imarlı kesim için alınır) yerin yapım aşamasına başlamak için 6 yıl bekleyecek öyle mi? Başka yerde yazma, gülerler.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Deportive efsane Riazor stadyumunda yenilemeye gitmiş Tek rengin farklılığı Mükemmel olmuş

Yeni Hali
                14040173_1511007725591907_1222810986908952614_n.jpg

Eski Hali
                fa7tjn.jpg
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Bu arada sarı merdivenleri değiştirmişler zorununluluk zırvalarından biriydi buda siyaha yakın bir renk yapmışlar buda yalan oldu
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                  Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                  Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• stadımız güzel olacak ınsallah .dolarsa elbette super olur tadından yenmez olur
                    Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
                    Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
                    NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• Koltuk dizilimi nasıl olacak?.
                      Karadenizli

Yorum

• Catiyi begenmeyen bir benmiyim arkadaslar, basik görüntü olacak denildi ama piramitler sayesinde hicbir basikligi kalmadi tam aksine kötü bir görüntü ortaya cikacak.
                        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Catiyi begenmeyen bir benmiyim arkadaslar, basik görüntü olacak denildi ama piramitler sayesinde hicbir basikligi kalmadi tam aksine kötü bir görüntü ortaya cikacak.
                          evet sensin sanirim
                          ayrica daha membran takilmadan nerden biliyorsun ne kadar basik oldugunu
                          biraz önyargi olabilir mi?
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            evet sensin sanirim
                            ayrica daha membran takilmadan nerden biliyorsun ne kadar basik oldugunu
                            biraz önyargi olabilir mi?
                            Forumdaki diger binlerce kisi adina cevap verdigin icin sana tesekkür ediyorum!
                            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

Catiyi begenmeyen bir benmiyim arkadaslar, basik görüntü olacak denildi ama piramitler sayesinde hicbir basikligi kalmadi tam aksine kötü bir görüntü ortaya cikacak.
                              Çatı basık olacak diyen herkese karşı elımden geldıgınce aynı minvalde cevaplar verıyorum .
                              Ama catının bu halınede alışırız . 1 aylık işi var . aklımıza gelmeyecek bile
                              61

Yorum

Forumdaki diger binlerce kisi adina cevap verdigin icin sana tesekkür ediyorum!
                                rica ederim
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X