Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye böyle bir çatı tasarlandı anlamadım.o kadar çelik harcanıyor.üzerine membran konuluyor.çoh enteresan
Gesendet von meinem HTC One_M8 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleboşuna yapmışlar yağmur dan sonra orası solacak silinecek akılları vars üstüne cam çerçeve yaparlar büyük ihtimallede düşünmüşlerdir
biraz solar ama silinmez
cok güzel oldu gercekten
simdi birde ayni tasarim bayraklar cikartildimi cok iyi olur
İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenkdas....sen sordunmu fiyati ?
[MENTION=36328]Yiğit Gayretli[/MENTION]
baskana haber edinde su vip koltuklarini tsclup.com.tr den ayak takip satisa sunsunlar
görünüse göre bayaga ilgi varEn son selcuk tarafından düzenlendi; 15.08.2016, 02:15."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüretici
mag-ma.com.tr
sitede chat fonksiyonu var
gayet gevezeler
ip adresini gördülermi hemen ürünlerimizi satmayi düsünürmüsünüzden basliyorlar
koltugun fiyatinida derler
Yorum
-
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleboşuna yapmışlar yağmur dan sonra orası solacak silinecek akılları vars üstüne cam çerçeve yaparlar büyük ihtimallede düşünmüşlerdir
yetkim olsaydı birinci fotodaki yeri(büfelerin olduğu bölge) tamamen bordo maviye boyardım.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleplastik boyadir o
biraz solar ama silinmez
cok güzel oldu gercekten
simdi birde ayni tasarim bayraklar cikartildimi cok iyi olur
hayir
@Yiğit Gayretli
baskana haber edinde su vip koltuklarini tsclup.com.tr den ayak takip satisa sunsunlar
görünüse göre bayaga ilgi var
renkdaşımo merdivenlerdeki renkler nee.
Yorum
-
Bordoyu boyarken maviye degmemek, maviyi boyarkende bordoya degmemek gercekten ince iscilik ister. Ne kadar bant falanda kullansalar, 3 farkli boyanin birbirine degmemesi gercekten mucize. Bizim insanimizdaki ince iscilik dunyanin hicbiryerinde yok. Yeterli dogru malzeme kullanilsin, yapamayacagimiz hicbirsey yoku will need justice at the end..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum