Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Faik Hocam, güneş enerjisini elektrik enerjisi olarak kullanmak istersen, iyi bir güneş kollektörü ile yatırımın geri ödeme süresi minimum 15 sene çıkıyor. Elektrik üretimi için bu yatırımı yapmak mantıklı değil. Sıcak su ihtiyacını karşılamak istersek ortalama 5 yılda yatırımı geri ödersin ki o da kritik sınırda.
    Ancak yağmur suyu neden kullanılmaz anlamak mümkün değil, bedavadan biraz daha fazlasına bütün tesisin ihtiyacını karşılarsın. İçme suyu hariç tabi, saf sudan içme suyu yapmak çok sağlıklı değil. Lavaboların klozetlerin, duşların, peyzajın bütün ihtiyacı karşılanırdı.
    Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bazı hayallerim vardı ama hayal olarak kaldılar maalesef.....

Çevreci bir Stadyum :

-Mesela Stadyumun üzeri güneş kollektörü ile kaplanabilirdi...... Kendi enerjimizi kendimiz üretebileceğimiz gibi üstede para kazanabilirdik.....

-Stadyumun akarlarına biriken sular bir depoda toplanabilir çimlerin sulamasını bu su ile yapabilirdik....

-Maç günler ya da sosyal donatı alanlarında her gün içilen meşrubatların kutuları için özel bir toplama birimi kurulabilir burada toplanan metal cam kağıt gibi geri dönüştürülebilir atıklar toplanıp satılabilir , geliri çeşitli hayır kurumlarına bağışlanablilirdi...

bunun gibi bir sürü şey eklebilirdi....

Yani çevreci herkese öenekte olabileceğimiz güzel bir stadyum şansımız vardı.....

gerçi yanına dikecekler koskoca hastaneyi kusura bakmayın cücük gibi kalacak stadyumumuz... bizde ne bekliyoruız değil mi ?
      Abi burada söylediklerin ve daha fazlası Akyazı gibi ayrı konumlanmış ve istenildiği gibi dizayn edilebilen bir yerde kesinlikle olmalıydı.
      Akıllı ve çevreci bir yerleşke yapsaydık kendi maliyetini 15 senede de çıkartsa mükemmel birşey olacaktı.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
      BordoMavi.Net
      burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonumuzun kendi suyu icmek icin yeteri kadar iyi kalitede.. hatta dunyadaki en kaliteli icme suyu bile denilebilir. Yemin ederim, musluktan akan su Amerikada para ile aldigim sisedeki sudan milyon kat daha guzel.
        ben icemiyorum o suyu
        acayip kalk tadi var, yüzme havuzu suyu gibi...
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kocaman alan oraya daha neler neler yapilirdi da iste boyuklerimizin vizyonu bukadar. Oraya Adam gibi bir proje yapcaklarina isin kolayina kaciyorlar. Yap hastaneyi olsun bitsin.

Yorum

• Hastane Fikrini Twitterde savunuyor .........!

bence yüklenmeliyiz, yoksa kayib ederiz...

Yorum

• bi yerde eğlence tesisi diğer yerde hastane...rant is coming...
              KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• bu ısın ustune gıtmezsek hastane ısı olucak
                Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben icemiyorum o suyu
                  acayip kalk tadi var, yüzme havuzu suyu gibi...
                  o suyu icemiyorsan hic bir suyu icemezsin..
                  u will need justice at the end..

Yorum

• Bu "istemezuk" lafını kim çıkardıysa...

Ağızlarında sakız gibi. Bir şeye muhalefet edince hemen istemezukçu oluyorsun. Bu tip etiketlemeleri çok seviyorlar. Muhalifsen laikçi, çapulcu, gezici, gominis, anarşik, paralel, darbeci, mason, hafif gadın, israil dölü, maşa, affedersin ermeni, istemezukçu oluyorsun. Onlardan yana isen benim başortülü bacım, benim vatandaşım, benim milletim, benim sanayicim benim ermeni kardeşim kürt kardeşim oluyorsun.

Oraya birileri istiyorsa yapılır, istemiyorsa yapılmaz. Vatandaş istemiyormuş güya, seçim sonuçları size hala bir şey öğretmedi mi arkadaş?
                    yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      o suyu icemiyorsan hic bir suyu icemezsin..
                      bizim ictigimiz suyu cogu ülkede siselerden iciyorlar
                      eureau teskilatinin arastirmalarini okuyabilirsin.
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• adamın verdiği örneklere bakıyorum da milletle kafa yapıyor resmen.
                        bende haydarrevimilletledalgageciyor gibi bir tag açmamız lazım

Yorum

• stat için çok hayal kurmayalım arkadaşlar. çünkü ana mantık şu. stadı bitir içine gir. gerisini kimsenin umursadığı yok. hangar kapısıymış skorbord muş çevreymiş koltukmuş kimse tınlamıyor.

Yorum

• Saçmalamayın arkadaşlar! Tabi ki stadın yanına hastane yapılabilir! Bunun dünyada örnekleri var!!11!!!!1!1!!

hastane.jpg
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Saçmalamayın arkadaşlar! Tabi ki stadın yanına hastane yapılabilir! Bunun dünyada örnekleri var!!11!!!!1!1!!

[ATTACH]10314[/ATTACH]
                              hahahah çok güldüm
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• şehir hastanesi değirmendere ye yapılması durumunda olacaklar
                                1- ulaşım sorunu yine olacak.
                                2- çok buyuk kamulaştırma bedelleri ödenecek
                                3- mahkemelerden dolayı kamulaştırma süresi çok uzun sürecek
                                4-bu büyük yatırımın şehire kazandırılması en az 6-8 yılı alır.

demek istediğim devlette başka şeyleri gördüğü için akyazıyı düşünüyor. o büyüklükte ve kamulaştırma çalışması yapılmadan bi arazi bulmak imkanız.

olmadı dolgı yapın d.dereye o ayrı. dolgu yapın üzerine yapın hastaneyi. diğer yerlerde zamanla yıkılıp yeşil alan kalsın.
                                kısa zamanda ihaleye çıkılacak hastane için değirmendere altyapısı yok.

gresun ve rize hastene projesini almak için bastırıyor. istemıyorlarsa bizim şehre yapın dıyorlar.

yani akyazıya yapılacak buyuk ıhtımalle.

bu yatırımın trabzondan gıtmesıne göz yumamayız.

iki arada bi derede kaldık resmen asdadasd.jpg

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X