Daha fazla alıntı yapıp, garip mesajlara cevap vermek istemiyorum..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAga Trabzon'da hastane mi yok bunların derdi ne yahu. İl Başkanı'na mı kaldı ayrıca buna karar vermek.
Yorum
-
İlk olarak seyosti61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonda okul mu yoktu ki okul yaptılar. yol mu yokki yol yaptılar stadmı yoktu kı akyazıyı yaptılar ??? kafamda deli sorular !2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivas'ta 2 devlet bi üni bi özel hastane var, Trabzon'da kaç hastane var mesela?
Yorum
-
İlk olarak seyosti61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemantıklı bişe sorda cevap vereyim. ven cevap veremedim. başkası ne yazar bilemem. yardım lazım şu an bana. devreler yandı.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak seyosti61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemahkemeye gidib sonuçların uzaması. fiyatlarda anlaşılamaması. olayın sadece kamuşatırma sorunu için en az 3 yıl gitmesi. atapark erdoğdu yolu hala yapılamadı. en az 6 yıl oldu. bunun gibi. oldu mu? beğendin mi cevabı mı sayın hocam?
Devlet kamu yararı kararı aldığı (imarsız kesim için alınır) ya da kamulaştırma işlemine başlama kararı aldığı (imarlı kesim için alınır) yerin yapım aşamasına başlamak için 6 yıl bekleyecek öyle mi?Başka yerde yazma, gülerler.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Deportive efsane Riazor stadyumunda yenilemeye gitmiş Tek rengin farklılığı Mükemmel olmuş
Yeni Hali
14040173_1511007725591907_1222810986908952614_n.jpg
Eski Hali
fa7tjn.jpgTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
Bu arada sarı merdivenleri değiştirmişler zorununluluk zırvalarından biriydi buda siyaha yakın bir renk yapmışlar buda yalan olduTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
Catiyi begenmeyen bir benmiyim arkadaslar, basik görüntü olacak denildi ama piramitler sayesinde hicbir basikligi kalmadi tam aksine kötü bir görüntü ortaya cikacak.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCatiyi begenmeyen bir benmiyim arkadaslar, basik görüntü olacak denildi ama piramitler sayesinde hicbir basikligi kalmadi tam aksine kötü bir görüntü ortaya cikacak.
ayrica daha membran takilmadan nerden biliyorsun ne kadar basik oldugunu
biraz önyargi olabilir mi?"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet sensin sanirim
ayrica daha membran takilmadan nerden biliyorsun ne kadar basik oldugunu
biraz önyargi olabilir mi?keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCatiyi begenmeyen bir benmiyim arkadaslar, basik görüntü olacak denildi ama piramitler sayesinde hicbir basikligi kalmadi tam aksine kötü bir görüntü ortaya cikacak.
Ama catının bu halınede alışırız . 1 aylık işi var . aklımıza gelmeyecek bile61
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumdaki diger binlerce kisi adina cevap verdigin icin sana tesekkür ediyorum!"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum