Sabır sabır!!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Önce bu hastanenin ismini doğru koymak lazım. Akyazıya yapmak istedikleri hastane şehir hastanesi değil, bölge hastanesi. Ona göre yer bakmak ve planlama yapmak lazım. Trabzon Allaha şükür her türlü hastanenin olduğu bir şehir ve bir çok ilçesinde de hastane var.
Şimdi sadece daha da büyüğünü yapalım diye hazır bir alanı işgal etmek doğru değil. Bu hastanenin Doğu Karadenize hizmet etmesi amaçlanıyor ise yerini de ona göre seçmek lazım. Illa bir şehrin merkezinde olacak diye bir şart yok. Kaldı ki akyazıya hem doğudan hem de batıdan 5 km mesafede iki tane de hastane var.
Bence hastaneyi bölge hastanesi olduğu gerçeğini de düşünerek Trabzon - Rize veya Giresun - Trabzon arasında bir yere yapmak daha makul.
Yorum
-
İlk olarak sefayasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBmn olarak akyazıya hastane yapılmaması ile ilgili hashtag düzenleyebilir miyiz. Süleyman soyluya bir mesaj iletebilmemiz lazım. Güclü bir mesaj
Telefonumdan yazdım ki
rte dogru görmedigini dedikten sonra bu konu usulca kapatilmadimi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu konu nerden yine isindi
rte dogru görmedigini dedikten sonra bu konu usulca kapatilmadimi
Telefonumdan yazdım ki
Yorum
-
Trabzonspor olmasa o dolgu alanı olacak mıydı orada.Önce bunun farkına varsınlar.O alan komple Trabzonspor'a verilmeli.Ayrıca hastane yapılmasından Muharrem Usta rahatsız değildir bence.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu konu nerden yine isindi
rte dogru görmedigini dedikten sonra bu konu usulca kapatilmadimiTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak sefayasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün hastane fikrinin kesinlestigine dair bir haber çıktı. Bende twitterdan akyazı arena sayfasında gördüm
Telefonumdan yazdım ki"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHastaneye bu kadar karşı çıkmanızı anlamıyorum. O kadar geniş araziye Otel yapılsa burada göbek atarsınız.u will need justice at the end..
Yorum
-
Şehir mezarlığını da oraya alalım bari. Ya da yeni belediye binası falan dikelim.
Gesendet von meinem HTC One_M8 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehastane yapilmasina karsi degiliz, hastanenin yapildigi yere karsiyiz. Bir yandan insanlar sevinc cigliklari atarken, hemen yaninda annesini babasinin hastaligiyla ugrasan, ve birde uzerine Ölüm eklendiginde ortaya cikacak tabloyu bir dusun.. boyle birseyi istermiydin ?
Not: hastane yapılmasını desteklemiyorum sadece son yazdığınızı görünce bir karşılaştırma yaptım
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHastaneye bu kadar karşı çıkmanızı anlamıyorum. O kadar geniş araziye Otel yapılsa burada göbek atarsınız.
yazın o otelin ful çekeceğini düşünürsek en az 70 oda olsa, oda başı 3 kişi 210 kişi yapar buda Akyazı alanınında ki insan popülasyonuna ciddi anlamda artı değer katar ve yapılacak adam akıllı bir lunaparkın, bir açık hava sahası konser alanının, güzel bir sahilinin, sinema ve eğlence alanlarının bulunduğu bir avmnin, meydanın üzerindeki yükün akyazıya kaymasını sağlar. Nüfus 1milyona dayandı hala meydandan başka gidilebilecek yer yok. Belki İstanbulda olduğun için bilmiyorsun ancak insanların bu kadar hassas yaklaştığı konu içinde ''otel yapılsa göbek atarsınız'' gibi kinayeli konuşmakta doğru olmuyor kardeşim.En son Ege Kum tarafından düzenlendi; 06.08.2016, 16:41.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
bir spor kompleksinin yanına hastane yapmaya karar veren zihniyetinize .......yım. ulan zaten bu taraftarın sinirleri yıllardır harap olmuş tff si ayrı hakemi ayrı şikecisi ayrı siyasetçisi ayrı yeter artık. o alan trabzonspor için oluşturuldu malın biri oraya hastane yaptırsın diye değil. bütün trabzonsporlular sosyal medyada twitterde bu olaya tepki göstermeli yürüyüş düzenlenmeli.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum